neden Kadesacigim, sozcunun basina birsey gelmiyor yillardan beri. ben muhalifleri susturmak isteyen bir diktator hukumet olsam, once socu'den baslarim. Sozcuye gucum mu yetmiyor ki?hayır bizim ülkemizde basın özgürlüğü yok korku imparatorluğu var.o ağır yazan dediğin isimler bir elin parmağını geçmiyor ki.bekir coşkun,yılmaz özdil vs..o kadar.bak nokta dergisi bir şey paylaştı dergiye operasyon düzenlediler,mustafa balbay ve tuncay özkan neden içeri alındı sanıyorsun? çünkü muhalifer çünkü korkusuzlar.paralel diye nitelendirdikleri medyanın başına gelenlere bak şimdi özgürce mi yazıyor onlar?hürriyet ve kanal d özgür mü? ya da fox tv de çalar saati sunan ismail ana haberi sunan fatih her an başlarına bir şey gelecek korkusuyla yapıyorlar haberlerini ve bunu hep dile getiriyorlar.
bizim ülkemizde bir tek kişinin özgürlüğü var canım diğerlerimiz özgür değiliz.
ben 32 yaşında bir öğretmenim ve feyste bir iki siyasi şey paylayşıyrum diye benim öğretmen emeklisi annem "kızım sen paylaşma devlet memurusun başına bi şey gelir,bana göndre ben paylaşayım"diyorsa işte burada özgür bir ülkeden söz edilemez maalesef.
ya bu arada annene katilacagim :) ama devlet basina birsey getirir diye degil. benim bir suru ogretmen akrabam var dedigini yapan.hayır bizim ülkemizde basın özgürlüğü yok korku imparatorluğu var.o ağır yazan dediğin isimler bir elin parmağını geçmiyor ki.bekir coşkun,yılmaz özdil vs..o kadar.bak nokta dergisi bir şey paylaştı dergiye operasyon düzenlediler,mustafa balbay ve tuncay özkan neden içeri alındı sanıyorsun? çünkü muhalifer çünkü korkusuzlar.paralel diye nitelendirdikleri medyanın başına gelenlere bak şimdi özgürce mi yazıyor onlar?hürriyet ve kanal d özgür mü? ya da fox tv de çalar saati sunan ismail ana haberi sunan fatih her an başlarına bir şey gelecek korkusuyla yapıyorlar haberlerini ve bunu hep dile getiriyorlar.
bizim ülkemizde bir tek kişinin özgürlüğü var canım diğerlerimiz özgür değiliz.
ben 32 yaşında bir öğretmenim ve feyste bir iki siyasi şey paylayşıyrum diye benim öğretmen emeklisi annem "kızım sen paylaşma devlet memurusun başına bi şey gelir,bana göndre ben paylaşayım"diyorsa işte burada özgür bir ülkeden söz edilemez maalesef.
ne alaka ya :) güldürdün beni :) okulda siyaset yapmıyorum sınıfa girip demeç vermiyorum.ben,çocuklarımın benim gibi bir öğretmeni olmasını çok isterdim valla :)ya bu arada annene katilacagim :) ama devlet basina birsey getirir diye degil. benim bir suru ogretmen akrabam var dedigini yapan.
ben mesela istemem cocugumun ogretmeni kendi adi saniyla siyasi propaganda yapsin.
cunku senin gorusun benimkine uymuyordur, cocuguma yanlis seyler asiladigini dusunurum mesela.
ben dusunce sisteminden irite oldugum bir adamin sarkisini bile dinlemiyorum.
cocugumu nasil emanet edeyim. sosyal medya da kullanmak istiyorsan, kendi adin sanin olmayan bir isimle yapabilirsin mesela.
bana mi soyluyorsun Oky?mustafa balbay tuncay özkanda suçluydu değilmi. yıllarca yattılar. geçiceksiniz bunları.
işinize gelmedimi ama onlar suçluydu.
oldu gözlerim doldu..
. verilen diğer örnekler şanslıydı demek. ama bu şansın nereye kadar devam edeceği belirsiz. onlarda tedirgindir.
kaba ve saygıızca.bana mi soyluyorsun Oky?
bu bambaska bir konu ve sana sonuna kadar hak veririm, olurda eger dalga gecmeli, kaba saba saygisizca bir yorum yazmamaya karar verirsen.
artik orasini bilemem :)ne alaka ya :) güldürdün beni :) okulda siyaset yapmıyorum sınıfa girip demeç vermiyorum.ben,çocuklarımın benim gibi bir öğretmeni olmasını çok isterdim valla :)
propaganda yapmıyorum ki olanı paylaşıyorum.üstelik ne velilerim ne öğrencilerim prensiplerim gereği feysimde ekli değil.sorun yok yani.
üstelik ben normal öğretmen de değilim baya anormal bir branşım var
dedim ya benim çocuklarım da yani öğrencilerim de benim branşımda farklı.bizim böyle sıkıntılarımız yok.artik orasini bilemem :)
valla cocuklar o kadar merakli ki ogretmenlerinin ozel hayatini desifre etmeye, benim yegenim ogretmeninin sevgilisini bile bulmus, nereye gidiyorlar, nerede sinema izlemisler onlari soyluyordu.
o yuzden dedim, adi sani sosyal medyada olunca, oyle sikintilar oluyor :)
"gececeksiniz bunlari"kaba ve saygıızca.
mesajımda böyle bir yorum görmedim. göstersene
neden Kadesacigim, sozcunun basina birsey gelmiyor yillardan beri. ben muhalifleri susturmak isteyen bir diktator hukumet olsam, once socu'den baslarim. Sozcuye gucum mu yetmiyor ki?
Ozdil'in basina neden bise gelmiyor mesela, o kadar agir yaziyor. Ahmet Hakan da cogu zaman gayet siki elstiriyor. Zaten ille de hakaret edilmesi gerekmez. Daha onca yazar var, saymaya gerek yok, gayet de yaziyorlar. Hurriyet'in neresi ozgur degilmis? PKK- HDP propogandasi yapiyor acik acik. kendini bilmezler tarafindan camlari kirildi diye mi ozgur degil? kirilinca birsey mi degisti o zamandan beri?
Zaman gazetesinin basina birseyler getiriliyor ama diger davalardan oturu. Bunu hepimiz biliyoruz.
nokta dergisinin ne yaptigini da bilmiyorum hic. Ama ille muhaliflerin basina corap oruyorlarsa, neden bazilarina oruyorlar mesela? bence arka planda baska seyler oldugu icin bazilarini aliyorlar.
he ama ne dedim, Evet basin ozgurlugu yok.
bence bir ulkede ne zaman, isteyen gazeteci, istedigi gazetede istedigi gorusu yayinlayabilir, o zaman basin ozgurlugu olur.
tarafsiz gazete yok bu ulkede, sorun ordan kaynaklaniyor.
bunlarmı saygısızca. ve kaba.."gececeksiniz bunlari"
"isinize gelmedi dimi"
"oldu gozlerim doldu"
rahatsiz oldum. ustelik seninle ayni fikirde olacagim bir konu uzerinde durduk yere hirpalandim.
açacak tabi hakaretin en babasını yapacaksın ,, sonrada çıkıcan ortaya ben özgür değilim deyip çığıracaksınn.. o uğur dündarı,, o bekir çoşkunu,, o emin çölaşanı biz çok iyi biliyoruz ne bozguncu onlarr..ve bu ülkedede çatır , çatır basın özgürlüğü var yok diyenler.. yaptıkları hakareti özgürlük olarak görmek istiyorlarda ondann..Cumhurbaşkanı Erdoğan sözcü yazarlarının neredeyse hepsine dava açtı. Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Necati Doğru ve Soner yalçın. Sadece gazetecilerde değil üstelik. Muhalif olan hakaret etsin etmesin bir çok vatandaşa da kendisi tarafından dava açıldı.
Diktatör demek çok doğru olmaz tabi ki ama kendine muhalefet edilmesine katlanamıyor bu da bir gerçek.
Tepki çekmeyeceğini bilse Sözcüyü de, Hürriyeti de diğerlerini de bitirir.
Basın taraflı ve de özgür değil doğru, sıradan bir vatandaş olarak ben bile şu kk'da fikirlerimi paylaşırken bir şeyi kırk bin kere düşünüyorsam ben de özgür değilim ne yazıkk ki..
dava mi? davayi bende acarim walla. Sahsima hakaret varsa, hakkimi ararim. Hakaret edilmeden elestirilmiyor mu?Cumhurbaşkanı Erdoğan sözcü yazarlarının neredeyse hepsine dava açtı. Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Necati Doğru ve Soner yalçın. Sadece gazetecilerde değil üstelik. Muhalif olan hakaret etsin etmesin bir çok vatandaşa da kendisi tarafından dava açıldı.
Diktatör demek çok doğru olmaz tabi ki ama kendine muhalefet edilmesine katlanamıyor bu da bir gerçek.
Tepki çekmeyeceğini bilse Sözcüyü de, Hürriyeti de diğerlerini de bitirir.
Basın taraflı ve de özgür değil doğru, sıradan bir vatandaş olarak ben bile şu kk'da fikirlerimi paylaşırken bir şeyi kırk bin kere düşünüyorsam ben de özgür değilim ne yazıkk ki..
açacak tabi hakaretin en babasını yapacaksın ,, sonrada çıkıcan ortaya ben özgür değilim deyip çığıracaksınn.. o uğur dündarı,, o bekir çoşkunu,, o emin çölaşanı biz çok iyi biliyoruz ne bozguncu onlarr..ve bu ülkedede çatır , çatır basın özgürlüğü var yok diyenler.. yaptıkları hakareti özgürlük olarak görmek istiyorlarda ondann..
cumhurbaşkanlığı fino başkanlığımıdır allesen otur ,otur yat yat kalk kalk..elbette erdoğanın sözlerine hak veriyorum (ben bildiğiniz cumhurbaşkanlarından olmayacağım lafını tutuyorum..) amaaaa kendi partisine oy talep olaylarına asla sıcak bakmıyorum...
sen görmek istediğini görüyorsunda o yüzden cicim.. ve böylede görmeye devam edeceksin. neyseki azınlıktasınız..
'Göğüslerini sergilemeye meraklı hatta bir filmdede çıplak memeleri' dediğimiz kendi isteği ile açılan Pelin Batu için istediğini yapar demekten aciz insanımız hatta kadınımız, kendi isteği ile kapanan hatta aşiret reisinin eşi olmaya gönüllü hemcinsi için istediğini yapar kim ne karışır diyebiliyor, hatta şu yazıyı bile örnek göstererek cumhuriyeti yerden yere vurma cüretini gösterebiliyor.
Sonra da eşitlikten adaletten empatiden bahsediliyor.
Ne kadar da devasa bir ironi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?