Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

neden Kadesacigim, sozcunun basina birsey gelmiyor yillardan beri. ben muhalifleri susturmak isteyen bir diktator hukumet olsam, once socu'den baslarim. Sozcuye gucum mu yetmiyor ki?
Ozdil'in basina neden bise gelmiyor mesela, o kadar agir yaziyor. Ahmet Hakan da cogu zaman gayet siki elstiriyor. Zaten ille de hakaret edilmesi gerekmez. Daha onca yazar var, saymaya gerek yok, gayet de yaziyorlar. Hurriyet'in neresi ozgur degilmis? PKK- HDP propogandasi yapiyor acik acik. kendini bilmezler tarafindan camlari kirildi diye mi ozgur degil? kirilinca birsey mi degisti o zamandan beri?
Zaman gazetesinin basina birseyler getiriliyor ama diger davalardan oturu. Bunu hepimiz biliyoruz.
nokta dergisinin ne yaptigini da bilmiyorum hic. Ama ille muhaliflerin basina corap oruyorlarsa, neden bazilarina oruyorlar mesela? bence arka planda baska seyler oldugu icin bazilarini aliyorlar.

he ama ne dedim, Evet basin ozgurlugu yok.
bence bir ulkede ne zaman, isteyen gazeteci, istedigi gazetede istedigi gorusu yayinlayabilir, o zaman basin ozgurlugu olur.
tarafsiz gazete yok bu ulkede, sorun ordan kaynaklaniyor.

mustafa balbay tuncay özkanda suçluydu değilmi. yıllarca yattılar. geçiceksiniz bunları.
işinize gelmedimi ama onlar suçluydu.
oldu gözlerim doldu..
. verilen diğer örnekler şanslıydı demek. ama bu şansın nereye kadar devam edeceği belirsiz. onlarda tedirgindir.

ya bu arada annene katilacagim :) ama devlet basina birsey getirir diye degil. benim bir suru ogretmen akrabam var dedigini yapan.
ben mesela istemem cocugumun ogretmeni kendi adi saniyla siyasi propaganda yapsin.
cunku senin gorusun benimkine uymuyordur, cocuguma yanlis seyler asiladigini dusunurum mesela.
ben dusunce sisteminden irite oldugum bir adamin sarkisini bile dinlemiyorum.
cocugumu nasil emanet edeyim. sosyal medya da kullanmak istiyorsan, kendi adin sanin olmayan bir isimle yapabilirsin mesela.

ne alaka ya :) güldürdün beni :) okulda siyaset yapmıyorum sınıfa girip demeç vermiyorum.ben,çocuklarımın benim gibi bir öğretmeni olmasını çok isterdim valla :)

propaganda yapmıyorum ki olanı paylaşıyorum.üstelik ne velilerim ne öğrencilerim prensiplerim gereği feysimde ekli değil.sorun yok yani.

üstelik ben normal öğretmen de değilim baya anormal bir branşım var

bana mi soyluyorsun Oky?
bu bambaska bir konu ve sana sonuna kadar hak veririm, olurda eger dalga gecmeli, kaba saba saygisizca bir yorum yazmamaya karar verirsen.

artik orasini bilemem :)
valla cocuklar o kadar merakli ki ogretmenlerinin ozel hayatini desifre etmeye, benim yegenim ogretmeninin sevgilisini bile bulmus, nereye gidiyorlar, nerede sinema izlemisler onlari soyluyordu.
o yuzden dedim, adi sani sosyal medyada olunca, oyle sikintilar oluyor :)

dedim ya benim çocuklarım da yani öğrencilerim de benim branşımda farklı.bizim böyle sıkıntılarımız yok.

kaba ve saygıızca.
mesajımda böyle bir yorum görmedim. göstersene
"gececeksiniz bunlari"
"isinize gelmedi dimi"
"oldu gozlerim doldu"

rahatsiz oldum. ustelik seninle ayni fikirde olacagim bir konu uzerinde durduk yere hirpalandim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözcü yazarlarının neredeyse hepsine dava açtı. Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Necati Doğru ve Soner yalçın. Sadece gazetecilerde değil üstelik. Muhalif olan hakaret etsin etmesin bir çok vatandaşa da kendisi tarafından dava açıldı.
Diktatör demek çok doğru olmaz tabi ki ama kendine muhalefet edilmesine katlanamıyor bu da bir gerçek.
Tepki çekmeyeceğini bilse Sözcüyü de, Hürriyeti de diğerlerini de bitirir.
Basın taraflı ve de özgür değil doğru, sıradan bir vatandaş olarak ben bile şu kk'da fikirlerimi paylaşırken bir şeyi kırk bin kere düşünüyorsam ben de özgür değilim ne yazıkk ki..

"gececeksiniz bunlari"
"isinize gelmedi dimi"
"oldu gozlerim doldu"

rahatsiz oldum. ustelik seninle ayni fikirde olacagim bir konu uzerinde durduk yere hirpalandim.
bunlarmı saygısızca. ve kaba..
sana kalsa demek hiç birşey yazmayalım.
her kelimeyi kaba bulacaksın belli.
anladım şimdi neler yüzünden kiblenmişiz yıllarca. vahki vah
oldu gözlerim doldu kabaymış demek. vay canına

ha ayrıca, işinize gelmedi dimi, değil
,işinize gelmedi mi

"Bacimin ortusu batmakta rezilin gozune, acirim tukuruge billahi tukursem yuzune" devamida var ama arkadaslar yanlis anlar diye eklemek istemedim. 100 yil once mehmet akifin dizeleri bunlar bir asir gecti hala ayni laflar olaylar. Allah sonumuzu iyi eder insallah.

açacak tabi hakaretin en babasını yapacaksın ,, sonrada çıkıcan ortaya ben özgür değilim deyip çığıracaksınn.. o uğur dündarı,, o bekir çoşkunu,, o emin çölaşanı biz çok iyi biliyoruz ne bozguncu onlarr..ve bu ülkedede çatır , çatır basın özgürlüğü var yok diyenler.. yaptıkları hakareti özgürlük olarak görmek istiyorlarda ondann..

dava mi? davayi bende acarim walla. Sahsima hakaret varsa, hakkimi ararim. Hakaret edilmeden elestirilmiyor mu?
dava acilan vatandaslarin hepsi hakaretten oturu davali oldular. tespit edilemeyen milyonlarcasi da davali olamadi.
2 ay olmustur, Hollanda da bir vatandas Kral'in ailesine hakaret etmis, (artik KRAL da neyse!) onlarda davali oldular.
bak ben bunlari Tayyip'i sevdigimden soylemiyorum, cok despot adam. tahammulsuz. evet.
ama zaten daha fazla ne kadar tepki alabilir ki? her isine geleni yapmayi biliyor, Sozcu yu de bitirirdi.
inanmazsiniz ama bazen belki demokratik dusunuyordur

Ben hakareti savunmuyorum ki arkadaşlar.
Söylemek istediğim farklı birşey ama daha fazla detaya giremiyorum çünkü basın özgürlüğüm yok
valla hakaret etmeden, küfür etmeden birşey söylemek istiyorum şu an ama biliyorum ki hakaret gibi algılanabilir.

Şu yorumunu tekrar alıntıladım ki, yazdığının mantıksızlığını herkes tekrar görsün. Belki sende farkedersin. Görevini yapıp çekilen, anayasal sınırlarını bilen cumhurbaşkanlarını finoya benzetmen. Yorum yok.

sen görmek istediğini görüyorsunda o yüzden cicim.. ve böylede görmeye devam edeceksin. neyseki azınlıktasınız..

Huh. Neyse ki azınlığız. Birde çok olsak nasıl devam edecek bu sömürü düzeni.

'Göğüslerini sergilemeye meraklı hatta bir filmdede çıplak memeleri' dediğimiz kendi isteği ile açılan Pelin Batu için istediğini yapar demekten aciz insanımız hatta kadınımız, kendi isteği ile kapanan hatta aşiret reisinin eşi olmaya gönüllü hemcinsi için istediğini yapar kim ne karışır diyebiliyor, hatta şu yazıyı bile örnek göstererek cumhuriyeti yerden yere vurma cüretini gösterebiliyor.
Sonra da eşitlikten adaletten empatiden bahsediliyor.
Ne kadar da devasa bir ironi!

ben inan bu çifte standartı asla anlamıyorum..hepbana hep bana mantığı bu. siz beni savunun benim haklarımı gözetin. kadınız yapın bunu. ama pelinin konusunda tık yok. omuzu göründü diye yaftalayanlara tek bir mesaj bile olmaz.hatta ee kadn rolu gereği soyunduysa vurun abalıya,söz söylemeye hakkı olmaz.birde bunu yazarlar.
sonrada kadın hakları derrler

alıştım bu tutuma. ama şu varki ben sizler gibi olmayanı savunmasanızda ,ben kadın olarak ,kim olursa olsun, haklarınmız için, kadın olduğumuz için yinede savunacağım hemcinslerimi.
farkımız bu maalesef,keşke olmasa ama bariz fark var aramızda

Son düzenleme:
dün nurgülün konusu facede vardı. söyle baktım yorumlara.
birine kızarken açık olana hakaretlere kadar varmış bazı mesajlar. sen açtında şöyle oldun böyle oldun. birine kızarken kendi gibi olmyan başkalarına hakaret etmekte hoş değil mesela

Hiç gördünüz mü bir erkeğin ya da kadının erkek giyimi ve tahrik etmesi hakkında beyan verdiğini ya da laik düşünceye karşı giyimi ile yargılandığını?
Neden varsa yoksa kadın ve davranışları?
Neden kadınlar olarak bunu kendimize yapıyor ve yaptırıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…