- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
- 108
neden Kadesacigim, sozcunun basina birsey gelmiyor yillardan beri. ben muhalifleri susturmak isteyen bir diktator hukumet olsam, once socu'den baslarim. Sozcuye gucum mu yetmiyor ki?hayır bizim ülkemizde basın özgürlüğü yok korku imparatorluğu var.o ağır yazan dediğin isimler bir elin parmağını geçmiyor ki.bekir coşkun,yılmaz özdil vs..o kadar.bak nokta dergisi bir şey paylaştı dergiye operasyon düzenlediler,mustafa balbay ve tuncay özkan neden içeri alındı sanıyorsun? çünkü muhalifer çünkü korkusuzlar.paralel diye nitelendirdikleri medyanın başına gelenlere bak şimdi özgürce mi yazıyor onlar?hürriyet ve kanal d özgür mü? ya da fox tv de çalar saati sunan ismail ana haberi sunan fatih her an başlarına bir şey gelecek korkusuyla yapıyorlar haberlerini ve bunu hep dile getiriyorlar.
bizim ülkemizde bir tek kişinin özgürlüğü var canım diğerlerimiz özgür değiliz.
ben 32 yaşında bir öğretmenim ve feyste bir iki siyasi şey paylayşıyrum diye benim öğretmen emeklisi annem "kızım sen paylaşma devlet memurusun başına bi şey gelir,bana göndre ben paylaşayım"diyorsa işte burada özgür bir ülkeden söz edilemez maalesef.
Ozdil'in basina neden bise gelmiyor mesela, o kadar agir yaziyor. Ahmet Hakan da cogu zaman gayet siki elstiriyor. Zaten ille de hakaret edilmesi gerekmez. Daha onca yazar var, saymaya gerek yok, gayet de yaziyorlar. Hurriyet'in neresi ozgur degilmis? PKK- HDP propogandasi yapiyor acik acik. kendini bilmezler tarafindan camlari kirildi diye mi ozgur degil? kirilinca birsey mi degisti o zamandan beri?
Zaman gazetesinin basina birseyler getiriliyor ama diger davalardan oturu. Bunu hepimiz biliyoruz.
nokta dergisinin ne yaptigini da bilmiyorum hic. Ama ille muhaliflerin basina corap oruyorlarsa, neden bazilarina oruyorlar mesela? bence arka planda baska seyler oldugu icin bazilarini aliyorlar.
he ama ne dedim, Evet basin ozgurlugu yok.
bence bir ulkede ne zaman, isteyen gazeteci, istedigi gazetede istedigi gorusu yayinlayabilir, o zaman basin ozgurlugu olur.
tarafsiz gazete yok bu ulkede, sorun ordan kaynaklaniyor.