- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Direkten döndüm Yozgat için şükürler olsun yıllar önceYani şanslı çıkmışsın panpa, ya Yozgat'a taşınsaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkten döndüm Yozgat için şükürler olsun yıllar önceYani şanslı çıkmışsın panpa, ya Yozgat'a taşınsaydın
Ben evlendikten 2 yil sonra eklettim. Mesleki ruhsatımi almamı Babam çok beklemişti,ama ömrü yetmedi malesef. Babam vefat edince o ruhsatta babamın da soyadı olmalı deyip hemen kendi soyadimi da eklettim iyi ki yapmışımEvlenirken kendi soyadını da kullanmak isteyen oldu mu? Ben bu konuya biraz manevi yaklaşıyorum son zamanlarda. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ancak yakın çevremde bunu yapan hiç olmadı. Aileler genelde erkeğin soyadının alınmasını uygun bulurlar. Ben ise bu konuda arada kaldım. Kimileri bunu bir "tahakküm altına giremem ben" olarak yorumlayıp kendi soyadını kullanmaya devam etse de ben daha çok soyadımın yaşadığım sürece tarafımdan devam etmesi için istiyorum sanırım. Umarım anlatabilmişimdir. Tamamiyle manevi bir ikilemdeyim.
Evlenirken kendi soyadını da kullanmak isteyen oldu mu? Ben bu konuya biraz manevi yaklaşıyorum son zamanlarda. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ancak yakın çevremde bunu yapan hiç olmadı. Aileler genelde erkeğin soyadının alınmasını uygun bulurlar. Ben ise bu konuda arada kaldım. Kimileri bunu bir "tahakküm altına giremem ben" olarak yorumlayıp kendi soyadını kullanmaya devam etse de ben daha çok soyadımın yaşadığım sürece tarafımdan devam etmesi için istiyorum sanırım. Umarım anlatabilmişimdir. Tamamiyle manevi bir ikilemdeyim.
KullanıyorumEvlenirken kendi soyadını da kullanmak isteyen oldu mu? Ben bu konuya biraz manevi yaklaşıyorum son zamanlarda. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ancak yakın çevremde bunu yapan hiç olmadı. Aileler genelde erkeğin soyadının alınmasını uygun bulurlar. Ben ise bu konuda arada kaldım. Kimileri bunu bir "tahakküm altına giremem ben" olarak yorumlayıp kendi soyadını kullanmaya devam etse de ben daha çok soyadımın yaşadığım sürece tarafımdan devam etmesi için istiyorum sanırım. Umarım anlatabilmişimdir. Tamamiyle manevi bir ikilemdeyim.
sonradam nüfusa beyan vererek kızlık soyadınızı alabiliyorsunuz tekrar, nikahda almanız gerekli değilBen istedim, ama nikah basvurusu sirasinda bunu belirtmek gerekiyormuş, bunu unuttugum için kullanamadim.
Esim fikren hic rahatsiz değildi. Ben akademik yayinlarim icin iki soyadi kullanmak zorundaydim ama olamadi.
sonradam nüfusa beyan vererek kızlık soyadınızı alabiliyorsunuz tekrar, nikahda almanız gerekli değil
Kendi soyadım güzel olsaydı kullanırdımEvlenirken kendi soyadını da kullanmak isteyen oldu mu? Ben bu konuya biraz manevi yaklaşıyorum son zamanlarda. Kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ancak yakın çevremde bunu yapan hiç olmadı. Aileler genelde erkeğin soyadının alınmasını uygun bulurlar. Ben ise bu konuda arada kaldım. Kimileri bunu bir "tahakküm altına giremem ben" olarak yorumlayıp kendi soyadını kullanmaya devam etse de ben daha çok soyadımın yaşadığım sürece tarafımdan devam etmesi için istiyorum sanırım. Umarım anlatabilmişimdir. Tamamiyle manevi bir ikilemdeyim.
Ben de bahtsız insan Muğla’dan Karadeniz’in adı sanı duyulmayan bir dağ köyüne taşındımBu kütük mevzusunda da sözde babamın uzak ve absürt ilgimin olmadığı bir yerden ege bölgesine alınmasına da sevinmedim değil açıkçası