- 30 Haziran 2012
- 170
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.521
Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..
yani... söylüyorumm.. offfffff... yine mi yaaaaaa........
OOOOOOOTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ
mutlu musun, oldu mu
Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..
mutlu musun, oldu mu
mutlu musun, oldu mu
bende yolun yarisi diyince 45 falan diyeceksin sandim daha genceciksin
bende iyiyim izinin son gunlerinde evde kurtlanmak uzereyim
olgun dadında bi çıtır havası verdin, ne yalan söylüyim :44: ama benim (şimdi kendi işinin sahibi) ex stajyerim de 87 bi hatundu (ki hala görüşürüm) ve o da bomba bişeydi. O sebeplen, çaktırmasam da severim bazı çıtırları
IImaaaannnn bende bisey var sandiydim :106:
ne var canim 30 da cok gencsin , ve kendine yaslimi diyiysin
benim 2 nömreli ablamda 30 yasinda,
yabancilik cekmem yani , hem aramizda 5 yas var ,
beni 18 sandin timi
izinde evde gecirilirmi yeaa
okullar tatil, bende evdeyim
Dilekagaci,
anacim, sen ne işsin
bi varsın bi yoksun, daha çok katılım bekliyoruz, cesaret
niidersin, kimlerdensin, anlat hele
ya mesajlar cfter cifter mi cikiyor yoksa ben ihtiyarliktan mi oyle goruyorum :26:Dilekagaci,
anacim, sen ne işsin
bi varsın bi yoksun, daha çok katılım bekliyoruz, cesaret
niidersin, kimlerdensin, anlat hele
iznin ortasi sinava sonuda ramazana denk gelince evde gecirmek zorunda kaldimbende 26 yasindayim sanirim foruma gore yaslilar grubuna giriyorum bende
zati citirimki 25 citir, yaslimi yani ayöl
bende ciksam iyi olcek,
cünküm netim sürekli takiliyor,
ve yarin erken kalkmaliyim,
fit olmaliyim
yeme beni, çıtırlığın da kategorileri var, sen o ilk kademeleri azzcuk geçmişsin şekerim
artık tadına vardığın çıtırlık evresi bu dabisonra zaten olgun kadın evresine geçiyorsun, ama benim içimdeki çocuk ölmedi deyip çıtırlara kısık kısık gözlerle bakıyosun
bi sır vereyim mi, benim hala yirmilik dişlerim çıkmadı. Demek ki neymiş, ben hala (yaklaşık 10 yıldır) yirmilerine basmaya çalışan kıtır pardon çıtır bi hatunmuşum
ya mesajlar cfter cifter mi cikiyor yoksa ben ihtiyarliktan mi oyle goruyorum :26:
yeme beni, çıtırlığın da kategorileri var, sen o ilk kademeleri azzcuk geçmişsin şekerim
artık tadına vardığın çıtırlık evresi bu dabisonra zaten olgun kadın evresine geçiyorsun, ama benim içimdeki çocuk ölmedi deyip çıtırlara kısık kısık gözlerle bakıyosun
bi sır vereyim mi, benim hala yirmilik dişlerim çıkmadı. Demek ki neymiş, ben hala (yaklaşık 10 yıldır) yirmilerine basmaya çalışan kıtır pardon çıtır bi hatunmuşum
MOOORRRUUUK muşsun yaaa
3 günlüğüne de olsa kaç bi yere yaa.. evde kalmayı alışkanlık yapmamak gerek
iznin ortasi sinava sonuda ramazana denk gelince evde gecirmek zorunda kaldimbende 26 yasindayim sanirim foruma gore yaslilar grubuna giriyorum bende
bu maddeler yuzu bulur anladik citirrrrr bir hatunsun sen :) hangi sehirdesiniz citir bayan /bayanlar:44:aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte
beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR
taam iyi küzel deyonda,
beni gören 18 saniyi bu biiirrr
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt..
baanne ben citirim
ha bu arada benimde 20likler cikmadi, buda yetmisbeeessssss