- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.541
aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte
beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR
aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte
beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR
bu maddeler yuzu bulur anladik citirrrrr bir hatunsun sen :) hangi sehirdesiniz citir bayan /bayanlar:44:
Yok be yavv, bir gaz aldık, gidiyoz işte. Çıtır-mıtır değilim. Alemlere akarkene eskiden şimdi evden dışarı çöp atmak için bile çıkmıyom
Güsel Ege'nin güsel bi kıyı kentindeyim ben, azcuk gavuruzdur
gaza geldim dedim ya
bu yaşlarda bööle oluyo galba, çoluk çocuk yok, ama eskisi gibi de (zira kendime göre güzel geçmiş, hızlı zamanlardan sonra) sürekli eğleneyim modu yok. İnsan sapıtıyo yanisı
suna bak hele, yarisa girdik sankim
iyide sen degilmiydin az önce kendine yasli diyen
sen icten ice kendini genc buliymissin zati bize niye öyle diyin
aaa, bak benim abim ist.de, çer-çöp çatabiliriz
aaa, bak benim abim ist.de, çer-çöp çatabiliriz
bende memurluk icin tercih yaparken ege akdeniz heryeri yazdim ama istanbulda takildim belki egeden buluruz kismeti demistim ama oda olmadi
biz yine evde kaldik iyimi
önyargılı olmayalım. Ben münasip bulmuşsam olurgül gibi çocuk, evcimen, içki yok, sigara yok, işi gücü yerinde, tam hamarat ev erkeği
tabii copu catalimda bu topigin en hizli koca bulani olarak tarihe geceyim
berdel mi yapsak bende de sana uygun bir abi var
kac tane abi var sende,
hem birK'e hem bana uygun mu var
yok ben zorla güzellikten yana degilim, dogal güzelligi sefiyom
biz yine evde kaldik iyimi
tatlım sen daha önce (bkz çekim yasası) hani yazacaktın isteğini, evrene salacaktık.. yol uzun, niyeti ciddi olana var diyoz işte(satıyorum, satıyorum, saaatttım )
abiler havalarda uçuşuyor yavvv
berdel mi yapsak bende de sana uygun bir abi var