Bekarlar Kahvesi :)

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
1 - Haftasonu arkadaşlarınızla toplandıktan sonra eve döndünüz ve dağ gibi dolu bir mutfak ve darmadağınık bir salonla karşılaştınız. Eşin ise o dağınıklığın ortasında televizyon izliyor.
a - Onun rahatlığı seni şaşırtır ama sakin bir akşam geçirmek istediğin için ses çıkartmazsın.
b - Sinirlerin bozulur ve söylene söylene ortalığı toparlamaya başlarsın.
c - Pek umursamazsın. Kendine bir yer bulup ona eşlik edersin.

2 - Çok eşliliğe yorumun ne olur?
a - Korkunç.
b - Haksızlık.
c - Eğlenceli olabilir.

3 - Sence yalnız başına tatile çıkmak;
a - Dinlendirici olabilir.
b - Sıkıcı.
c - Harika bir deneyim.

4 - Sence bekarlık;
a - Mecburiyet.
b - Eziyet.
c - Sultanlık.

5 - Sabahları yalnız uyanmak sana ne hissettirir?
a - Üzüntü.
b - Utanç.
c - Mutluluk.

6 - Kendini ne zaman yalnız hissedersin?
a - Sevgilim yoksa.
b - Konuşacak kimse yoksa.
c - Telefonum çalmıyorsa.

7 - Hiç evlilik hayali kurdun mu?
a - Evet, her ilişkimde bunu hayal ettim.
b - Bir iki kere hayalini kurdum.
c - Hayır, asla böyle bir hayal kurmadım.

8 - Yeni bir eve taşındığında ilk olarak hangi odayı dekore etmek istersin?
a - Yatak odasını.
b - Mutfağı.
c - Oturma odasını.

SONUÇLAR:

A Şıkları Çoğunlukta
Siz tam bir aşk kadınısınız. Şefkat ve sevgiden yoksun olmak zaman zaman sizi üzüyor. Duygusal anlamda destek alabileceğiniz ve sizi anlayan bir partnerin eksikliğini hissediyorsunuz. Zorlukların üstesinden beraberce gelebileceğiniz birinin varlığı sizin kendinizi daha rahat ve cesur hissetmenizi sağlıyor. Ama acele etmek yerine beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

B Şıkları Çoğunlukta
Beraberlik sizin için hayatınızda oldukça önemli bir yere sahip. Ancak, yalnız olduğunuz zamanlarda beraberliği, bir ilişki sırasındaysa yalnızlığı özleyebiliyorsunuz. Sizin için en uygun ilişki; sizi zorlamayan, sakin, anlayışlı ve kendine vakit ayırmaktan hoşlanan biriyle yaşanır. Her zaman ideal bir ilişki yaşayamayacağınızı kabullenmeniz hayal kırıklığına uğrama riskinizi minimuma indirir.

C Şıkları Çoğunlukta
Bekarlık sizin için bir yaşam tarzı. Sabahları uyandığınızda yanı başınızda birinin olmaması, sizin için üzerinde fazla düşünülecek bir durum değil. Her akşam eve döndüğünüzde, yapmanız gerekenleri yapmaktan kendinizle ilgilenmeye fırsatınız kalmıyor. Yalnızlığınızı sorun etmek yerine hayatınız için planladığınız projeler üzerine çalışmayı tercih ediyorsunuz. Ama dikkat edin, yalnızlığa alışabilirsiniz.

Son düzenleme:
bari ilk yazan ben olayim topigin hayirli olsun
burasi sadece bekarlar icin mi oyleyse ben gideyim

Son düzenleme:
bari ilk yazan ben olayim topigin hayirli olsun
burasi sadece bekarlar icin mi oyleyse ben gideyim

teşekkür ederim hayır sadece bekarlar için değil tabi,,, kkda hep evli arkadaşım var bekar çok az var... sonçin bekarlar kahvesi dedim bekarlar topluluğu ne kadar diye ama gördüğün gibi çok az sanırım...

bende evliyimde o bakimdan kk da cogunluk evli bencede
sende evlimisin kac yasindasin

Yok yalnız değilsin geldim bende. Bu durumda dükkanı yeniden açıyor ve açılışımızı Bekarlık sultanlıktır vecizesiyle açıyorum

Yok yalnız değilsin geldim bende. Bu durumda dükkanı yeniden açıyor ve açılışımızı Bekarlık sultanlıktır vecizesiyle açıyorum

günaydın.. tükkanı bu sefer sen aç bakalım ben hiç eleman bulamadım.. memleketimde bekar kalmamış... ben işe gidiyorum şimdi.. :10

ve malesef ki iş yerinde kkya giremiyorum... ama akşam üzeri burda olurum..ee göreyim seni.. kaç bekar toplayacasunnnn

Öptümm

sohbet etmek isteyenler bu başlık altında toplansınlar .

Eklentiler

• $546037_283446121733966_169457619799484_650374_626269716_n.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
merhaba kızlar bende geldim :) az önce fark ettim burayı iyi olmuş konuyu açtığınız :):):)

merhaba kızlar bende geldim :) az önce fark ettim burayı iyi olmuş konuyu açtığınız :):):)

Yavrum konuyu açtık açmasınada forum da bekar kalmamış zannımca baksana sinek avlıyo topik...

bi hareket, bi neşe, bi can lazım bu topiğe...

hadi ya kimse yok miiiii

günaydın günaydın kk nın güzel bekar hanımları nasılsınız
hava ne güzel bahar havasına bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…