- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.481
o zaman ne yapıyoruz...
önce söylemeyi bırakıyoruz
sonra keyfimize göre istediğimizi yazıyoruz
Brad Pitt çıkmasa da artık idare edicez bahtımızda ne varsa
ya da yoksa
Yine annemin veciz bir sözü geldi, kör topalla başlayan, benim onu bile bulamadığımı anlatan :44:
selaaam kızlarr:) çok sıkıldım valla içim daralıyor yaaa
selam hello
sende gel, derdin ne anlat anacim
selam sıcaktandır :)) aynı bende sivrisinek magduruyumselaaam kızlarr:) çok sıkıldım valla içim daralıyor yaaa
ne kusuru önemli degil:))hosbuldum muhabbetinizin tam ortasina daldim ama kusura bakmayin
sen iyisen gerisi önemli degilyok be yawv.. aslında iyiyim bööle.
selam sıcaktandır :)) aynı bende sivrisinek magduruyum9:
ay sıcaktan olsa keşke aayool:)
bi kız dertliyse sence sebebi nedir hacııı:)
bi kız dertliyse sence sebebi nedir hacııı:)
o zaman ne yapıyoruz...
önce söylemeyi bırakıyoruz
sonra keyfimize göre istediğimizi yazıyoruz
Brad Pitt çıkmasa da artık idare edicez bahtımızda ne varsa
ya da yoksa
Yine annemin veciz bir sözü geldi, kör topalla başlayan, benim onu bile bulamadığımı anlatan :44:
sevgilisi vardur:))
hosgeldin hosgeldin
tabiki var, kizlar kenara kaykilin
he anladik yine odun , kütük ve benzeri meseleden
ben birtek benim annem yapiyor bunu saniyordum her namazin sonunda benle ilgili dua kismina gelindiginde gayet guclu bir sesle allahim dilekagacinada hayirli bir es ama tez vakitte diye dip not ekleyip duayi bitirmesi off offf
:)) aşk evrenselse aşkın ızdırabıda evrensel ondandır:))nasılda biliyorlaaarrr:))))
hahah ne güzel amin diyelim bizde:)))ben birtek benim annem yapiyor bunu saniyordum her namazin sonunda benle ilgili dua kismina gelindiginde gayet guclu bir sesle allahim dilekagacinada hayirli bir es ama tez vakitte diye dip not ekleyip duayi bitirmesi off offf
benimki son bir yıldır onu da bıraktı
:)) aşk evrenselse aşkın ızdırabıda evrensel ondandır:)
annemin hala umudu var galibabugun bile kavga ettik yeni aldigi geceligi ceyize koyacakmis ben giyecegim o yok olmaz sonuc mu tabiki annem galip geldi
Walla bende oluyor benzeri dicem ama burda babam rol kapıyor.Ben yalnız yaşadığım için eve yeni ne alırsam gidip anneme kızıyormuş, annem de kullanmıyor "çeyiz" saklıyor diyince rahatlıyormuş
bizbize kaldik galiba