Bekarlar Kahvesi :)

napmiyomusuz, o tür sözleri artik söylemiyomusuz
pis beni , kaka :120:
bakalim ne cikcek karsima yarin

selaaam kızlarr:) çok sıkıldım valla içim daralıyor yaaa
selam sıcaktandır :)) aynı bende sivrisinek magduruyum9:
hosbuldum muhabbetinizin tam ortasina daldim ama kusura bakmayin
ne kusuru önemli degil:))
yok be yawv.. aslında iyiyim bööle.
sen iyisen gerisi önemli degil
acele etmeyin bacılarım yavv
sizinde kısmetiniz vardır çıakr gelir duaa ve sabır:)))

ben birtek benim annem yapiyor bunu saniyordum her namazin sonunda benle ilgili dua kismina gelindiginde gayet guclu bir sesle allahim dilekagacinada hayirli bir es ama tez vakitte diye dip not ekleyip duayi bitirmesi off offf

ben birtek benim annem yapiyor bunu saniyordum her namazin sonunda benle ilgili dua kismina gelindiginde gayet guclu bir sesle allahim dilekagacinada hayirli bir es ama tez vakitte diye dip not ekleyip duayi bitirmesi off offf

benimki son bir yıldır onu da bıraktı

kizlar benim cikma vaktim geldi de geciyor bile
gendünüze dünya güzeli bakin kend'im kendine tetli tetli bak
her zaman gülün güldürün eglendürük olun
cümleten eyü geceler efenim

nasılda biliyorlaaarrr:))))
:)) aşk evrenselse aşkın ızdırabıda evrensel ondandır:))
hahah ne güzel amin diyelim bizde:)))
ayy kızlar sohbet süperde ben çok uykuz magdur bi gencim(
yarında işe gitcem ayakta uyuyorum resmen yatıyımda uyuyum biraz
hepiniz hoşçkalın kendinize iyi bakın
dip not: platonik aşık olursan sülee:)))

annemin hala umudu var galiba bugun bile kavga ettik yeni aldigi geceligi ceyize koyacakmis ben giyecegim o yok olmaz sonuc mu tabiki annem galip geldi

Walla bende oluyor benzeri dicem ama burda babam rol kapıyor. Ben yalnız yaşadığım için eve yeni ne alırsam gidip anneme kızıyormuş, annem de kullanmıyor "çeyiz" saklıyor diyince rahatlıyormuş

bizbize kaldik galiba

Hakkatten

Normalde benim de yatmam gerekir mantıklı bir insan olaraktan (zira 2 gündür 4-5 saatlik uykuyla çalışıyorum işyerinde balık misali gözler açık uyur halde ) ama gece oldu mu bi vampir hortluyor sanki içerlerden bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…