Bekarlar Kahvesi :)

günaydın kızlarrr

sbah tükkanı ben açıyorum anlaşılan..
08.00 den önce ofise geçince..gerçi bu sabah kendimi pek bir agresif hissediyorumm..
gece uyuyamadım sesten,yukarıdaki komşunun köpeği susmadı bir türlü..adamlarda evde yoklarmış..
cinnet geçirmediğime dua etsinler.Ramazan öncesi uykusuz bıraktılar beni..

uykusuz olmak dışında iyiyim çok şükür..
bensiz siz ne güzel kynatmışsınız öle bakemm....

hayatcım, güzel geçtiğine sevindim..olumlu olumsuz bir izlenim alamadım seden.:44:
haticeye değil neticeye bakalım efemm durum nedir şimdi? gerçi bu gün yaşadıklarınla
daha bir pekişir her şey...

kend,platonik,brk...iyi kaybatmışsınız bakıyorum.. odun dan girmişiniz,hormonlardan
ters açı yapmışsınız bacım..

platonikle çok konuştuk ,sağolsun bana katlandı kızcağız.. ama aşırı dirençli sağolsun..
normalde bana kimse dayanamaz.. ama şu inadını farklı bir şekilde kullansaydıı ooooo..
neler olabilirdi o bile tahmin edemez...nese olcak inşallah bir şeyler..de görcez sonunda...

kend sen neredensin bu arada..hayat ve platonik i biliyorum..ve sen brk.. nereden teşrif ediyoruz
şahsen ben istanbul dolaylarından..

sabah canlı yayını tek başına yapmak da ilginç oluyor ama neyse,akşam fırsat bulurum diyeceğim ama
bu uykusuzlukla nasıl olur bilmem...:26:

06 mekan ankaraaa:))) senle karşılaşamıyoruz :44::44:
platonik inatçı benle iddiaya giriyo
cidden sabırlıymışsın ben böcek sesine bile katlanamıyorum gece uyumaya çalışırken
bizim sohbet biraz farklı oldu hormondan girdik odunlardan çıktık çok şükürr:))

dün klarışıktı canım biraz...benim yaramaz ama daha da yaramaz olmuş yeğenim geldi..
o varken pc açmak ne demek..ceptel.den de yazamıyorum...:26:

çakışamadık...sabırlı mı.. bugün ne olur bilmiyorum...kesin taş alıp camlarını indiricem

evet cok direncliyim o konuda, asil sen bana sabrettin
iddaayi ben kazandim bugün bisey olmadi
zaten bi 15-20 dakikaligina disari ciktim, bankaya gittik geldik ablamla o kadar hizli hizli gittik geldik,
ne olcektiki

evet ögrenciyim :115:
niye sordünküne
ne isinde calisiyorsun sen , bende eksik kalmayayim sorayim dedim

ne biliiim yaa, ööle soru olsun diye

okul muhabbeti yapamıcam zaten, yaşlandığımı anlıyom

en son, seneler evvel gittiğim cafelerin olduğu yeri bulabilmek için otobüste tanıştığım bir hatunla yol boyu sohbet ettikten sonra yaşımı söyleme durumu olduktan sonra aldığım tepkiden beri üni. muhabbeti yapmıyom

ben bir şirkette çalışırken accık büyüdükten sonra yönetici oldum

bende okul icin kendimi artik yasli buluyorum cünkü okul hayatim benim yilan hikayesine dönüstü..
ne güzel sirkette calisiyorsun ve yöneticide olmussun, masallah diyeyim nazar degmesin :13:
benimde hayalim, artik ise girmek, calismak, yükselebilmek.. aah ah
yasin kac kine :26: diye sorsam dövmezsin beni timi

Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..

yani... söylüyorumm.. offfffff... yine mi yaaaaaa........

OOOOOOOTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ

mutlu musun, oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…