Bekarlar Kahvesi :)

günaydın kızlarrr:KK3::KK3:

sbah tükkanı ben açıyorum anlaşılan..:KK55:
08.00 den önce ofise geçince..gerçi bu sabah kendimi pek bir agresif hissediyorumm..:KK47:
gece uyuyamadım sesten,yukarıdaki komşunun köpeği susmadı bir türlü..adamlarda evde yoklarmış..
cinnet geçirmediğime dua etsinler.Ramazan öncesi uykusuz bıraktılar beni..

uykusuz olmak dışında iyiyim çok şükür..:KK31:
bensiz siz ne güzel kynatmışsınız öle bakemm....

hayatcım, güzel geçtiğine sevindim..olumlu olumsuz bir izlenim alamadım seden.:44:
haticeye değil neticeye bakalım efemm:KK19: durum nedir şimdi? gerçi bu gün yaşadıklarınla
daha bir pekişir her şey...

kend,platonik,brk...iyi kaybatmışsınız bakıyorum..:KK8: odun dan girmişiniz,hormonlardan
ters açı yapmışsınız bacım..:KK1:

platonikle çok konuştuk ,sağolsun bana katlandı kızcağız..:KK9: ama aşırı dirençli sağolsun..
normalde bana kimse dayanamaz..:21: ama şu inadını farklı bir şekilde kullansaydıı ooooo..
neler olabilirdi o bile tahmin edemez...nese olcak inşallah bir şeyler..de görcez sonunda...:KK34:

kend sen neredensin bu arada..hayat ve platonik i biliyorum..ve sen brk..:KK31: nereden teşrif ediyoruz
şahsen ben istanbul dolaylarından..:KK31:

sabah canlı yayını tek başına yapmak da ilginç oluyor ama neyse,akşam fırsat bulurum diyeceğim ama
bu uykusuzlukla nasıl olur bilmem...:26:

08.00 den önce ofise geçince..gerçi bu sabah kendimi pek bir agresif hissediyorumm..:KK47:
gece uyuyamadım sesten,yukarıdaki komşunun köpeği susmadı bir türlü..adamlarda evde yoklarmış..

hayatcım, güzel geçtiğine sevindim..olumlu olumsuz bir izlenim alamadım seden.:44:
haticeye değil neticeye bakalım efemm:KK19: durum nedir şimdi? gerçi bu gün yaşadıklarınla

kend,platonik,brk...iyi kaybatmışsınız bakıyorum..:KK8: odun dan girmişiniz,hormonlardan

platonikle çok konuştuk ,sağolsun bana katlandı kızcağız..:KK9: ama aşırı dirençli sağolsun..
normalde bana kimse dayanamaz..:21: ama şu inadını farklı bir şekilde kullansaydıı ooooo..
neler olabilirdi o bile tahmin edemez...nese olcak inşallah bir şeyler..de görcez sonunda...:KK34:

kend sen neredensin bu arada..hayat ve platonik i biliyorum..ve sen brk..:KK31: nereden teşrif ediyoruz

sabah canlı yayını tek başına yapmak da ilginç oluyor ama neyse,akşam fırsat bulurum diyeceğim ama
06 mekan ankaraaa:))) senle karşılaşamıyoruz :44::44:
platonik inatçı benle iddiaya giriyo :KK52::KK52::KK52:
cidden sabırlıymışsın ben böcek sesine bile katlanamıyorum gece uyumaya çalışırken :KK45::KK45::KK45:
bizim sohbet biraz farklı oldu hormondan girdik :KK51::KK51: odunlardan çıktık çok şükürr:))

06 mekan ankaraaa:))) senle karşılaşamıyoruz :44::44:
platonik inatçı benle iddiaya giriyo :KK52::KK52::KK52:
cidden sabırlıymışsın ben böcek sesine bile katlanamıyorum gece uyumaya çalışırken :KK45::KK45::KK45:
bizim sohbet biraz farklı oldu hormondan girdik :KK51::KK51: odunlardan çıktık çok şükürr:))

dün klarışıktı canım biraz...benim yaramaz ama daha da yaramaz olmuş yeğenim geldi..:emir_bebek::emir_bebek:
o varken pc açmak ne demek..ceptel.den de yazamıyorum...:26:

çakışamadık...sabırlı mı..:KK37: bugün ne olur bilmiyorum...kesin taş alıp camlarını indiricem:KK53:

evet cok direncliyim o konuda, asil sen bana sabrettin :KK9:
iddaayi ben kazandim bugün bisey olmadi :KK52:
zaten bi 15-20 dakikaligina disari ciktim, bankaya gittik geldik ablamla o kadar hizli hizli gittik geldik,
ne olcektiki :KK14:

evet ögrenciyim :115:
niye sordünküne
ne isinde calisiyorsun sen , bende eksik kalmayayim sorayim dedim:KK35:

ne biliiim yaa, ööle soru olsun diye :KK53:

okul muhabbeti yapamıcam zaten, yaşlandığımı anlıyom :KK55:

en son, seneler evvel gittiğim cafelerin olduğu yeri bulabilmek için otobüste tanıştığım bir hatunla yol boyu sohbet ettikten sonra yaşımı söyleme durumu olduktan sonra aldığım tepkiden beri üni. muhabbeti yapmıyom :KK52:

ben bir şirkette çalışırken accık büyüdükten sonra yönetici oldum :KK14:

ne biliiim yaa, ööle soru olsun diye :KK53:

okul muhabbeti yapamıcam zaten, yaşlandığımı anlıyom :KK55:

en son, seneler evvel gittiğim cafelerin olduğu yeri bulabilmek için otobüste tanıştığım bir hatunla yol boyu sohbet ettikten sonra yaşımı söyleme durumu olduktan sonra aldığım tepkiden beri üni. muhabbeti yapmıyom :KK52:

ben bir şirkette çalışırken accık büyüdükten sonra yönetici oldum :KK14:

bende okul icin kendimi artik yasli buluyorum :KK25: cünkü okul hayatim benim yilan hikayesine dönüstü..
ne güzel sirkette calisiyorsun ve yöneticide olmussun, masallah diyeyim nazar degmesin :13:
benimde hayalim, artik ise girmek, calismak, yükselebilmek.. aah ah :KK24:
yasin kac kine :26: diye sorsam dövmezsin beni timi :emir_bebek:

bende okul icin kendimi artik yasli buluyorum :KK25: cünkü okul hayatim benim yilan hikayesine dönüstü..
ne güzel sirkette calisiyorsun ve yöneticide olmussun, masallah diyeyim nazar degmesin :13:
benimde hayalim, artik ise girmek, calismak, yükselebilmek.. aah ah :KK24:
yasin kac kine :26: diye sorsam dövmezsin beni timi :emir_bebek:

Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..

yani... söylüyorumm.. offfffff... yine mi yaaaaaa........

OOOOOOOTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ

mutlu musun, oldu mu :KK43:

X