Bekarlar Kahvesi :)

aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte :KK33:

beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU :KK47:

ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER :KK53:

cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM :KK1:

21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR :KK52:

suna bak hele, yarisa girdik sankim :KK52: :KK9:
iyide sen degilmiydin az önce kendine yasli diyen :KK14:
sen icten ice kendini genc buliymissin zati bize niye öyle diyin :21:

aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte :KK33:

beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU :KK47:

ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER :KK53:

cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM :KK1:

21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR :KK52:

HA Bİ DE ŞU 20'LİK MEVZUU VARDI DEME,

ha bu arada benimde 20likler cikmadi, buda yetmisbeeessssss ; ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİNDE ÇIKMAYACAĞINA EMİN MİSİN :KK33:

bu maddeler yuzu bulur anladik citirrrrr bir hatunsun sen :) hangi sehirdesiniz citir bayan /bayanlar:44:

Yok be yavv, bir gaz aldık, gidiyoz işte. Çıtır-mıtır değilim. Alemlere akarkene eskiden şimdi evden dışarı çöp atmak için bile çıkmıyom :KK9:

Güsel Ege'nin güsel bi kıyı kentindeyim ben, azcuk gavuruzdur :KK52:

Yok be yavv, bir gaz aldık, gidiyoz işte. Çıtır-mıtır değilim. Alemlere akarkene eskiden şimdi evden dışarı çöp atmak için bile çıkmıyom :KK9:

Güsel Ege'nin güsel bi kıyı kentindeyim ben, azcuk gavuruzdur :KK52:

bende memurluk icin tercih yaparken ege akdeniz heryeri yazdim ama istanbulda takildim belki egeden buluruz kismeti demistim ama oda olmadi :KK56:

gaza geldim dedim ya :KK52::KK52::KK52:

bu yaşlarda bööle oluyo galba, çoluk çocuk yok, ama eskisi gibi de (zira kendime göre güzel geçmiş, hızlı zamanlardan sonra) sürekli eğleneyim modu yok. İnsan sapıtıyo yanisı :KK9:

anniyom :26:

( yaslilik sendromu böyle oluyor demekki, doktor ellesmeyin dediydi zati :KK8: )

suna bak hele, yarisa girdik sankim :KK52: :KK9:
iyide sen degilmiydin az önce kendine yasli diyen :KK14:
sen icten ice kendini genc buliymissin zati bize niye öyle diyin :21:

gaza geldim dedim ya :KK52::KK52::KK52:

bu yaşlarda bööle oluyo galba, çoluk çocuk yok, ama eskisi gibi de (zira kendime göre güzel geçmiş, hızlı zamanlardan sonra) sürekli eğleneyim modu yok. İnsan sapıtıyo yanisı :KK9:

tatlım sen daha önce (bkz çekim yasası) hani yazacaktın isteğini, evrene salacaktık.. yol uzun, niyeti ciddi olana var diyoz işte :KK52::KK52: (satıyorum, satıyorum, saaatttım :KK52:)

yok siz birbirlernize agabeylerinizi nasip görmüssünüz :KK43:
banada susup oturmak düser :KK14:
ne bedbaht bir insanim aman tanrim :KK14:

X