- 5 Nisan 2012
- 490
- 1
-
- Konu Sahibi HayatSultan
insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki
insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki
en kötüsünü düşünüyorsun hemen benim gibi.düşünme kendine zarar verirsin olan yine sana olur.sen doktorunu dinle tavsiyelerini dinle.önemli olan bu :)
ewt cnm bnada aynısını dedler çocukta sorun olabilir diye bende korkktum ama haplarla eritilebiliyormuş sanırım korma dediler :44:
eskiden çok mutlu biriydim huzurum falan çok güzeldi
yataga yattıgımda düşünücem şeyler çok azdı
sonra aşk acısı aldatılma acısı bunlar zor şeyler o yüzden bekarlık sultanlık diyen boşuna dememiş
bunları tam anlamıyla unutunca gerçekten mutlu olucam43: :2::2:
aynen bal,ilac ıcınce yok oluyor..
ama yok olunca da bırakmayacakmışsın bir süre çünkü bunun kesin bir tedavisi yok malesef ...
sürekli dogum kontrol hapı kullanıcakmışım,evlenıp bebek ıstedıgım bırakacakmısım sadece..ole demışti..dogum kontrol hapları tehlıkelı haplar..tuylenme kılo alımı falan yapıyor..bende yapmadı ama cok kullanırsam yapabılır..off offff..
hiç bi zaman unutamayacaksın tam anlamıyla.sadece hatırladığında canın acımayacak, o kadar ...
kilo alımı yapar ama kıllanmayı tam tersi azaltır yavrum çünkü östrojen hormonu alıyorsun o haplarla.göğüslerin dikleşir sivilcelerin azalır cildin güzelleşir ve sıkılaşır kıllanman azalır amaaaaaaaaaaaaaaa yemek yeme konusunda kendine hakim olamazsınaynılarını ben yaşıyorum aylardır.ancak ilaçtan önce acillik şiddette sancı ve kanama oluyordu şuanda ağrı kesici hap bile içmeme gerek kalmıyor umarım düzelir
ona bile razıyım artık aklıma gelmesin yaşadıkların
neden hep o mutlu ya sinir oldum:)
hımm ben de yapar sanıyodum yanlış bılıyomusum..ınsallah düzelir kurtulursun bu dertten
ona bile razıyım artık aklıma gelmesin yaşadıkların
neden hep o mutlu ya sinir oldum:)
öyle düşünme yaptıkları asla yanıan kalmaz bu bi çeşt etme bulma değil de nasıl desem insanın içindeki kötülük zamanla onu yokediyor bence..
bilmiyorum beddua etmiyorum Allah a havale ettim artık
yalanları dolanları için unutmalıyım artık:)
mutluluk senın elınde canımm...o nu düşünme artık kendini düşün..gelecegını düşün..
onu iyi hatırlamıyorum zaten
çok düşünmüyorumda bazen geliyo aklıma ansızın hayırlısı inşallah hayatım güzel olacak sizinde güzel olur inşllah kızlar
Yarın çok erken kalkacağım... ben kaçtım kızlar.. iyi geceler hepinizeee...
Yarın çok erken kalkacağım... ben kaçtım kızlar.. iyi geceler hepinizeee...