Bekarlar Kahvesi :)

sözlüyüüm Allah tamamını erdirirse inşallah hayırlısıyka kaptım ünvanınıızı

hem ünvanım gitti hem smileyim yok,hem bende de kist var kızlar hasta olamıyorumm ne dertliymişim ben

neden gösterilmiyor acaba msj yazarken altta çeşitli seçenekler var orda gülümsemeler gösterilmesin yazıyo ve yanında buton var o butona bak işaretlenmişse gösterilmez o işareti kaldır o zaman işte

yok valla.amaaan neyse şuan hepimizi ilgilendiren daha önemli bi durum söz konusu.hakikaten evde kaldık :)

hem ünvanım gitti hem smileyim yok,hem bende de kist var kızlar hasta olamıyorumm ne dertliymişim ben

ünvan senn olsun cnm yaşımı büyültüym çok geçmiş olsun bende renkten renge giriyorum resmeenn kistten oluyomuş sanırım :18:

kistmi ne kisti ya daha önce ameliyat falan oldun mu benim kuzenim oldu bizle yaşıt şimdi yine kist büyümeye başlamış çok üzülüyorum onun için...

slmmm kızlarrr 20 yaşındayım sözlencektimm ki köşesinden döndüm mutuyum bekarım :) kist olan arkadaşım dr git sakın aksatmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…