- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
- Konu Sahibi HayatSultan
zamana ıhtıyacın var cnmm..güzel günler görürüz insallah..allah hayırsızla karşılaştırmasın..
ne kadar zaman sabır sabır sabırr gerek banaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zamana ıhtıyacın var cnmm..güzel günler görürüz insallah..allah hayırsızla karşılaştırmasın..
ne kadar zaman sabır sabır sabırr gerek banaa
bu zaman diliminde kendini sürekli aktivitelerle meşgul edeceksin ki aklına gelmesin :)
bi hafta sonum var ozaman geliyo aklıma zaten ya bi gitsin
okul çok yogun zaten başka önerebilecegin bişeyler varmı sürekli aklımı meşgul edecek:?
beyimiz birde faceden engelemiş korktu heralde sevgilisine nazarım deger
diye
fitness salonuna git spor yap,cok zevklı
bi hafta sonum var ozaman geliyo aklıma zaten ya bi gitsin
okul çok yogun zaten başka önerebilecegin bişeyler varmı sürekli aklımı meşgul edecek:?
beyimiz birde faceden engelemiş korktu heralde sevgilisine nazarım deger
diye
:)ilahi şeker çok tatlısın ben becerem fitness falan ya :) ama spora gitmeyi düşünüyorum ama zamanın yok:)
tatlım senin hobilerin uğraşların neler bilemiyorum ben bas gitarıma sığınırdım öyle durumlarda.onu sattım şuan elektronik baterim var :) resim yapıyorum ya da mantar panomu düzenliyorum ya da kitap delisi olduğum için kitaplara atıyorum kendimi ... acaip bilgisayar oyunu hastasıyım bir de bayağı meşgul ediyor insanı (=
tatlım senin hobilerin uğraşların neler bilemiyorum ben bas gitarıma sığınırdım öyle durumlarda.onu sattım şuan elektronik baterim var :) resim yapıyorum ya da mantar panomu düzenliyorum ya da kitap delisi olduğum için kitaplara atıyorum kendimi ... acaip bilgisayar oyunu hastasıyım bir de bayağı meşgul ediyor insanı (=
yaparsın cnm ya orda gorevlı hocalar var zaten..benım de yok sadece haftasonu gıdıyoruz kızçelerimle..butun stresi alıyo valla spor yap spor en güzeli o..keske güzel yetenegım olsa benımde,resim müzik gibi ama yok..ha bide dans olayı var ona da el atacam yakında
ben ney kursuna yada keman kursuna gitmek istiyorum ama dönemim uzar diye cesaret edemedim yazında çalışıcam büyük ihtimal akşamlarıda dil kursuna gidecegim :)
fitnessa arkadaş bulmak lazım hoca tabnıdıgım bir bayan varrdı nasıl fit vücudu süperdi ama:)
ben ney kursuna yada keman kursuna gitmek istiyorum ama dönemim uzar diye cesaret edemedim yazında çalışıcam büyük ihtimal akşamlarıda dil kursuna gidecegim :)
fitnessa arkadaş bulmak lazım hoca tabnıdıgım bir bayan varrdı nasıl fit vücudu süperdi ama:)[/QUOTE
keman çok güzelll..ney zordur bence..oo senın program zaten yogun bal..iş kurs okul,calıskan ınsan
bilgisayar kitap sadece arkadaşlarımla kitap önerir miisn bana ?
fitnessa arkadaş bulmak lazım hoca tabnıdıgım bir bayan varrdı nasıl fit vücudu süperdi ama:)[/QUOTE
keman çok güzelll..ney zordur bence..oo senın program zaten yogun bal..iş kurs okul,calıskan ınsan
neyden ses çıkarmak için eğitim alıyosun sonra da notalar için beni fenalıklar basmıştı zaten senfonik metal dinlediğim için ney bana göre değil
ne tarz seviyorsun :)
neyden ses çıkarmak için eğitim alıyosun sonra da notalar için beni fenalıklar basmıştı zaten senfonik metal dinlediğim için ney bana göre değil
iyi düşünüyodum neyi kemana bi ilgim var zaten arkadaşlarım gidiyolarda şuan ama ney yüüznden döenemi uzayanları duyunca vazgeçtim benim biran önce okulu bitirip
iyi bir işe girmem gerek seneye keman kursu olabilir:)
bızım bı arkadas ney kursuna gıttı o dedıgın sesı bı turlu cıkartamadı bıraktı kursu..bır de durun sıze ney calıym demesı yok mu Allah'ım ızdırap resmen
aşk olmasın sıkıyo beni diger bütün tarzları okurum:)
ben de aşk tercih edenlerden değilim zaten isabet oldu öneride bulunamazdım çünkü :) şuanda ben tapınak şövalyelerinin gizli tarihini okuyordum sinirlendim kitaba çünkü magdalalı meryemle dalga geçilmiş bazı yerlerde.shakespeare okuyacağım kendisine aşığım da (= onun dışında okuduklarım ise bilim kurgu.eğer ki harry potter ya da twilightın kitap versiyonu ilgini çekiyorsa artemis fowl serisini oku asla sıkılmadan mükemmel bi hayal dünyasıyla baş başa harika zaman geçirirsin :)