Bekarlar Kahvesi :)

bu zaman diliminde kendini sürekli aktivitelerle meşgul edeceksin ki aklına gelmesin :)

bi hafta sonum var ozaman geliyo aklıma zaten ya bi gitsin
okul çok yogun zaten başka önerebilecegin bişeyler varmı sürekli aklımı meşgul edecek:?
beyimiz birde faceden engelemiş korktu heralde sevgilisine nazarım deger
diye

fitness salonuna git spor yap,cok zevklı

tatlım senin hobilerin uğraşların neler bilemiyorum ben bas gitarıma sığınırdım öyle durumlarda.onu sattım şuan elektronik baterim var :) resim yapıyorum ya da mantar panomu düzenliyorum ya da kitap delisi olduğum için kitaplara atıyorum kendimi ... acaip bilgisayar oyunu hastasıyım bir de bayağı meşgul ediyor insanı (=

:)ilahi şeker çok tatlısın ben becerem fitness falan ya :) ama spora gitmeyi düşünüyorum ama zamanın yok:)

yaparsın cnm ya orda gorevlı hocalar var zaten..benım de yok sadece haftasonu gıdıyoruz kızçelerimle..butun stresi alıyo valla spor yap spor en güzeli o..keske güzel yetenegım olsa benımde,resim müzik gibi ama yok..ha bide dans olayı var ona da el atacam yakında

bilgisayar kitap sadece arkadaşlarımla kitap önerir miisn bana ?

enstürüman calmak süper bişey ya ama bişey calamıyorum

ben ney kursuna yada keman kursuna gitmek istiyorum ama dönemim uzar diye cesaret edemedim yazında çalışıcam büyük ihtimal akşamlarıda dil kursuna gidecegim :)
fitnessa arkadaş bulmak lazım hoca tabnıdıgım bir bayan varrdı nasıl fit vücudu süperdi ama:)

ney insanın sabrını ölçüyor asla bana göre değil uğraşan arkadaşlarımı görünce bana fenalık geliyor

aşk olmasın sıkıyo beni diger bütün tarzları okurum:)

ben de aşk tercih edenlerden değilim zaten isabet oldu öneride bulunamazdım çünkü :) şuanda ben tapınak şövalyelerinin gizli tarihini okuyordum sinirlendim kitaba çünkü magdalalı meryemle dalga geçilmiş bazı yerlerde.shakespeare okuyacağım kendisine aşığım da (= onun dışında okuduklarım ise bilim kurgu.eğer ki harry potter ya da twilightın kitap versiyonu ilgini çekiyorsa artemis fowl serisini oku asla sıkılmadan mükemmel bi hayal dünyasıyla baş başa harika zaman geçirirsin :)

açlık oyunları ve olasılıksızı okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…