Bekarlar Kahvesi :)

doktora gidiyorsun ama değil mi ihmal etme sakın

gıttım canım,bana dogum kontrol hapı verdı adetınden sonra gerı gel dedı..gıttım kıstın kaybolmus dedı..dogum kontrol hapı kullandım 6 ay duzene gırdı adetım 1 yıl hıc sorun yasamadım sımdı yıne düzensiz oldu..napcam ben ya : (

:KK1: ünvan senn olsun cnm yaşımı büyültüym çok geçmiş olsun bende renkten renge giriyorum resmeenn kistten oluyomuş sanırım :18:

aynen benımde sancım var cnm yaa..kasıklarım patlıyo resmen wc'e gıdıyorum hasta oldum kesin diye ama tık yok : )

kistmi ne kisti ya daha önce ameliyat falan oldun mu benim kuzenim oldu bizle yaşıt şimdi yine kist büyümeye başlamış çok üzülüyorum onun için...

cok gecmıs olsun cnm..ben amelıyat olmadım cok sukur..hasta olunca gıdıyo kıst ne bıcım hastalıksa bu..

hiçte bile kalmadık.... daha çok erken .... birlikte evrene güzel dilekler yollayalım .. enerji patlaması olsun ve evlilik hayırlı bi evlilik olarak geri dönsün bizeee..:KK51:

Almak için böbreğini sattı!
Çin’de 17 yaşındaki bir genç, iPhone ve iPad alabilmek için böbreklerinden birini sattı.

insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki :KK43:

en kötüsünü düşünüyorsun hemen benim gibi.düşünme kendine zarar verirsin olan yine sana olur.sen doktorunu dinle tavsiyelerini dinle.önemli olan bu :)

insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki :KK43:

ewt cnm bnada aynısını dedler çocukta sorun olabilir diye bende korkktum ama haplarla eritilebiliyormuş sanırım korma dediler :44:

X