- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
hiçte bile kalmadık.... daha çok erken .... birlikte evrene güzel dilekler yollayalım .. enerji patlaması olsun ve evlilik hayırlı bi evlilik olarak geri dönsün bizeee..
doktora gidiyorsun ama değil mi ihmal etme sakın
dimi amaa
ünvan senn olsun cnm yaşımı büyültüym çok geçmiş olsun bende renkten renge giriyorum resmeenn kistten oluyomuş sanırım :18:
kistmi ne kisti ya daha önce ameliyat falan oldun mu benim kuzenim oldu bizle yaşıt şimdi yine kist büyümeye başlamış çok üzülüyorum onun için...
hem ünvanım gitti hem smileyim yok,hem bende de kist var kızlar hasta olamıyorumm ne dertliymişim ben
hiçte bile kalmadık.... daha çok erken .... birlikte evrene güzel dilekler yollayalım .. enerji patlaması olsun ve evlilik hayırlı bi evlilik olarak geri dönsün bizeee..
cok gecmıs olsun cnm..ben amelıyat olmadım cok sukur..hasta olunca gıdıyo kıst ne bıcım hastalıksa bu..
geçmiş olsun canım doktra git tedavisi olan bişidir umarım ALLAH şifa versin
Almak için böbreğini sattı!
Çin’de 17 yaşındaki bir genç, iPhone ve iPad alabilmek için böbreklerinden birini sattı.
evde kalmak mı yapmayın yav daha gencizz:)
seninki pko sanırım
Offf yaşaynca anlıyorum olur kurtulursun inşallah en kısa zamanda cnm
insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki
tabi ki genciz ayol ben şaka ettiydimmmdiii
zaten ben evlilik düşünmüyorum henüz hele bide yani
herkesin dediigne bakma sen ALLAH şifanı versin inşallah
insallah cnm yaa..cok takıyorum kafaya bu sıkıntıyı..evlenınce bebegın olmaz dıyenler var..ben cocuk dıye ölüyorum resmen oysa ki