Kız inanma öyle şeyler ben doğum yaptım hala ağrıyorÇok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Seninki ekstra esnekmiş bozulmamışKız inanma öyle şeyler ben doğum yaptım hala ağrıyor
Bizler de kullandık böbreklerde sıkıntı yok şükür evlenene kadar kullan ne olacak.Güzel diyorsun da ağrı kesiciyle nereye kadar kullanıyorum zaten de böbreklere de yazık doktora gittim temiz deyip yolladı
Bozuldu ama gerçekten esnek bi zara sahipmişimSeninki ekstra esnekmiş bozulmamış
Sen kararını vermişsin bizden ne istiyorsun kiSeni takdir ediyorum ama şu saatten sonda isterseler arkamdan orospu desinler umrumda değil çünkü ne yaşadığımı cidden ben biliyorum insanları takacak yaşı geçtin
Geçer mi geçmez mi diye soru soruyorum niye götünden anlıyorsun kiSen kararını vermişsin bizden ne istiyorsun ki
Bozacak adam mı bulalım
Valla benim neremden anladığım değilde senin nerenle anladığın belli. O kadar olmaz denildi sen yapacam dedin bundna sonra ne diyelim sanaGeçer mi geçmez mi diye soru soruyorum niye götünden anlıyorsun ki
Sen dene bakalım geçerse bize de haber ver. Hadi kolay gelsinGeçer mi geçmez mi diye soru soruyorum niye götünden anlıyorsun ki
Allah akıl fikir versin size vallaha inşallah verirGittim temiz deyip gönderdi
Dennesin amacı o zatenSen dene bakalım geçerse bize de haber ver. Hadi kolay gelsin