- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
Doğur bacım o zaman geçiyor..tövbe estaggggfirillahhhÇok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğur bacım o zaman geçiyor..tövbe estaggggfirillahhhÇok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
bekaretle regl ağrısı arasında nasıl bir bağ olaki?Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Bu konu Halis mi?!?!Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Yok canim doğum yapınca geçiyor biran önce doğurÇok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
üzgünüm ama geçmez. sonrada cocuk yapınca gecer diyecekler. ozaman da gecmiyor.Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Kafa bulmak için fırsat arayanlar atlamış maşallah. Maalesef zarda ciddi bir sıkıntı yoksa ne bekareti kaybeymekle ne de doğumla geçmiyor. Benimkini doğum kontrol hapları hafifletmişti.Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Benim de ilk yıllarda çok şiddetli ağrılarım oluyordu, ılıcaya(kaplıcaya) gidip oradaki sıcak su havuzlarına girdikten sonra, nerdeyse tamamen geçti. Tavsiye ederim..Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Zarda adet kanının geçmesine yetecek açıklık yoksa çok ağrı yapabiliyor, bu durumda operasyon yapılarak açıklık genişletiliyor, pek sıradan bir durum değil.bekaretle regl ağrısı arasında nasıl bir bağ olaki?
Nihaye gecmişt okurken daha geçmedi diyceksiniz diye okuyordum.Bekarken geçmedi
Bekarken ilişkim olduğunda da geçmedi
Evlendim geçmedi
1.cocugumu doğurdum geçmedi
2.dogumumdan sonra şükür geçti
Bende korkuyordum hiç geçmeyecek herhalde diye ama geçti şükür. Bazı arkadaşlarım hiç regl ağrısı yaşamamış ne güzel bişey. Ben baya kaç sene çektim ama çok şükür bittiNihaye gecmişt okurken daha geçmedi diyceksiniz diye okuyordum.
Gercekten o agriyi ceken bilir.ben 1 cocuk annesiyim ona ragmen agrili oluyorum ki bazi zamanlar işe gidemeyecek duruma geliyorum.bana da çok dediler evlen gecer geçmedi,cocuk olsun gecer dediler gecmedi,sezaryen yaptin bak normal dogursan gecerdi dediler,ama ben yermiyim bu kez onlarin tuzagina dusmedim 2.yi dogurmadimBende korkuyordum hiç geçmeyecek herhalde diye ama geçti şükür. Bazı arkadaşlarım hiç regl ağrısı yaşamamış ne güzel bişey. Ben baya kaç sene çektim ama çok şükür bitti
Benimkilerde sezeryan ama geçti valla bende anlamadım geçmez saniyordumGercekten o agriyi ceken bilir.ben 1 cocuk annesiyim ona ragmen agrili oluyorum ki bazi zamanlar işe gidemeyecek duruma geliyorum.bana da çok dediler evlen gecer geçmedi,cocuk olsun gecer dediler gecmedi,sezaryen yaptin bak normal dogursan gecerdi dediler,ama ben yermiyim bu kez onlarin tuzagina dusmedim 2.yi dogurmadim
Ne güzel ya maşallah.Yani benimde gecer imsallah ya bazen çok zor geliyoBenimkilerde sezeryan ama geçti valla bende anlamadım geçmez saniyordum
Aa evet benim ucu hiç çıkık değildi üzülürdüm sonra çıktıO değil de bana da evlenince mene uçların çıkar derlerdi eskiden anlamazdım şimdi anlıyorum ve evet doğruymuş
Cahilliğe bak. Kimse de bir şey dememiş.Regl acın geçer belki ama daha büyük acılar yaşayabilirsin bunu bilde