Bekaretimi kaybetsem adet sancım geçer mi?

Bekarken geçmedi
Bekarken ilişkim olduğunda da geçmedi
Evlendim geçmedi
1.cocugumu doğurdum geçmedi
2.dogumumdan sonra şükür geçti

1800lü yıllarda histeri geçiren kadınları tedavi etmek için vibratör kullanılırmış, daha doğrusu bir doktor bulmuş bu "tedavi"yi. Histeri denilen şey cinsel ihtiyacın insanda yarattığı durunlarmış yani.

Bizde de evlenince geçer denilen şeylerle aslında bunu kastediyorlar.
Madem birçok şeye çare olarak görüyorsunuz, bıraksanıza sevişsin efendim insanlar?

Sizin sancınızın bununla ilgisi yok yalnız, ha sevişmek istiyorsanız da kime ne.

Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
üzgünüm ama geçmez. sonrada cocuk yapınca gecer diyecekler. ozaman da gecmiyor.

Hangi doktor bunu diyen hayali doktor mu?

Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Kafa bulmak için fırsat arayanlar atlamış maşallah. Maalesef zarda ciddi bir sıkıntı yoksa ne bekareti kaybeymekle ne de doğumla geçmiyor. Benimkini doğum kontrol hapları hafifletmişti.

Benim de ilk yıllarda çok şiddetli ağrılarım oluyordu, ılıcaya(kaplıcaya) gidip oradaki sıcak su havuzlarına girdikten sonra, nerdeyse tamamen geçti. Tavsiye ederim..

Bende korkuyordum hiç geçmeyecek herhalde diye ama geçti şükür. Bazı arkadaşlarım hiç regl ağrısı yaşamamış ne güzel bişey. Ben baya kaç sene çektim ama çok şükür bitti
Gercekten o agriyi ceken bilir.ben 1 cocuk annesiyim ona ragmen agrili oluyorum ki bazi zamanlar işe gidemeyecek duruma geliyorum.bana da çok dediler evlen gecer geçmedi,cocuk olsun gecer dediler gecmedi,sezaryen yaptin bak normal dogursan gecerdi dediler,ama ben yermiyim bu kez onlarin tuzagina dusmedim 2.yi dogurmadim

Benimkilerde sezeryan ama geçti valla bende anlamadım geçmez saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…