- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
Kuzum neyi araştırdım sen pardonAraştırdım kanser yapıyor kemik erimesi yapıyor
Tövbe tövbe benim adamla bu konuda konuşmam çok yanlış olur herhaldeOnuda beleşe verme sende
Herkesler bugüne hazırlanmış.Bu gece kk da sabahlayacamgünün yorgunluğunu anca böyle cikarabilirim aşırı egzantirik konular başladı son 2 saattir
Yok ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak şikayetim yok. Kilo şişkinlik fasafisoOnda da tamamen regliden kesilip şişkinlik şikayeti olanları duydum. Her bünyede aynı olmayabilir tabi
O gece yüz görümlüğü vermedi mi enişteTövbe tövbe benim adamla bu konuda konuşmam çok yanlış olur herhalde
Haftanın piyango günü galiba saliyi çarşamba ya bağlayanHerkesler bugüne hazırlanmış.
Suanki diktirme parasını karşılamaz heraldeO gece yüz görümlüğü vermedi mi eniştevermediyse zamlı iste
Ben ne yapayım hiçbirşey görmedim tamamen beleşe gitmişim regl ağrısı da cabasıSuanki diktirme parasını karşılamaz heralde
Kız rahmini aldırmayi araştırmış baksana kim akıl verdiyseNe desek inanasın var gibi. Az ağır ol sonra yine inanırsın.
Doğru doğum kontrol yöntemini bulmak da zor ya, haplarla hamile kalan da var spiralle de. Siz böyle yazınca spirali bi düşünesim geldiYok ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak şikayetim yok. Kilo şişkinlik fasafiso
Söyle diyeyim lekelenmeler şeklinde regl oluyorsun. Ama çok rahat aşırı kanama vs şikayeti yok. Aksine kansizliga iyi geliyor. Vücutta yok gibi çok rahatDoğru doğum kontrol yöntemini bulmak da zor ya, haplarla hamile kalan da var spiralle de. Siz böyle yazınca spirali bi düşünesim geldi
Ağrı kesici diyorum ona cevap vermemissiniz?Yargılayacağımıza biraz düşünseniz
Evet zaten regli olmak için çok çok az bile gelmesi yeterli diyor uzmanlar. Ama eski düzene alışınca kanama az olunca garip geliyor heralde. Gerçi bazı dkhları da çok az kanama yapabiliyor.Söyle diyeyim lekelenmeler şeklinde regl oluyorsun. Ama çok rahat aşırı kanama vs şikayeti yok. Aksine kansizliga iyi geliyor. Vücutta yok gibi çok rahat
Aman naptin sen hiç böyle şeyler anlatılır mi simdi konu sahibi bu konuyu kapattirip hamile kalıp dogursam ağrım geçer mi diye konu açar lütfen ama yaa bu yapılmaz kiAbim in eşi bekarken acil lik oluyordu her ay.Normal doğum yaptı ve geçti.Benim de aynı şekilde onun kadar olmuyordu ama agrım oluyordu sezeryan la doğum yaptım ve geçti.Bekaret le alakası yok.
Siz dalga geçiyorsunuz ama ben cidden ölüyorumKız rahmini aldırmayi araştırmış baksana kim akıl verdiyse
Esnek değilim sanmıyorumHadi bi akıl seviştiniz ya esnek çıkarsa?