Bekaretimi kaybetsem adet sancım geçer mi?

Doğru doğum kontrol yöntemini bulmak da zor ya, haplarla hamile kalan da var spiralle de. Siz böyle yazınca spirali bi düşünesim geldi
Söyle diyeyim lekelenmeler şeklinde regl oluyorsun. Ama çok rahat aşırı kanama vs şikayeti yok. Aksine kansizliga iyi geliyor. Vücutta yok gibi çok rahat

Söyle diyeyim lekelenmeler şeklinde regl oluyorsun. Ama çok rahat aşırı kanama vs şikayeti yok. Aksine kansizliga iyi geliyor. Vücutta yok gibi çok rahat
Evet zaten regli olmak için çok çok az bile gelmesi yeterli diyor uzmanlar. Ama eski düzene alışınca kanama az olunca garip geliyor heralde. Gerçi bazı dkhları da çok az kanama yapabiliyor.

Abim in eşi bekarken acil lik oluyordu her ay.Normal doğum yaptı ve geçti.Benim de aynı şekilde onun kadar olmuyordu ama agrım oluyordu sezeryan la doğum yaptım ve geçti.Bekaret le alakası yok.

Abim in eşi bekarken acil lik oluyordu her ay.Normal doğum yaptı ve geçti.Benim de aynı şekilde onun kadar olmuyordu ama agrım oluyordu sezeryan la doğum yaptım ve geçti.Bekaret le alakası yok.
Aman naptin sen hiç böyle şeyler anlatılır mi simdi konu sahibi bu konuyu kapattirip hamile kalıp dogursam ağrım geçer mi diye konu açar lütfen ama yaa bu yapılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…