Bekaret gidince ağrı geçmesi hurafe asılÜzgünüm ama hurafe bunlar
Size ilaç önerisi de sunduk okudunuz muSiz dalga geçiyorsunuz ama ben cidden ölüyorum
bende polip vardı sürekli tekrarlıyor aşırı kanama yapıyordu.Surekli parça aldır gönder bıkmıştım.Dr bunu önerdi iyi ki taktirmisim. İlk etapta kilo alırım diye korktum oda olmadı. Bir araştır adet zamanı belki bazılarında şişkinlik yapıyor olabilir bendr hiçbiri olmadiEvet zaten regli olmak için çok çok az bile gelmesi yeterli diyor uzmanlar. Ama eski düzene alışınca kanama az olunca garip geliyor heralde. Gerçi bazı dkhları da çok az kanama yapabiliyor.
Sen kendinle dalga geçmeyi bırak da doktora gitSiz dalga geçiyorsunuz ama ben cidden ölüyorum
Peki bazı doktorlar doğum yapmamış kadına takılmaz diyor bazısı takılır diyor size ne söylenmiştibende polip vardı sürekli tekrarlıyor aşırı kanama yapıyordu.Surekli parça aldır gönder bıkmıştım.Dr bunu önerdi iyi ki taktirmisim. İlk etapta kilo alırım diye korktum oda olmadı. Bir araştır adet zamanı belki bazılarında şişkinlik yapıyor olabilir bendr hiçbiri olmadi
Yavrum rahmini aldirirsan çocuğun olmaz saçmalama ne dalgasıSiz dalga geçiyorsunuz ama ben cidden ölüyorum
Gittim temiz deyip gönderdiSen kendinle dalga geçmeyi bırak da doktora git
Olmasın benden anne olmaz zatenYavrum rahmini aldirirsan çocuğun olmaz saçmalama ne dalgası
Spiral genel olarak takılmaz diye biliyorum ama endogru bilgiyi Dr verirPeki bazı doktorlar doğum yapmamış kadına takılmaz diyor bazısı takılır diyor size ne söylenmişti
Ya güzel kardeşim ağrı kesici kullan lütfen.Siz dalga geçiyorsunuz ama ben cidden ölüyorum
23
Güzel diyorsun da ağrı kesiciyle nereye kadar kullanıyorum zaten de böbreklere de yazık doktora gittim temiz deyip yolladıYa güzel kardeşim ağrı kesici kullan lütfen.
böyle yersiz dusuncelerden vazgeçirmeye çalışıyoruz seni .
Kim aklına böyle saçma fikirler sokuyor bilmiyorum ama öyle bir şey yok.
Kendine gel diye konuşuyoruz bir burada her denilene inanma .
Gerekirse doktoruna danış böyle durumda ne yapılır?
En etkili ilacı yazdır ama kendini kimseye bu şekilde gösterme.
Bekaret kaybetmek nedir ayol o nasıl bi deyimÇok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Okudum da zaten ilaç kullanıyorum ben kesin çözüm istiyorum ne ilacıSize ilaç önerisi de sunduk okudunuz mu
Nasıl davranmam gerekiyorneden yaşına uygun davranmıyorsun
Doğru doktora gittin değil mi? Araştırma stiline bakılırsa urologa bile gitmiş olabilirsin diye düşünüyorumGittim temiz deyip gönderdi
Mantık çerçevesinde yazdığına dışardan bakarsan nasıl davranmam gerektiğini anlarsın benceNasıl davranmam gerekiyor