Sen olayı anlamamışsın bazı zarlarda ağrı geçiyormuş ben her ay sürünüyorumSevişmek istiyorsan seviş illa bir bahane bulman gerekmiyor bunun için.
Penis sihirli değnek mi de ağrını şıp diye alacak
Şemsiyesi sadece tutuyorduysan iyiŞemsiye tutuyordum
Diktirip bozup tekrar diktirirseniz olabilirBenimde evlendikten sonra adet sancım başladı 16 sene sonra diktirsem geçer mi acaba
Üzgünüm ama hurafe bunlarAdet donemi disinda ayaklarin sicak tutulmasi ve taharetin ilik suyla yapilmasi agri olmasini engeller
Ağrıyı yapan zar degil rahim.Sen olayı anlamamışsın bazı zarlarda ağrı geçiyormuş ben her ay sürünüyorum
Çok acı çekiyorum doktora da gittim bir şey çıkmıyor temiz deyip gönderiyor bazıları bekaretini kaybedince geçiyormuş bekaretimi kaybetsem regl acım geçer mi?
Ne alakası var
Şaka bi yana doktorunuza danışarak qlairista doğum kontrol hapını deneyebilirsiniz. Genelde ağrılı ve çok kanamalı periyotlarda kullanıyor.Sen olayı anlamamışsın bazı zarlarda ağrı geçiyormuş ben her ay sürünüyorum
Hadi bekareti kaybetmek bedava da diktirmek çok pahalıdır beDiktirip bozup tekrar diktirirseniz olabilir
Araştırdım kanser yapıyor kemik erimesi yapıyorAğrıyı yapan zar degil rahim.
Komple rahmini aldır kurtul o zaman ağrıdan
Onuda beleşe verme sendeHadi bekareti kaybetmek bedava da diktirmek çok pahalıdır be
Aslında bakire olmasaydı ağrılı kanama ve aşırı kanamaların en iyi çözümü hormonlu spiral derdim.Şaka bi yana doktorunuza danışarak qlairista doğum kontrol hapını deneyebilirsiniz. Genelde ağrılı ve çok kanamalı periyotlarda kullanıyor.
Kız bedava değil, trilyonlara gidiyor araplara. Ağrı için bozulacaksa bari bir şeyler kazanmalıHadi bekareti kaybetmek bedava da diktirmek çok pahalıdır be
Ne kadardır acabaHadi bekareti kaybetmek bedava da diktirmek çok pahalıdır be
Onda da tamamen regliden kesilip şişkinlik şikayeti olanları duydum. Her bünyede aynı olmayabilir tabiAslında bakire olmasaydı ağrılı kanama ve aşırı kanamaların en iyi çözümü hormonlu spiral derdim.
Evlenmekte acele mi ettim ki offf şuan moral kalmadı bendeKız bedava değil, trilyonlara gidiyor araplara. Ağrı için bozulacaksa bari bir şeyler kazanmalı