Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Zamanla.geçecek yani.hatta ne salakmışım diye kendine güleceksin ileride.

“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gerçekten bedeniniz sizinse neden bir kelime de bu yasaya bir şey demiyorsunuz; işinize gelmiyor değil mi?
Demek ki irade birilerine haksız yarar ve zarar olabilecek noktalarda müdahale edebiliyormuş, demek ki bedeniniz iddia ettiğiniz gibi sizin değilmiş.

Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.
Organ satışı ve cinselliği aynı terazide değerlendiren size şapka çıkarıyorum 😂😂

Sizi asıl rahatsız eden bunu isteyerek yapmış olmamanız bence. Karşı taraftan bir baskı, zorlama görmediniz değil mi? Öyleyse ayrılın. Erkekler hiç düşünmeden bir sürü kızla olabiliyorken neden kızlar bekaret peşinde koşsun bunu anlamıyorum. Tabi önüne gelenle yatan birinden bahsetmiyorum. Ama şu beğenmedime tıklayanlar dahil umarım önce erkek çocuklarına da her kızla keyfi yatmamaları gerektiğini, karakteri öğretirler. Bu baskının sadece kadın üzerinde olmasından nefret ediyorum. Onun dışında sevdiğiniz bir insanla ilişki yaşamanız normal. Bunu 26 yaşında hiç cinsel ilişkisi olmamış biri olarak söylüyorum. İlla ki yaşayıpta anlamış olmama gerek yok. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Ailenize karşı utanıyor olmanız yaşınızdan kaynaklı sanırım. Size tavsiyem gergin hissettiğiniz anda asla zorlamayın kendinizi. Gerekirse bi psikoloğa gidin ama suçluluk hissetmenize gerek yok.
Pek alakası yok ama bacım o bir sürü kızla keyfi yatabilecek alfalıkta erkek yetiştirebiliyorsa hanımlar helal olsun derim valla.erkek milletinin çoğu sünepe ve yoklukta 😂

Sakın kendinizi sevgilinize sıkı sıkıya bağlı olarak görmeyin eğer size değer vermiyorsa direkt ayrılın bu sizi engellemesin. İlişki yaşadınız diye onun her yaptığı hayatı sineye çekmeyin. Yaşadığınız şey dünyanın sonu değil sizi siz olduğunuz için sevecek insana denk geldiğinizde bunu daha iyi anlayacaksınız.

Ben bisey sorucam , bu tarz ailelerde bu konu nasıl anlatılıyor? Yani bebeklikten itibaren kız çocuklarına günde 15 kere seks kötüdür, bakire olmak zorundasın vs diye konuşma yapılıp öğüt mu veriliyor?
Benim ailemde biz hiç oturup seks konuşmadık, kimse de bana bakire kalman lazim falan demedi
O yüzden merak ediyorum bu muhafazakar aileler oturup sürekli seks mi konuşuyor? Bu kızlar nasıl bu hale geliyor?

Ben bisey sorucam , bu tarz ailelerde bu konu nasıl anlatılıyor? Yani bebeklikten itibaren kız çocuklarına günde 15 kere seks kötüdür, bakire olmak zorundasın vs diye konuşma yapılıp öğüt mu veriliyor?
Benim ailemde biz hiç oturup seks konuşmadık, kimse de bana bakire kalman lazim falan demedi
O yüzden merak ediyorum bu muhafazakar aileler oturup sürekli seks mi konuşuyor? Bu kızlar nasıl bu hale geliyor?
Laf arasında geçiyor. Tecavüze uğrayan bir kadın için "o saatte orada ne işi vardı", "sevgilisiymiş işte, sevgili yapmasaydı başına gelmezdi böyle bir şey" deniyor. Komşu kızıyla alakalı bir konu açılırsa cıkcıklanıyor. Ufak ufak yerleşiyor kafaya.

Laf arasında geçiyor. Tecavüze uğrayan bir kadın için "o saatte orada ne işi vardı", "sevgilisiymiş işte, sevgili yapmasaydı başına gelmezdi böyle bir şey" deniyor. Komşu kızıyla alakalı bir konu açılırsa cıkcıklanıyor. Ufak ufak yerleşiyor kafaya.

Şaka gibi yahu , gerçekten böyle şeyler denir mi hiç, benim aklım almıyor cidden , benim ailemde başkasının ilişkisini konuşmak ayıptır, tecavüz haberi görsek yazıklar olsun lanet olsun der sinirimiz bozulur , adama küfrederiz , cidden aklım almıyor böyle şeyleri, sonra ortaya konu sahibi gibi kadınlar cikiyor işte, gerçekten yazik

Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Zqr miydi gücünüz ?
Zar Woman misiniz siz bu ne saçmalık ?

Şaka gibi yahu , gerçekten böyle şeyler denir mi hiç, benim aklım almıyor cidden , benim ailemde başkasının ilişkisini konuşmak ayıptır, tecavüz haberi görsek yazıklar olsun lanet olsun der sinirimiz bozulur , adama küfrederiz , cidden aklım almıyor böyle şeyleri, sonra ortaya konu sahibi gibi kadınlar cikiyor işte, gerçekten yazik
Regl dönemine giren bir genç kıza bile bunu saklamasını söylüyor anne. Aman baba abi duymasın ayıp. Bedeninden utanıyor utandırılıyor. Sonuç bu işte üzücü tabii

“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gerçekten bedeniniz sizinse neden bir kelime de bu yasaya bir şey demiyorsunuz; işinize gelmiyor değil mi?
Demek ki irade birilerine haksız yarar ve zarar olabilecek noktalarda müdahale edebiliyormuş, demek ki bedeniniz iddia ettiğiniz gibi sizin değilmiş.

Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.
Yorumunuza bayıldım hele deidginiz gibi bu bulaşıcı hastalıklar okadar arttı ki hpv nin önüne geçilmiyor. Dini yönünü geçtim bile o kısmını deginmiyorum Allah ıslah etsin

Bence zaten evlatlarımızla bunu konuşmalıyız
Baba oğluyla anne kiziyla
Oseks yapma bak cisss öcü şeklinde değil ama konusulmali yetiştirme aşamasında

Şimdi olay şu ;
Ben evimi ayırmadan,işime baslamadan birliktelik yaşamadım.
Muhtemelen sana ağır gelmesinin nedeni bu.
Ayrıca yaşını da yazmamissin.
Unutmamalısınız ki kadın olmak zor.
Erkekler için genelde oldu bitti şeklinde tezahür ederken kadınlar için daha duygusal karşılanıyor bu hadiseler.
Bence hazır degilmissiniz ; hem yaş olarak hem de psikolojik olarak..
Erkekler arzu ettiklerinde fazlasıyla ikna edici ve kafa karistirici olabiliyorlar 🤷
Sonrasını bilemem,nasıl atlatacaginizi da bilmiyorum.
Tavsiyem bundan sonrası için önce düşünüp sonra sevişmeniz olur.

Bakirelik ile masumluk bir ilgisi yok

Cinsellik Her iki cinsin de ihtiyacı , insanın en temel dürtüsü

O an öyle gelişmiş yaşamışsın olmuş bitmiş , çok büyütülecek bir şey değil.

Ayrıca birliktelik yaşadın diye o kişiye mecbur hissetme kendini

Olan olmuş canım artık yapacak bişey yok düğününde hamile olanlar bile var . Olmasaydı iyiydi ama olmuş artık kendini yorma bu kadar umarım evlenirsiniz de pişmanlığın bir nebze biter

Ablacım kimseye zar borcun yok. Bakire gidenlerin de başı göğe ermedi, ederi çok çok 10 bilezik, onu da borç harç var ev araba arsa alacaz diye alıyorlar elinden. Boşver. Geçmiş geçti, gelecek senin değil henüz, elinde sadece şu anın var. Zehir etme kendine. Sana iyi gelmeyen ilişkiyi sırf bekaret verdim diye sürdürme. Hayatın o parmak kadar zardan kıymetli. Merak etme, artık çoğu erkeğin umrunda değil. Ama önce senin aşman lazım öyleleri ile tanışabilmen için.

Seks değil zina konuşuluyor ama sorduğunuz için soyliyim inanan biri için bu var inanamayan için tabiki bişey diyemeyiz

Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Pişman olacaksan böyle biri ile beraber olduğun için olamlisin . Duygusal beraberliği de kastediyorum tabiki. Sen aslinda çok da değer vermiyormussun buna. Öyle olsaydı hatır gönül için olacak iş değil yani. Hazır hissetmişsin olmuş. Pişman olmanın faydası yok.
Sakın o öküze kendini mecbur hissetme. Bunu kullanabilir bile. Nereden bulup da baglaniyorsunuz yavrucum inan anlamıyorum 🥴

Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar⁹ edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.
Ne ? 😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X