Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
kac yasındasın?
özellikle bu korkunu sevgiline belli edersen seni çok güzel korkutup kullanır.
Cinsel deneyimini sevdiğin kişiyle kendini hazır hissettiğinde yasaman daha iyi olurdu tabii ama şimdi bunları düşünüp modunu dahada düşürme dersine,okuluna odaklan işin içinden çıkamazsanda psikolog randevusu al.

Ben klasik bir yaklaşımla gelmeyeceğim sana sana göre şuanlık bir hata bana göre de bunu deneyimlememiş olmak bir hata. Sevgilini çok seviyorsan ki umarım öyledir bu yaşadığına asla hata gözüyle bakma, tek taraflı değil çünkü birlikte olmak, istemişsin vücudun da buna izin vermiş ki bu anı yaşamışsın sevdiğin adamla. Sağlıklı bir ilişkiyse birbirinize daha çok bağlar. Fakat cinsellik üzerinden manipülasyona izin verme sadece şimdi ya da sonrasında.

Ben aşık olduğum eriyip bittiğim adamla sırf bir gün ayrılırsak ne yaparım diyerek bunu yaşamadım, sınır çizdim engelledim kendimi resmen durdurdum. Ne oldu ? Bitti gitti ayrıldık fakat şuan hayatıma giren kimseyle en ufak bi yakınlık yaşamak dahi istemedim içim almadı öpmekten ileri gitmedim bile, keşke onunla o hissiyatta yaşasaydım diye hep söylüyorum kendime. Hazırdım istiyordum ama saçma sapan düşünce kalıplarımdan sıyrılamadım. Şimdi büyük bi pişmanlığım var, belki bir daha böylesine tensel uyum hissetmeyeceğim birine belki de bu kadar sevmeyeceğim. Ve gözümde büyüttüğüm evlenince olmalı dediğim deneyim onunla olacak kadar özel olmayacak.
Ah🥺uzdu beni bu yorum. Hic bu yonden dusunmemistim.
Umarim yollariniz yine kesisir🥺

Ah🥺uzdu beni bu yorum. Hic bu yonden dusunmemistim.
Umarim yollariniz yine kesisir🥺

Kesişmeyecek :) sorunlu bir ilişkiydi çok şans verdim ama düzelmedi, kişilik problemleri vardı sonradan daha çok kendini hissettiren şekilde.

Ben de bu şekilde düşünebileceğimi hiç düşünmezdim neredeeeen nereye. Şimdiki aklım olsa işte ah ah :KK70:

Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Artık olan olmuş olumsuz düşünme. Ama sana değer vermeyen birinide hayatında tutma.

Ailenize karşı suçlu hissetmenize gerek yok. Yaşınız kaç bilmiyorum ama herkes kendi bedeni ve yasamindan sorumlu. Cinsellik yaşamak da suç değil yani.. adam beni kullandı kafası da çok yanlış kafalar. Cinsellik karşılıklı zevk alınan bir şeydir. İçinden gelmiyorsa bir daha yaşama. Geliyorsa yaşa ama lütfen korun, bilinçli birliktelik olsun. O adama da sonsuza dek bağlı kalacagin bir şey değil bu. Önemli olan senin karakterin.

masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Şu cümleye kadar motive edici bir şey yazmayı planlıyordum ama burada midem bulandı..
Masum ve küçük kız değilmişsiniz ki bunu yaşamışsınız, ne bu "küçük kız" olmayı sevmek? İğrenç bence. Altında çok farklı şeyler yatıyor bi irdelemek lazım. Yetişkin bir bireysiniz, evet pişman olmuş olabilirsiniz bir daha da emin olmadan yapmazsınız ama siz kendi gözünüzde kendi değerinizi bu denli düşürürseniz ve kendinize pis muamelesi yaparsanız durum vahim demektir..

Birini sevdiniz onunla seviştiniz diye masumiyet bitmiyor ki. Değişmediniz,değişmezsiniz de. Cinsellik bir ihtiyaç, kendinizi kirli hissedeceğiniz bir şey değil,ilki ikincisi beşincisi diye de numaralandırmaya gerek de yok,hepsi de aynı şey. Kendinizi o adama mecbur hissetmeyin,kendinizi değersizleştirmeyin. Olur da bir gün sizi sevmezse,size değer vermezse buna rağmen onun yanında kalmaya devam etmeyin yeterli.

Şimdi 17 yaşında reşit değilsin ve o kişi senden büyükse kanunlar önünde suçlu.
Araba kullanmaya ehliyetin yok fakat bedenini kullanıyor, hayatının direksiyonunu çeviriyorsun.

Sizler nasıl akıl veriyorsunuz inanamıyorum, bu kızlar “çocuk” haliyle cinsellik yaşarken normal görüyorsunuz?

Şimdi 17 yaşında reşit değilsin ve o kişi senden büyükse kanunlar önünde suçlu.
Araba kullanmaya ehliyetin yok fakat bedenini kullanıyor, hayatının direksiyonunu çeviriyorsun.

Sizler nasıl akıl veriyorsunuz inanamıyorum, bu kızlar “çocuk” haliyle cinsellik yaşarken normal görüyorsunuz?
çünkü 17 yaşında olduğuna dair bir şey demedi, ondan.
profilde de 22 görünüyor.

hazır olmadan tam olarak istemden ilişkiye girince sonuçları böyle oluyor tabi
Madem hazır değildir dur demeliydin pişman olmak fayda vermez bundan sonra dik duracaksın yaşamak istedim yaşadım diye düşüneceksin ailene karşı da mahcup olacak bişey yok

Utanılacak hiçbir durum yok. Kendini suçlu hissetme. Senin hayatın senin bedenin. Bende yaşadım çok yaşadım. Ama düşünmüyorum.dusunme takma kafana. Dünyanın sonu değil. Sen sağlıklı ol nefes alıyorsun hayattasin. Senden değerli değil hicbisey.

Adam mı öldürdünüz, kul hakkına mı girdiniz, dolandırıcılık hırsızlık mı yaptınız. Yeminle bunları yapanlar bu kadar üzülse dünya güllük gülistanlık olurdu. Sadece sevişmişsin. Mutlu olmuş zevk almışsın. Ne kirlisin ne de kötü.
İstemiyorsan bundan sonra yapmazsın ama hayatı kendine zehir etme.

Kirlenmek sevişmekle olmaz, ne zaman kul hakkı yer birinin malına ve canına zarar verirsin, iftira atarsın o zaman kötülüğün seni kirletir.
Bin kere anal seks yapıp bakireyim diye evlenenler ultra mega namuslu mu oluyor?
Bence evlilikte ten uyumu çok önemli. İlk kez evlendikten sonra sevişen insanların burda 8 senelik evliyim 3 kere seviştik Kocam beni sevmiyor mu diye konu açması çok olası.
Sen kirli değilsin. Erkekler ilk sevişmeden sonra milli oldum diyip kutlama yapıyor bi özgüven geliyor adamlara da biz neden oturup bana ne olacak şimdi diye ağlıyoruz.
Sen bana ne olacak diye düşünme, gerekli doğum kontrol önlemini aldın mı onu düşün? Sağlığın için bundan sonra yapman gerekenleri düşün.
Seks erkeklerin ihtiyacı değil. Seks erkeklere özgü bişey değil. Seks İNSANA özgü bişey.
Sevgilin sana ne kadar muhtaçsa sende o kadar muhtaçsın.

İşin varacağı nokta düşünülmeden birşeyler yaşanması saçma değil mi? Bir zarın varlığı yokluğunu önemseyip psikolojiniz bozulacaktıysa girmeyiverin ilişkiye yani ne alaka.

Ayrıca ilişkiye girdiniz diye kimseye bağlanmak zorunda değilsiniz. Millet çocuğunun babasından boşanıyor niye siz bu kişiye bağımlı kalasınız? Zamanla herşey yerine oturur merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X