hatayi yaparken anlamiyorsun zaten hata oldugunu.. seninle isi bitip ayrilip gidince anliyorsun anyayi konyayi..
tamam soruna cevap veriyorum; uc sey bellidir degismez. dogum tarihin, ölüm tarihin, evlenecegin insan..
sen istedigin hayati yasa.. seni boyle kabul edecek yani bekarete onem vermeyen insani illaki bulursun. ama ailem dindar diyorsun. evet sorun olur. yasam tarzi farkli olan insani ailen kabul etmek istemeyebilir. adam kalkip annene babana biz kizinizla her seyi yasadik, siz neyi kabul etmiyorsunuz diyebilir. burada oyle bir uye vardi. kizin ailesine anlatmisti, fotograf gondermisti babasina erkek arkadasi olacak hiyar.
hee kaderinde yazilmis kisi boyle bir erkek degilse sen rahat yasadigin hayatla kalacaksin.. bunu kaldirabilir mi kaldiramaz mi..
biz sana buradan ne diyebiliriz.. sonunu dusunmeden yasa onune ne gelirse o zaman dusunursun bir problem olursa mi diyelim..
bana kalirsa cinsellik evet dogal bir ihtiyac ama beden senin bedenin.. erkek icin fazla onemli olmuyor. ayrilir gider seninle ciddi dusunmuyorum derse yipranan senin bedenin olacak, ruhun olacak, gebe kalma ihtimali olan sensin erkek degil.. evlense sorun olacak sensin erkek degil. sandigindan daha degerli bedenin cunku ruhunu, psikolojini de etkiliyor. ucuzlatma derim..