- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
-
- Konu Sahibi Melisagun08
Haklısın da inanmiyorlar öyle ..olmadı bi arkadasıma aratıcam artıkAradılar görüşme için de git. Beyaz yalanlar bazen hayat kurtarır.
Kac yasındasın canım öğretmensin galibaBu ara okul olmadığı için 1 ay feci işsizdim. Ne mi yapıyorum? Bol bol kitap okuyorum ( günde 3-4 saat en az ), film izliyorum, yürüyüşe çıkıyorum, dergi sayılarını takip ediyorum, annemle yaprak falan sarıyorum
zaman geçiyor yahu
Mezhep farklılığı ..bıktım artık.Aileniz neden vermiyor sevdiginize?
Nereye kadar bekleyeceksiniz evlenmek icin? Yani 2-3 beklerseniz razi gelecekler mi? Bence net tavir koyup evlenmeye karar verin.
Harikasın canım böyle hobilere ihtiyacım var.sana nasıl ulasırımişe başlamadan önce bir ara evdeydim
ne yaptım? sticker tasarladım burada arkadaşlara
bikaç arkadaşa düğün pankartı yaptım
sonraa kendime kardeşime keçeden bişeyler yaptım
ha çok geliştiremedim zamanım olmadı ama aklımda fikirler var yapmak istersen yardımcı olabilirim:)
ne bileyim defter tasarımı mesela sen beğenirsin tasarlarsın ben çizerim programında kapağını mesela sonra makine var çizdirirsin birleştirmesi vs gerisi senin el emeğin..
boş zamanlarımda elimden geleni yaparım gerçekten:)
bir de geçenlerde rüzgar kapı süsleri gördüm muhteşem bir sergide 40 tl satılıyordu ve yapımı çok basitti onu da anlatabilirim denemek istersen
boş durma bişeyler yap sürekli instagramda facete sayfa açarsın
inan tasarımların iyi olursa bir süre sonra kapış kapış gider
buradan özelden görüşebiliriz:)Harikasın canım böyle hobilere ihtiyacım var.sana nasıl ulasırım
Bu ara okul olmadığı için 1 ay feci işsizdim. Ne mi yapıyorum? Bol bol kitap okuyorum ( günde 3-4 saat en az ), film izliyorum, yürüyüşe çıkıyorum, dergi sayılarını takip ediyorum, annemle yaprak falan sarıyorum
zaman geçiyor yahu