Bekar ve işsizler neyapıyorsunuz evde

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
Canlar beni hatırlarsınız bayramdan sonra iş arama için istanbula gidicem bazı yerlere başvurmaya başladım.
Hatırlarsanız 2gün önce babamdan tokat yemiştim.29 yasında öğretmenim.şuanda gidecek yerim yok.ailem bayramdan sonra hemen gidemezsin diyor iş bulursan gidersin diyor.bizden nefret mi ediyorsun diyor.,
İnşallah iş görüşmesi için ararlar bayramdan sonrada hemen giderim.
Evle aram hiç iyi olmadığı için bayramdan bayrama anca geliyordum.
Annem babam farklı kafada insanlar bir türlü anlaşamıyorum.
Gece gezmem mi var,yada özgürlüğüme mi düşkünüm ..hayır.basit mevzulards anlaşamıyoruz
Arkadaslarımın ailelerine bakıp cok özeniyorum.beraber mutlu yasayanları görünce..

Ne yapacağım bilmiyorum.ya iş bulamazsam evde vaktinizi nasıl geciriyorsunuz.tüm gün evdeyim normalde istanbulda olduğum için iş arkadaşlarım falan üni arkadaslarım orda hepsi.
Ailemin yanında kimsem yok üstelik akrabada yok.o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.
Ya iş bulamazsam istanbulda neyapıcam..kafayı yerim.
Birinci sorum :Evde bekar ve işsiz kardeşlerim ne yapıyor.vakit nasıl geciyor.
İkincisi:bu stres ve bunalımdan heralde sabahları uyandığımda ağlama hissi geliyor.içim bunalıyor,gerek sevdiğim kişiye vermemeleri gerek işsiz olmam.Canlar sizede hiç böyle oldumu,sıkıntıyla uyandığınız falan..

Kac yasındasın canım öğretmensin galiba

Aileniz neden vermiyor sevdiginize?

Nereye kadar bekleyeceksiniz evlenmek icin? Yani 2-3 beklerseniz razi gelecekler mi? Bence net tavir koyup evlenmeye karar verin.

işe başlamadan önce bir ara evdeydim
ne yaptım? sticker tasarladım burada arkadaşlara
bikaç arkadaşa düğün pankartı yaptım
sonraa kendime kardeşime keçeden bişeyler yaptım
ha çok geliştiremedim zamanım olmadı ama aklımda fikirler var yapmak istersen yardımcı olabilirim:)
ne bileyim defter tasarımı mesela sen beğenirsin tasarlarsın ben çizerim programında kapağını mesela sonra makine var çizdirirsin birleştirmesi vs gerisi senin el emeğin..
boş zamanlarımda elimden geleni yaparım gerçekten:)
bir de geçenlerde rüzgar kapı süsleri gördüm muhteşem bir sergide 40 tl satılıyordu ve yapımı çok basitti onu da anlatabilirim denemek istersen
boş durma bişeyler yap sürekli instagramda facete sayfa açarsın
inan tasarımların iyi olursa bir süre sonra kapış kapış gider

Seminer diye de geldim ailemin yanina.2bucuk ayin 1 ayini yedim sayilir evde bos bos oturarak.Spora yazildim.O oyaliyor iste biraz.Film izle,kitap oku.Direksiyon calis.Anneyi pazara carsiya gotur.Boyle geciyor vakit iste.

Harikasın canım böyle hobilere ihtiyacım var.sana nasıl ulasırım

Ilgi alaniniza hitap eden kitaplar ,(farkli dunyalara kapi araliyacagi icin aklinizi da dağıtır)
Filmler,
Arkadaslarinz baska sehirdeymis oyleyse kendi basiniza cikacaginiz yuruyusler (bazen bir markete gitmek bile ortaminizi değiştirdiginiz icin iyi gelir)
Evde yemek, pasta vb tatli turleri denemeler,
Radyo tiyatrosu (favorim:))
Sosyal medya,
Varsa yegenlerinizle vakit gecirmek.
Bende bnlari yapiyorum tatilmde.

Bekarken gece sabaha kadar otururdum. Hala severim sabahlayarak tv izlemeyi. Çok gezenti biri değildim.öplene kadar yatardım. Sonra ailemle evde otururduk. Yada odamda nette olurdum.

Masallah nasil okuyorsunuz okadar :::--))))

Ben, bana nelerin keyif verdiğinin listesini yaptım.
Kahvaltı yaparken genelde radyo açıyorum.
İki günde bir mutlaka mutfağa girip farklı şeyler deniyorum.
Sosyal medyada pişirdiklerimi paylaşıp, yorumlar alıyorum.
Her gün bir yemek programı izliyorum.
Arada aksatsam bile her gün okuduğum kitaplarım var.
Bir de karşılık beklemeden, özellikle sıkıntısı derdi olan insanlara yardım etmeye çalışıyorum. (Örneğin hasta bir nine var yakınımızda ve doktor yürüyüş önermiş. Haftada bir-iki defa akşamları yürüyoruz.)
Ve her gün kendime kahve ve çikolata ısmarlıyorum 12-16 arasında.
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…