Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

evet kardeş sende dert etme....bende çok kuşkuluydum her yönünü düşünüyodum 'ya öyle olursa ya şöyle olursa'..diye bin türlü şey geliyodu aklıma ama iyice araştırdım ve yaptıranların deneyimlerini okudum bu çok önemli bişey ...ee işte biraz sıkıntı çekmeden güzele ulaşamıyoruz:/
ama iyiki lazer diye bişey var şükür yani ben şimdi yıllarca o epilasyon aletlerine verdiğim paralara acıyorum hiçbiri işime yaramadı kullanamadım doğrudüzgün
artk son çare lazer inşallah ömürlük kurtuluruzz

hangi şubesine gittiğini söyleyebilir misin canım? bornova ve karşıyaka şubesi var diye biliyorum.ikisinin arasında fark var mıdır? bazen her şube aynı olmuyor.

lazerden önce yapılacak bölgenin tüylerden arınmışmı olması gerekiyor

Genitalde de koltukaltında da tam gitmeden önce jiletliyorum, hiçbir sorun yaşamadım, tüylerimin hepsi etkilendi.

cnm bana girriğin yeri yazabilir misin özel mesaj atamıyorum daha

arkadaşlar bu arada izmirde gittiğiniz ve memnun olduğunuz yerleride yazarsanız çok sevinirim bende kışa doğru başlamayı düşünüyorum leke kalıyor fln dediler yazın tavsiyelerinizi bekliyorum önerilerinizi dikkat etmem gerekenleri hani bildiğiniz ne varsa şimdiden teş. ettim

koltuk altıma ve bıyık bölgeme yaptırıyorum lazer çok da memnunun artık kalmadı gibi ama genital bölgeye bi türlü cesaret edemiyorum ki en gerekli olan o çok zorlanıyorum almaya çalışırken ama hem utangaçlıktan hem de yumurtalıklara fln zarar gelir korkusundan bi türlü cesaret edemiyorum zarar gelmiyo diyo doktorlar içiniz rahat olsun diyolar ama işte...

merhaba , ben yeni üyeyim inşallah doğru yere yazıyorumdur :) yaptırdığınız yeri bende öğrenebilir miyim fiyat benim sorduğum yerlere göre daha uygun geldi

calimeros_82 memnunmusun acaba bende acıbademe gıtmek ıstıyorum bakırköy subesıne hangı aletler var acaba ben kendı ten rengımden emın olamıyorum bazı yerler beyaz bazı yerle esmere yakın ust yerlerım esmer rengı.

Selam bn 1 bck senlık evliymnyptrmayı düşünuyorm bıktımmm ve kararıo sinirm bozuluo Ankara da en iyi lazaer yapan 3 4 seansta bten bir yr varmi

canım bende yaptırdım 2 seans bitti çok memenunum hem kadın doğumcu hemde genel cerraha sordum zararı yok dediler..zaten yumurtalık ve rahim kadar iç bölgeye gitmiyor
Zarari mutlaka vardir.
Koltik alti ve genital bolgedeki killar niye yaratilmis
Rabbim hicbirseyi boşuna yaratmamis.
Oralardaki killar kesildikce vucuttan zehir vb.atiliyor.hem de lenf dugumleri orada.
Yillar sonra lazerin zarari anlasilacak eminim

Yillar once yaptiran hanimlar tekrar tuylenme oldumu acaba sizde ? Kac yil gecti oldumu olmadimi ?
yıllar önce yaptırdım ancak yarım bıraktım. epey azalmıştı ama bitmemişti. hala öyle duruyor. ben de bu sayfalarda yıllar önce yaptıran kişileri bulmaya çalışmıştım. bulamamıştım :) o yüzden sorunuzu görünce yanıtlayayım dedim. yeniden çıkmıyor yani. ancak ciddi bir hormonal değişiklik ya da sorun varsa yeniden çıkabiliyo kimilerinde. Hamile kalınca yeniden çıkanları duymuştum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…