- Konu Sahibi niyeben...
-
bende beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum bende, ama geçiciymiş o, sıkıntı yapma, işte dediğim gibi hiç bi yerde kötü etkisinin olduğunu okumadım sadece yanık izleri olabilirmiş, o da daha çok esmer tenlilerde oluyomuş... ama dediklerin doğru tabi sadece bilmediğimden sıkıntı yapıyorum kendime
Arkadaşlar ben izmirdeyim. Mavi ışık güzellik merkezine gidiyorum..özel ve koltuk altı bölgelerime.. toplam 8 seans aldım . 5. seansımdayım.. çook ama çook memnunum.. Hem temiz , hem güleryüzlüler.. İçiniizde korku kalmıor. Bu da çok önemli zaten.. Ayrıca her ay farklılıklar da belli oluyor..
Kesinlikle bir görüşün derim..
banada hastanenin adını yazabilir misin özel msj yazamıyorumrica ederim ne demek.
umarım fiyatlar değişmemiştir şuan. eski müşteriyim o bakımndan. dediğiniz bilgi muhakkak blgi alın.
sevg.
ben genital, bikini bölgesi, koltuk altı, alt bacağa gittim. 8 seans gittim. bekarım gayet bakireyim halahiçbi problem olmuyo korkmayın.
7 aydır gitmiyorum ve hiç ama hiç çıkmıyooooosadece genitalde alt taraflarda birazcık kaldı oda ben çanım acıyo diye kıza rahat rahat işini yaptırmıyodum... yani örneğin genitale bir seansta 15 dakka atış yapması gerekiyosa, ben 5 dakka yaptırttım ay uy diye diye. keşke sabretseymişim ama gerçekten canm acıyodu napayım. nese yinede rahatsız edici bi durum yok. üst tarafı kaymak gibi sadece 2 tane tüy var. ama alt tarafında ince tüyler var 20 tane filan.
ayrıntılı yazdım bilginiz olsun diye.. ben hiçbi yorum ypamıyorum milletin yazdıklarına çünkü.
ya ilk seansa gittim bişey kalmadı 3. seansa gittim bitti bilmemne diyolar bunlar kime yol gösterir allah aşkına.. benm gibi 8 seanstan sonra aylarca gitmeyen yazsında bilelim, mantık yürütelim dimi
merhaba , ben yeni üyeyim inşallah doğru yere yazıyorumdur :) yaptırdığınız yeri bende öğrenebilir miyim fiyat benim sorduğum yerlere göre daha uygun geldimerhaba arkdaşlar, ben de uzun zamandır yaptırıyorum alex ile .. ancak gittiğim yer özel hastane. biraz pahalı, seans başına koltukaltı genital 135 veriyorum.3 ayda bir gidiyorum. (pakte programa girmedim yani)her gittiğimde doktor gelip inceleme yapıyor.bana sorular soruyor. içim o kadar rahat ki. ayarın ne olacağını teknisyene söylüyor. ve gerçekten hasta muamelesi görüyorsun.sana özel terlik ve yelek veriliyor. çok hijyenik bir ortam. genital için söylüyorum makat kısmına kadar alıyorlar. ancak iç kısımlara çok girilmiyor. acı var mı? var tabii.. seviye arttıkça daha çok acıyor. ama o kadar temiz ki artık. tamamen geçti mi. geçmedi , lazer tamamen yok etmiyor. bir de çok afedersiniz benim tüylerim erkek sakalı gbiydi o bakımdan hala daha gidiyorum ve gidicem de. 3 ay rahat dolaşıyorum. zaten bu sene nikahım olacak o zamana kadar genital bölgemde sorun kalsın istemiyorum.
sevg.
canım bende yaptırdım 2 seans bitti çok memenunum hem kadın doğumcu hemde genel cerraha sordum zararı yok dediler..zaten yumurtalık ve rahim kadar iç bölgeye gitmiyor
Zarari mutlaka vardir.merhaba arkadaslar cok kısa zaman sonra lazer epilasyona baslayacagım.tüm vücudumu düşünüyorum ama baslangıc olarak en sorunlu bölgelerimi düşünüyorum.genital bölge konusunda emin değilim. acaba bir zarar verir mi .rahmi etkiler mi.koltuk altı için lenf bezlerine zarar verir diyorlar.rahatsız oldum.yardımcı olursanız sevinirim...senağlama
merhaba arkadaslar cok kısa zaman sonra lazer epilasyona baslayacagım.tüm vücudumu düşünüyorum ama baslangıc olarak en sorunlu bölgelerimi düşünüyorum.genital bölge konusunda emin değilim. acaba bir zarar verir mi .rahmi etkiler mi.koltuk altı için lenf bezlerine zarar verir diyorlar.rahatsız oldum.yardımcı olursanız sevinirim...senağlama
yıllar önce yaptırdım ancak yarım bıraktım. epey azalmıştı ama bitmemişti. hala öyle duruyor. ben de bu sayfalarda yıllar önce yaptıran kişileri bulmaya çalışmıştım. bulamamıştım :) o yüzden sorunuzu görünce yanıtlayayım dedim. yeniden çıkmıyor yani. ancak ciddi bir hormonal değişiklik ya da sorun varsa yeniden çıkabiliyo kimilerinde. Hamile kalınca yeniden çıkanları duymuştum mesela.Yillar once yaptiran hanimlar tekrar tuylenme oldumu acaba sizde ? Kac yil gecti oldumu olmadimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?