- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
teşekkür ederim ben biraz daha zaman vereyim kendime en iyisiBence özürlerini kabul ettiniz diye hala görüşmek zorunda değilsiniz. Yavaş yavaş kendinizi çekin. Uzaklaşın. Böyle arkadaş olmaz..
Tabi ki çocuğunuzun iyi sartlarda yaşamasını istersiniz. Ona laf yok. Siz 29sunuz. Bu doktor kaç yaşında? 2 çocuğu var. Onlar kaç yaşında?
Siz hiç evlenmemiş ve çocuksuz biri olarak 2 çocuklu sizden yaşca büyük biriyle olabilir mısınız???
Belki çocukları sizi kıskanacak eski eş sürekli rahatsız edecek..hep çocukları ve sizin aranızda kalacak. Ileride sizin çocuğunuz ve onun çocukları konusunda türlü türlü anlaşmazlıklar çıkacak.
Belki maddi olarak kavgalar olacak.
Bunlar ihtimal. Ama olma ihtimali yüksek.
Bir de bir ilişkide saygı elzemdir ama sırf saygı yetmez. Aşk olmasa da sevgi tutku çekim olmalı.
Yoksa ev arkadaşı olursunuz.
Illa maddiyatı güçlü birini arıyorsanız çocuksuz birini de bulabilirsiniz. Yaşınız daha ufak.
Bu kadın mı dehşet güzel ? Daha önce görmemiştim şimdi gördüm . Benim görüşüme göre vauv dedirtecek bir güzelliği yok sıradan. Bana eski türk filmlerindeki sarışın kötü kadın karakterleri hatırlattı.ben hic görmedim buralar da.Antalyada da yasadim bu arada.
dehset güzel değil zaten.ama bu kiz Ukraynada siradan bir kiz.ne manken ne ünlü.bizim her tarafi estetikli ünlülerden daha güzel bence.genleri güzel yapicak bir sey yok.ayrica canli hali cok çekici benceBu kadın mı dehşet güzel ? Daha önce görmemiştim şimdi gördüm . Benim görüşüme göre vauv dedirtecek bir güzelliği yok sıradan. Bana eski türk filmlerindeki sarışın kötü kadın karakterleri hatırlattı.
Anladım. Kadın halimle çekiyor beni fln demiştiniz de o nedenle o yorumu yaptım. Benim dayımın eski karısına da benziyormuş :) Türklerde de var aslında sıradan kadınlarda çok güzelleri. Her yerde olduğu gibi. Her yerin güzeli çirkini var bence .dehset güzel değil zaten.ama bu kiz Ukraynada siradan bir kiz.ne manken ne ünlü.bizim her tarafi estetikli ünlülerden daha güzel bence.genleri güzel yapicak bir sey yok.ayrica canli hali cok çekici bence
Kötü niyetli olduğunuzdan değil. Ben anladım zaten sizi. Ancak evli bile olsaydınız arkadaşınız aynı tepkiyi verirdi hatta eşinizde istemezdi. Ve aynen kimse kimsenin içini bilemez temkinli olmak en doğrusuhaklısın canım ama ne eşinde ne ben de kötü bir niyet yok ama kimse kimsenin içini bilemez sonuçta.
haklısın tamam belki bırakmak zorunda değiller ama çok sinir bozucu yaGüzelsen diğerlerinden kıskanılırsın güven vermezsin hemcinslerin hep seni bir tehlike olarak görür sağlam bir karekterin olsa bile
Bende yaşadım zamanında
Liseden çok samimi bir arkadaşımla yıllar sonra buluştuk
Yedik içtik eşi almaya gelicekti onu
Hava kararmıştı
Eşi gelince hadi hoşçakal dedi şok oldum
Yani yolun üstünde evim merkezi bir yerdi bizim oturduğumuza kafeye
5 dakka bırakabilirdiler
Ben olsam dur ya gitme bırakırız derdim
Onun adına çok utandım
Bide bu arkadasım hep buluşmak için ısrar eden taraftı
Sonra görüşmedim kopardım bağlarımı
Güvenmiyorsan bana benle görüşme yani
Senle mi uğraşıcam
Babası annesini yıllarca aldattı piskolojisi çok bozuk kimseye güveni yok heralde tuhaf
Bu tiplerle kes görüşmeyi
Bunlar iftira da atarlar kıskançlık beyinlerini kemirmiş fesatlıktan ölecekler
Onun dışında bütün arkadaslarım eş yada sevgilileriyle tanıştırır beni güvenirler
Yani bi onda sıkıntı onuda bıraktım
Ama sırf bunun için evlenmek istemedim
Banane ya onlar ne düşünür diye gidip alakasız bir tip bulup evlenip çile çekemem
Hayatımdan atarım giderler
O kadar...
Zorunda değil tabi ama görgü kuralıdır yanihaklısın tamam belki bırakmak zorunda değiller ama çok sinir bozucu ya
sinir oluyorum böyle tiplere
ki ben o arkadaşımı kaç kere evine gece babamı uykusundan uyandırıp bıraktırdım evine
Çok haklısınız en iyisi yalnız kalmak korkusuyla saçma sapan insanlara tahammül ediyoruzZorunda değil tabi ama görgü kuralıdır yani
Ben onun için o saate kadar oturdum
Hava kararmış 5 dakika bırakabilirlerdi yolun üstü yani
İnsan hadi bye der mi ya .
Çok ayıp
Defolsun ya aklı sıra eşiyle tanıştırmıyor sanki onun şişko kocasını ne yapıcaksam
Hiçç uğraşamam valla kestim konuşmayı
Güya vakit geçirmek için beni kullanacak
Ben kendim de kıskanç değilim özgüvenli biriyim o yüzden böyle aşırı kıskanç insanlarla arkadaşlık yapmıyorum
herkes benden hoşlanıyor tavrımı nerde gördünüzYıllardır konularından bilirim seni, şu herkes benden hoşlanıyor aşık tavırların için bir uzmana görünmedin gitti...
herkes benden hoşlanıyor tavrımı nerde gördünüz
cevap veriyorum; bütün konularının alt metninde...
Yok olurmu oyle sey biz yanlis anliyoruz!
ay yok bee bu kadının neresi aşırı güzel , gözleri çok korkunçben hic görmedim buralar da.Antalyada da yasadim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?