Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

valla bende de bi akrep vardı, her fırsatta elimi rutar yada sarılırdı, diğeride aslandı dokunmaya korkardı garibim.. Demek o zaman elimi tutan yarın kimbilir nerelerini tuttururdu artık :))

kısss uzakta nasıl göstercek hasrret kaldık birbirimizeeeee :kedi: gelince artık exiona devam :jeyyar:

ah canım benim nasılda hasret kalmış pembem...
Sana ii gösteren bi cam gönderemmi istermisin?
Artık teknoloji var kısım camı açar gösterir, artık sende
:jeyyar:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulPembe, Artist, blue.girl, cimcime eses+, excample, Lavanta+, Mermaid+, Puchi, secl, sinem_44+

bu topik bukadar kalaba olmamıstı vay be konu cok degerliymiş

hasret kaldık tabiii daha göremedikde nassı bişeyyy

cam işimiz görmezzz belki ellicem :jeyyar:

Oooooo kızlar çok şükür keyifler yerine gelmiş
Yazdıklarınızı okurken çok güldüm işyerindeki herkes neye güldüğümü sordular ama bişey söylüyemedim kaydirigubbakcemile3

vay bee şey diyince ve buda erkekin olunca yüzümüzde güller açtı...
Nan ne meraklısınız bee...
kızımmm sende bastrma ıcındekılerı cıkart artıkkk..herkesın ıcınde bır azgın boğa vardır

kız mermaid benimkide eskisi akrepti yawrum ya bitaneydi çok severim akrep erkeklerini:jeyyar::jeyyar:şakkıdı
akrepler varya o akrepler,,erkeğın seksısı olrumu derdım hep ama oluomusss cnmmm o bnm yaaaaa
valla bende de bi akrep vardı, her fırsatta elimi rutar yada sarılırdı, diğeride aslandı dokunmaya korkardı garibim.. Demek o zaman elimi tutan yarın kimbilir nerelerini tuttururdu artık :))
benım askımda öleydı ya gıcık olurdumm ben odundum oda akrep ilk basları sız dusunun artık paso kavgaydı....ama sımdı ole değil.......ayy bakk canım çektı sımdıı heeee kaydirigubbakcemile3

vaaaaaaaaayyy sanal heeeee............pembe kıs sanal keser mı acepppp CADIARZU
:jeyyar: sız gulun dıye yazıyorum bunları heeee :) ama tabıkııı bunlar normal seyelr komık gelıo ama ,nsl canınız çileklı böğürtlenlı magnum cekıosa bazenn bole sevgılınız opmek koklamakda cekıııııı...allah yapısı naapalım cnm :umursamaz:
hasret kaldık tabiii daha göremedikde nassı bişeyyy

cam işimiz görmezzz belki ellicem :jeyyar:
evet yaa çok sanal camm ama olmayınca napcan bacım cam mam demıycennn idare edecen :roflol: :roflol: (bu arada dnersen sole bıze ıyı oluomuu olmuomu dıye :)))))))))
ya tam yazıcam bişiler yazıosunuz gülmekten yazamadım bi saat bee kaydirigubbakcemile3 allaım yaa muhabbete bak mermaid fitili verdi topic coştu hihoyyyt
he valla artıst bende olmasam herkesss,,,kız bole bırsye yasadı dıye ulkenın halıne oturup aglıcaktııı...........her şerde bır hayır var dıe bosa dememısleer:=)
evet mermaidden bekliyoruz ucur bizi mermaidddd :jeyyar:

yeterınce uctunmu bebeeemmm............eger kesmedı dıosan webcamı denersın bır de cımcımenın dedıgı gıbı yok oda kesmesse yapck bsıey yok ekımı beklıcen :))))))))))))

(bende tam havaya gırmısım heee))

tabiki normal seyler insanızda biz belli bi zmandan sonra odun gibi duramazsın

gerçekten cok özledim kıslar hane o durumları geçtim ama özledim :kedi:

ben bu aksam bi konusam bakalım bizimki ne dicek anlatırım sizlere ama kesmez beni cam olayı :jeyyar:

olmazsa ekimden sonra bekliceksiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bız ne beklıos kızım sen bekle,benmkı burdaydı h sonu...bıkac haftalık depoladım :)))) kıbrıstn geldktn sora gorucez artık 1 agustısta gıdıyorum cunku bı haftalık emmeee

Sankim durulmuş topic, bence sevgülüsü olanlar hasret gidersün...
Bende artıkın bu akşam beğenmesemde beğenmesemde bu gazla :kedi::jeyyar:
Dur bişi daha geldi aklıma...:))
ılkez işe girip çalışacaktım bi yere görüşmeye gittim gençti ama iğren bişiydi neyse işe aldı beni adam ama pek hoşlanmadım...Maaş falan süpper bide araba verecek altıma ama ben şüphelendim...Babannemi istihareye yatırdım, babannemde kaymak görmüş bende rahatladı hani babannem kaymak gördüya zarar gelmez bundan diyorum...Meğer şerefsiz beni kendine metres edecekmiş eşşoleşşek bi gün kolonya sürdüm bana dediki ne güzel kokuyon sen (alt tarafı kolonya) 2. gündaha ileriye gitmeye çalıştı tabi ben şutladım herifi yani kendimi şutlattım çıktım işten...Babannemin kaymaklar çıktı ama tersine çıktı adam beni kaymak gibi yiyecekti az daha... :))

vayy tahmn ettim ..:jeyyar: çıkıyo öyle sütü bozuklar :) bana rastlamadı bu zmana kadar aman denk gelmesinde ben sinirliyim bişi yaparım adama falan .. :mymeka:

kıs cimcimeee anlat anlattt daha neler vardır sende :jeyyar:
artist sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…