Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sankim durulmuş topic, bence sevgülüsü olanlar hasret gidersün...
Bende artıkın bu akşam beğenmesemde beğenmesemde bu gazla :kedi::jeyyar:
Dur bişi daha geldi aklıma...:))
İlkez işe girip çalışacaktım bi yere görüşmeye gittim gençti ama iğren bişiydi neyse işe aldı beni adam ama pek hoşlanmadım...Maaş falan süpper bide araba verecek altıma ama ben şüphelendim...Babannemi istihareye yatırdım, babannemde kaymak görmüş bende rahatladı hani babannem kaymak gördüya zarar gelmez bundan diyorum...Meğer şerefsiz beni kendine metres edecekmiş eşşoleşşek bi gün kolonya sürdüm bana dediki ne güzel kokuyon sen (alt tarafı kolonya) 2. gündaha ileriye gitmeye çalıştı tabi ben şutladım herifi yani kendimi şutlattım çıktım işten...Babannemin kaymaklar çıktı ama tersine çıktı adam beni kaymak gibi yiyecekti az daha... :))
az oncemı geldı heheh cumamı kaldı kız allh ıyılıgını versınkızlar az önce geldi aklıma bugün cuma![]()
" Cennet vatanımın güzel insanları; CUMA'nız muberek olsun... Kazancınız bereketli,
sağlığınız afiyette,moraliniz iyi olsun inşallah..Selamlar,saygılar..."
canm sizin şirket nerde adresini verde hemen geliim![]()
Nan mermaid burada en yakınında ben dururken taa Ankaralardan ne çağırıyon be...
Tarif ver bakim 15 dk 'ya kadar ordayım :))
hakkat herkesler kactı ha ben giremiyom patronun yegeni yapıstı yanıma...kısss müşteri cokmu yakısıklı![]()