Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gülpembiş sen oraya yakınmısın ki ailen nerde yaşıyo sen tekmi yaşıyosun .. tasarımları elle mi çiiziyosun yoksa programda mı belkim bende yakında çorap tasarımcısı olurum :)) ayy ne çok soru sordum :)

sinem 44 saol cnm ihmal etmemeye çalışcam gözüm korktu secl nin anlattıklarından sonra

senin memleketlin hepsi :kedi: bi slm söylesende bıraksınlar.... ya onların gözünde sen tasarımcısın araban olması gerk cok para alıyorsun ölesin...otobüs duragım şirket arasında 20 dakka kim bırakırki herkesin evi buralarda

evim yakın mahmutbeyde belki duymussundur bi otobüsle gdip geliyorum ailem skaryada ben kardeşlerimle yasıyorum tasarımları cogunlukla bilgisayarda çiziyorum corap tasarımı eglencelidirde iş varmı peki..muhasebeci yazıyo ama profilinde

cnm ben işten yana çok dertliyim ya muhasebede çalışıyorum şuan ama memnun deilim maaşımı hep geç alıyorum çok bişi alsam tamam dicem ama 3 kurusu veremiolar gününde bak 5 inde almam gerek hala alamadım o yüzden izinede çıkamadım .. şuan ortaklardan biri ayrıldı ve anlamaşamıyolar para konusunda oda kapatın dio hiç beni düşünen yok valla bende bi ark söledim eylül sonu çorap üzerine bi şirket açıcaklar ortagı müjde çoraplarının tasarımcısıymış genelde yurt dışında oluyo dedi zaten yurt dışı çalışılcak banada ya tasarım yada muhasebenin başına geçersin dedi hangisi istersen dedi ( bu arada ben resim çiziyorum kursa gittim bi yıl hala devam ediyorum haftasonları oda resimlerimi görmüş böyle iki secenek sundu bana )
sen hangi program kullanıyosun peki ayy çok uzun anlatmışım yaa kaydirigubbakcemile3

kısçeler bişi anlatim size
bi vakit gece eve dönüyorum yan sokaktayım , kıyafetim üsturuplu
adam yanımdan geçiyor nerdese üstüme çıkıcak
iteledim uzak dur didim.
bali mi çekmiş ne! benim boğazımdan kavradığı gibi duvara yapıştırdı.
hani şu namuslarına çok düşkün doğulular var ya
bakıp gittiler,kadınlar minderlerini alıp içeri girdi adam beni boğcak kimse yardım etmiyor.
o esnada adamın teki camı açtı bağırdı
geliyorum şimdi oraya bırak kızı
o arada adam şaşırınca bastım tekmeyi arkama bakmadan kaçtım
psikolojimin düzelmesi zaman aldı.
anladım ki bizim insanlarımız insanlıklarını unutmuş.

Canım ya çok geçmiş olsun
Ya sizin yazdıklarınızı okudukça erkeklerden ve insanlardan soğuyorum
Ne biçim bir dünya yaşıyoruz lmaz:

Artist bizim şirkette imalatı kapadı bizimde 5 aylık maas içerde ve cıkartıldık cok zor dönemlerden geçiyor herkes ben coreldrawda ciziyorum inş senn için hayırlısı olur canım :1hug:

corel geçmiş olsun sen öle bi atak yapmıssın ben lafı duuyunca elim ayagım kesildi öle bi atak yapsam eminmki hepsi gelicek ve benm kacacak biyerim yok E-6 gibi biyerde direk arabanın altına girerim...insanlar cıgrından cıkmıs artık

kızlar yaa neler gelmiş başınıza ...artık hayattan soğuyorum ya bizler nasıl güvenip dünyaya çoçuk getircez bilmiyorum.haberleri okuyorum öz kardeşine tecavüz edenmi kocasıyla ortak olup kardeşine tecevüz etmeye yeltenen mi

şu zamanda kimseden insanlık beklemeyeceksin corelcim...Her türlü önlemi almaya çalışacaksın..

Canım ya çok geçmiş olsun
Ya sizin yazdıklarınızı okudukça erkeklerden ve insanlardan soğuyorum
Ne biçim bir dünya yaşıyoruz lmaz:

doğru dünya çığırından çıkıyorda.
köşeden olup biteni izleyip güzelim dünyayı onlara mı bırakalım lmaz:
her toplumda, her dönemde sapıklar,deliler,psikopatlar olmuştur ..
İnşallah yarınımız bugünümüzden iyi olur :Saruboceq:

bizim zamanımız yine iyi cocuklarımızın onların cocukları için cok kötü Rabbim kötülüklerden korusun bizi

annnammmmm :1shok: nası yani yaa kimseden ses yok :teselli: insan değilmi onlar nasıl bişi yapmazlar töbe töbee yaa valla bu sabah şok olmaktan agrılarımı bile unuttum haa burda

ne yapabilirsinki.....
bi yıgın cinayetler işleniyor sahip cıksaydın diolar.....
bişey yaptıgında cop yiyon

ARKADAŞLAR BOŞUNA SIKMAYIN CANINIZI BU DÜZEN BÖYLE GELMıŞ BÖYLE GıDER BEN TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUMMM TAKSAm nolacakki...

ben cok ugrastım vala düzen değissin diye ama sonunda dayak yiyen yine ben oldum :umursamaz: vazgeçtinmi bazen yine yapıyorum

ya cımcıem aslında cok trajık bu olay ama gulesım geldı cok yaaa allahmmm trajııkomıkk yaa................:)))..varya orda cesaretın olcak alcan elıne cekebıldıgn kdr cekıp koparacn pezevengn seyını..........(bu arada merak ettım seyıı hangı halındeydı )

kıs mermaid pc basında krize girdim zor tutuyom suan kendimi şirktettekiler dicek nere gülüyo bu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cekmek mi :lepi:

Kızlar bana ilginç gelen bişeyi paylaşmak istiyorum.
Bu sene babanın kıza tecavüzü meydan çıktı, 20 sene 10 sene ama hepsi nasıl bu sene patlak verdi onu anlayamıyorum.Ben geçen senelerde böyle bir haber hatırlamıyorum ama bu sene ne hikmetse hepsi meydana çıktı...Neden acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…