mermaid ucundan accık gördüğüm kadarıynan çökmüş buruşuk bişiydi...Milletten utandım inceleyemedimki insan uluorta açarmı be...Sıkıştır ıssız bi yerde aç göster benimde merakım gitsin dime yani...
(Şaka maka ıyy Allah korusun, kocamınkine bile bakamam herhal...)
mermaid ucundan accık gördüğüm kadarıynan çökmüş buruşuk bişiydi...Milletten utandım inceleyemedimki insan uluorta açarmı be...Sıkıştır ıssız bi yerde aç göster benimde merakım gitsin dime yani...
(Şaka maka ıyy Allah korusun, kocamınkine bile bakamam herhal...)
kıslar gulun gulun gulmk eyıdır
he valla hıc yaaaa insan ulu orta yerdemı gosterır adapte olup bakamadı kızcaaz :umursamaz: kocanınkıne nıye bakamıon delııı,,sende alısknlık yaoarmıs kocana dermıssın mınıbuste 'gosterseneeeeee,,mınıbuste cok fanteeezıııkk oluoooo'' heheehe
ay bu arada su kısmı atladm cokmus pörsumusmu dedın iğğğğğğğğğğğğ bırde bı nımet snaıp o haldemı gosterıoo pis iktidarsız herif
kıslarrrr deli sancak herifler beni krize girdim
banane banane bende istiyorum bize de nasip olsun artık evlenmeden önce görmek kafamçokkarıştı
pembem senin ortamda müsait oluyo gözüne kestirdiğine açta görem de, o sana zevkle gösterir, işi uygulamaya bile götürü zati öyle bişi arıyolar pis zındıklar...
ayhhhh azcıkkkkkkk gulduk fenamı oldu herseyıde cıddıyemı alcaz yaaa.....bugun agzımı bozcm ılk kes kusura kalamyın ama herşeyın taaa a.q ne takcam herseyı yaaaa..Hayat sevınce güzel deilmi kıslar..bak cımcıme bu yonunden hıc bakmamıssn evlnmedn gordun neyle karsıalcagını bılıosn artık...aa aama yok bılmıyosn..sen pörsük görmüşsün :roflol:
dadlum sneın varya sefgülüünn sen bır ıste o ıkı gosterır.erkek mılletı deılmı :))))))))))))
ama basta anlaşsrsınz goster dedım dıye ılerlemk yok hıııı dersın ..ben hıc demıyım ..benımkısı akrep burcu ucunu ver dedımmı baska yerlerınıde kaptırtır neme lazım
:roflol: (akrepler cok seskse duskun olurmusda ondan ole dedım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?