Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ayy kızlar bizim ofiste kıyamet kopuyo delikafadulden çok fenada sıkıştım yaa altıma etcem şimdi üfff kapıyıda kapadılar lavabo ya gitmek için patronların odasından geçmem gerek kapıyı kapadılar baırışıolar içerde anam morardım kendimi sıkmaktan yaa delikafadulden

ay canıım bende bazen öle oluyom, lavabo tam patronun karşısında kapı açık olunca giremiyorum...
Niye bağıriyler kıs sorun neymiş??

kızım ne bu şans ya hep sütü bozuklar sneı buluyo harbiden.....cok dıkkatlı olmk gerek..bolelerı yuzunden herkese potansıyel sapık olarak bakar olduk ya....

kızlarrr su anda brı mısafr geldı sırketeeee.(müşteri)...........ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedımmmm,,,,,çok yakısıklıı cokk tiki bişey hemde gencecık bıseee yaaaa..............keske sızler burda olsaydınz hadı bızden gectı de :) tanımıom ama önemlı bırı snrm bızımkıelr cok gusel agırladı :smiley-cool:

kızlar az önce geldi aklıma bugün cuma

" Cennet vatanımın güzel insanları; CUMA'nız muberek olsun... Kazancınız bereketli,
sağlığınız afiyette,moraliniz iyi olsun inşallah..Selamlar,saygılar..."

ya bizimkiler ortak cimcimecim birinin ayrılmasını istiyolar anlaşamıyolar hisse konusunda sana satak dediler içeriğini deiştir dediler bende yok almıyım ben sizin gibi adamlarla iş yapmam kriterleime uymuyosunuz dedim hahahahah kıçımın kenarı dicekler bana

az oncemı geldı heheh cumamı kaldı kız allh ıyılıgını versın
cnm sanada hayrılı cumalr olsun

canm sizin şirket nerde adresini verde hemen geliim

istanbulda kop gel
cnm senın sevgılın vardı ayrıldktn sora sankı bıdaha gorusmustn noldu o

mermaid ben geliyim ya benim bişiyim yok bana yapalım o yakışıklı çocuuu yaa sevapa girersin kaydirigubbakcemile3

onun ben ta a.... gerisini sölemeim şimdi adam tam şerefsiz çıktı maalesef benm msn me ve facebookuma girdi ve tüm kızlara yazmış felan beede onla kavga etmiştim yalan oldu murat yaniiiii onu şerefsizliğiyle kendi başına bıraktım....

hmmmm...boşver cnmmm gun gelırr hatırlamassın bıleee.... bak bısey dıycem bu KK nın kızalrı cok fena..bel altı muhabbetı bıttı ya keyıflerı kactı heralde ugramıolar..şimdi bı ıkı tane bırsye desem ,topıgı okuyan kullanıcı saysıı yıne 10 a cıkar vallaaa haaaa :):))))))

Ahh ahhh cimcimemmm herşeyde senin başına geliyor kuzum ya :teselli:
Mermaid bende hemen geliyom sizin şirkete bekle beni

hakkat herkesler kactı ha ben giremiyom patronun yegeni yapıstı yanıma...kısss müşteri cokmu yakısıklı

Nan mermaid burada en yakınında ben dururken taa Ankaralardan ne çağırıyon be...
Tarif ver bakim 15 dk 'ya kadar ordayım :))

arkanızdn konusuodm bıde baktm yazmıssın ama olsun yıne bır erkek var dıınce kokuyu aldın demıı seni hınzırr kaydirigubbakcemile3 imes E kapısından aşşa gel ben sen alırım.....ya ama gercktn cok hoştu ben sımdıye kdr hıc bole geyık yapmadm kımseye sıze bıle yaptmmı soleyın ..yapamdm cunku sefgulum var ama bu yorum yapılck kdr vardı bırde spor klasık arası bı gıyımı var ,şeker şeyyyyy nolcek

kıslarrr bana söle bi orjinal saka bulabilirmisiniz şirkette yapmak için...kendim için değil sevgilim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…