Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

mermaid ucundan accık gördüğüm kadarıynan çökmüş buruşuk bişiydi...Milletten utandım inceleyemedimki insan uluorta açarmı be...Sıkıştır ıssız bi yerde aç göster benimde merakım gitsin dime yani...
(Şaka maka ıyy Allah korusun, kocamınkine bile bakamam herhal...)

Mermaid kullanıcısından alıntı
ya cımcıem aslında cok trajık bu olay ama gulesım geldı cok yaaa allahmmm trajııkomıkk yaa................:)))..varya orda cesaretın olcak alcan elıne cekebıldıgn kdr cekıp koparacn pezevengn seyını..........(bu arada merak ettım seyıı hangı halındeydı )

kıs mermaid pc basında krize girdim zor tutuyom suan kendimi şirktettekiler dicek nere gülüyo bu
cekmek mi
aynen bende koptum kıs kıs gülüorum deli dicekler bana ya kaydirigubbakcemile3

babanın kıza tecavüzü abinin kızkardeşine tecavüzü damacanayla ilişkiye giren tavuga tecavüz eden prova mankenle ilişkiye giren....
dün okudum abi 14 yasındaki kızkardeşine tecavüz ediyor kıs hamile kalıyo 6 aylık hamile oldugunda anlıyor ailesi teyze kıza düşük için iğne yapıyo bebek ölüyo anne gömüyo ve kızı tehdit ediyolar kimseye bişey demicen sonra ablasına söylüyo bunu abla gidip sıkayetçi oluyor aileden anne teyze tutuklandı abi kayıp
Yarabbim ne günlerde yasıyoruz sonuc suki kıyamet yaklasıyor benm fikrim

mermaid ucundan accık gördüğüm kadarıynan çökmüş buruşuk bişiydi...Milletten utandım inceleyemedimki insan uluorta açarmı be...Sıkıştır ıssız bi yerde aç göster benimde merakım gitsin dime yani...

zuhahahaha koptum yaaa kız siz çok yaşayın emi :roflol: :roflol: :roflol:

kıslar gulun gulun gulmk eyıdır

he valla hıc yaaaa insan ulu orta yerdemı gosterır adapte olup bakamadı kızcaaz :umursamaz: kocanınkıne nıye bakamıon delııı,,sende alısknlık yaoarmıs kocana dermıssın mınıbuste 'gosterseneeeeee,,mınıbuste cok fanteeezıııkk oluoooo'' heheehe

hakkat haaa konuya bak.....kaydirigubbakcemile3 tecavüz taciz aglancak haimize gülüyozzz

ay bu arada su kısmı atladm cokmus pörsumusmu dedın iğğğğğğğğğğğğ bırde bı nımet snaıp o haldemı gosterıoo pis iktidarsız herif

kıslar gulun gulun gulmk eyıdır

he valla hıc yaaaa insan ulu orta yerdemı gosterır adapte olup bakamadı kızcaaz :umursamaz: kocanınkıne nıye bakamıon delııı,,sende alısknlık yaoarmıs kocana dermıssın mınıbuste 'gosterseneeeeee,,mınıbuste cok fanteeezıııkk oluoooo'' heheehe

beni güldürdün ya bu halde mermaidddd Allahta seni güldürsünnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayhhh kahkaha atmamak için zor tutuyom...
Nan ne sanşlıyım evlenmeden görme şerefine nail oldum, işin bu kısmını heç düşümemiştim...
He valla minibüs fantezisi dite manşet oluruz gastelere belkimde meeşşur oluruz bee...

ay bu arada su kısmı atladm cokmus pörsumusmu dedın iğğğğğğğğğğğğ bırde bı nımet snaıp o haldemı gosterıoo pis iktidarsız herif

bide pişmiş kelle gibi bir gülüşü vardı görmeliydiniz sanki çok ii bir halt işliyomuş gibi...
Adam ii niyetliymiş be baktiki ben saf masum bi Anadolu çocuğu, evlenmeden görsünde korkmasın demiştir, benim içinde tecrübe olduya korkmam artıkın :))...

kıslarrrr deli sancak herifler beni krize girdim

banane banane bende istiyorum bize de nasip olsun artık evlenmeden önce görmek kafamçokkarıştı

pembem senin ortamda müsait oluyo gözüne kestirdiğine açta görem de, o sana zevkle gösterir, işi uygulamaya bile götürü zati öyle bişi arıyolar pis zındıklar...

ayhhhh azcıkkkkkkk gulduk fenamı oldu herseyıde cıddıyemı alcaz yaaa.....bugun agzımı bozcm ılk kes kusura kalamyın ama herşeyın taaa a.q ne takcam herseyı yaaaa..Hayat sevınce güzel deilmi kıslar..bak cımcıme bu yonunden hıc bakmamıssn evlnmedn gordun neyle karsıalcagını bılıosn artık...aa aama yok bılmıyosn..sen pörsük görmüşsün :roflol:

kıslarrrr deli sancak herifler beni krize girdim

banane banane bende istiyorum bize de nasip olsun artık evlenmeden önce görmek kafamçokkarıştı

dadlum sneın varya sefgülüünn sen bır ıste o ıkı gosterır.erkek mılletı deılmı :))))))))))))
ama basta anlaşsrsınz goster dedım dıye ılerlemk yok hıııı dersın ..ben hıc demıyım ..benımkısı akrep burcu ucunu ver dedımmı baska yerlerınıde kaptırtır neme lazım
:roflol: (akrepler cok seskse duskun olurmusda ondan ole dedım :P)

kızlar alemsiniz yaa cimcimecim hakkat ne kadar kötü olsada herşeyde hayır vardır boşuna dememişler..gördün artık hiçbişiden korkmana gerek yok ilk geceki halin de azcık bir şok geçirken nasılsa deneyimlisin..bide topik çoşmuşşşşşşşşşşşşş tey teyyyyyy:teytey:

pembem senin ortamda müsait oluyo gözüne kestirdiğine açta görem de, o sana zevkle gösterir, işi uygulamaya bile götürü zati öyle bişi arıyolar pis zındıklar...

ayhhhh azcıkkkkkkk gulduk fenamı oldu herseyıde cıddıyemı alcaz yaaa.....bugun agzımı bozcm ılk kes kusura kalamyın ama herşeyın taaa a.q ne takcam herseyı yaaaa..Hayat sevınce güzel deilmi kıslar..bak cımcıme bu yonunden hıc bakmamıssn evlnmedn gordun neyle karsıalcagını bılıosn artık...aa aama yok bılmıyosn..sen pörsük görmüşsün :roflol:

yok kısss ben sevgilimden rica edem :jeyyar: yabancı adamı ne edicem

vala mermaid cok ii geldin gerçekten güldüm keyfim yerine geldi hep böle gülelim gerçekten hergün böle konular acarsak sorunlarımızı unuturuz:lepi: hep gülmek dileğiyleyerimseniben

dadlum sneın varya sefgülüünn sen bır ıste o ıkı gosterır.erkek mılletı deılmı :))))))))))))
ama basta anlaşsrsınz goster dedım dıye ılerlemk yok hıııı dersın ..ben hıc demıyım ..benımkısı akrep burcu ucunu ver dedımmı baska yerlerınıde kaptırtır neme lazım
:roflol: (akrepler cok seskse duskun olurmusda ondan ole dedım :P)

kız mermaid benimkide eskisi akrepti yawrum ya bitaneydi çok severim akrep erkeklerini:jeyyar::jeyyar:şakkıdı

Back