Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

size hemn bı fıkra anlatıyım canlansn burası arkads anlattı gecen gun
ıngılız alman turk konsuuolrmıs kadınalrınızı nsl çıldırtırsınız dıye
ıngılız demıskı kadının ayak parmakalrından abslıyorum yukarı dogru her yerını yalıyorum kadın çıldırıyoooooo
alman demıskı kadının göğüslerındn baslıyorum her tarafını yalıyorum kadın çıldırıyo
bızm temele gelmiş sıra'' benım karıyı bı güzel s...keyrum....sonra perdeye sileyrumm benım karı çıldırıyoo demıss heheheheheh ıyı dusunun sonunuuu anlarsınız

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey

kıslarrr bana söle bi orjinal saka bulabilirmisiniz şirkette yapmak için...kendim için değil sevgilim için

aslında bunun sefi ile arkadası birbirlerine saka ediyolar örnek veriyom tuvaletin levhasını cıkartmıs biri ötekinin odasına takmıs adamın odasındaki levhayıda tuvalete takmıslar... buarada bu adamlar BMde calısıyor... bizimkinede etmişler bi saka ama okadar orjinal değil şimdi düşünüyomda nasıl bi saka etse onlara

ahh pembe ahh sevgılının arkadslarına yapacagı saka mı sorun ..Ah bızz ah bu kadın mılletı......aman cnm bosversene kendı dusunsun...sana bole bı saka yapılsaa ''hee olemı'' der gecerdı emın ol... ayrıca aklıma da gelmıo ole bıse

:kedi: saol canımmmm

kızmadınnnnnn dımııııııııııı nannnnnnnnnnnnnnn,,,,,çok yuzme verme dıye sneın ıcın dedımm..kendım ıcınde gecerlı bu..her bırseylerını dusunuoruz, ben sımdı sevgılıme desem bana saka yaptılr odeşmem lazım felan...boş işlerle ne uğrasıosun der... senınkı ne derdı????

yok kıs neden kısıyım ask olsunnnn...haklısınnnn ben hiç düşünmedim :kedi: o da eminim öle derdi ii derdi salla derdi baska da bişey demezdiiii
dimi kıs kendi bulsunnn :dilcikar:

bız bukdr ınceyıs ışte...ben mesela onun kuşlarını sorarım anlatr heycnlı heycnlı sıklsamda dınler onemsıomus gıbı yaparım......ama o benım 2.5 aydr yaptıgm dıyetten sıkıldı :)) ben paso her gun su kdr gram verdım bılemm ne dıınce delı oluyoo....bole ıyısın bana gore sorun yok ama kendn ıcın takıosn eger aldıralım yaglarını ve şu dıyet muhabbetı bıtsn dıo .)) misallllllllllll yaniiiiiiiiii

inceyiz de ne oli sankim al birini vur ötekineee :mymeka: öle bişey oldugunda artık bişey anlatmıcam diyorum ama yine anlatıyorum haklısın vala ben böle düşünmdim hiç

anammm bende yayımm bende kıskanılmayı severim ama çok fazlada bunalmaya gelmem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…