size hemn bı fıkra anlatıyım canlansn burası arkads anlattı gecen gun
ıngılız alman turk konsuuolrmıs kadınalrınızı nsl çıldırtırsınız dıye
ıngılız demıskı kadının ayak parmakalrından abslıyorum yukarı dogru her yerını yalıyorum kadın çıldırıyoooooo
alman demıskı kadının göğüslerındn baslıyorum her tarafını yalıyorum kadın çıldırıyo
bızm temele gelmiş sıra'' benım karıyı bı güzel s...keyrum....sonra perdeye sileyrumm benım karı çıldırıyoo demıss heheheheheh ıyı dusunun sonunuuu anlarsınız
size hemn bı fıkra anlatıyım canlansn burası arkads anlattı gecen gun
ıngılız alman turk konsuuolrmıs kadınalrınızı nsl çıldırtırsınız dıye
ıngılız demıskı kadının ayak parmakalrından abslıyorum yukarı dogru her yerını yalıyorum kadın çıldırıyoooooo
alman demıskı kadının göğüslerındn baslıyorum her tarafını yalıyorum kadın çıldırıyo
bızm temele gelmiş sıra'' benım karıyı bı güzel s...keyrum....sonra perdeye sileyrumm benım karı çıldırıyoo demıss heheheheheh ıyı dusunun sonunuuu anlarsınız
aslında bunun sefi ile arkadası birbirlerine saka ediyolar örnek veriyom tuvaletin levhasını cıkartmıs biri ötekinin odasına takmıs adamın odasındaki levhayıda tuvalete takmıslar... buarada bu adamlar BMde calısıyor... bizimkinede etmişler bi saka ama okadar orjinal değil şimdi düşünüyomda nasıl bi saka etse onlara
ahh pembe ahh sevgılının arkadslarına yapacagı saka mı sorun ..Ah bızz ah bu kadın mılletı......aman cnm bosversene kendı dusunsun...sana bole bı saka yapılsaa ''hee olemı'' der gecerdı emın ol... ayrıca aklıma da gelmıo ole bıse
kızmadınnnnnn dımııııııııııı nannnnnnnnnnnnnnn,,,,,çok yuzme verme dıye sneın ıcın dedımm..kendım ıcınde gecerlı bu..her bırseylerını dusunuoruz, ben sımdı sevgılıme desem bana saka yaptılr odeşmem lazım felan...boş işlerle ne uğrasıosun der... senınkı ne derdı????
az önce tehdit edildim
strabtez badimi gösterttim giyicem didim
boğarım seni didi bana :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?