E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
yazdıklarımı okudum da ben de az diilmişim haniama iyi fikir bence!!:) dinsizin hakkından imansız gelir misali bu da...
eşinle konuşmuşsun az buçuk,kışkançlık yapma diyerek tepki vermiş...
kadınla konuşsan ,kendini kötü hissedeceksin ,kadınlık gururunun zedelendiğini bile düşünebilirsin,bu teklifi pişkinlikle yapan kadın,einede aynı pişkinlikle ''karın bana böyle dedi '' diyip dert yanar ,üstüne teselli bekler...belli olmaz bu tehlikeli bir kadın bu teklifi yapar diye düşünüyorum çünkü ve bu noktadan yola cıkıyorum agustos_böceği..
sende eşinin göstermekte oldugu bu rahatlığı ona aynen iade et ve yaşat bakalım,fiilen olmasa da zihnen..kadınlar şeytan da olabiliyor işte böyle zamanlarda![]()
evet kocam yolu tıkadı.kadın pişkin arsız kocama söyler hem de gururum çok incinir.
gurur deyince aklıma bir çare daha geldi.kayınvalidem muğlalı kadınlara has çok dominant bir kadındır.aramız pek sıcak değildir.öyle kötü birşey geçmedi aramızda muğlada yaşıyorlar.sık sık görüşmediğimiz için aramız soğuk kaldı.başka sebep yok.bana şöyle demişti bir vakitler, kızım kocana lafını geçiremediğin zaman beni ara.
ne demek istediğini şimdi anlıyorum.demekki erkekler hakkında çevresinden gördükleri kendi tecrübesi birşeyler biliyor.ne yapsam arasammı?