Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım lutfen yanlış anlama ama yıne bu dul kadının adını çıkaran yıne bızler oluyoruz sanırım. bır kadının guzel olması girişken olması ve en onemlisi dul olması onun kabaca eşine yazılacagı anlamına gelmez ki? alışmışız basma kalıp kişilere boyle kişileri görunce tehdıt unsuru sayıyoruz kendimize. bırakın bırkaç gun izin verın eger duşundugunuz gıbıyse zaten mutlaka bır durum çıkar ortaya ve burda kıskanc kadın konumuna gelmeden eşinize gerekli uyarıyı yaparsınız. ha duşundugunuz gibi değilse bile yıne rahatsız olmakta haklısınız ama kimseyı kırmadan en nemli eşini kırmadan duzgunce durumun değişmesi gerektigini soylersınız
gerçekten kabul edilemez bir durum.
bence eşinle konuşmak çözüm değil daha çok inada biner
bence git kadınla konuş en güzeli bu eşim iyi niyetli kabul etti ama ben rahatsızım de açıkça bence
zaten iyi niyetli bir bayansa seni anlar bence.
şekerr anladığımm kadarıylaa eşinin arabası ilee gidecekler işee..o zamann ne yapıosunn derhal arabaya el koyuyosunn..şimdii kadında belkii kötü bi niyett yokk..ee eşindede yokk belkii, kırılıpp dökülmedenn yüs göz olmadann bu işi hallett.en nefrett ettiğimm şeylerden biride (kendi adıma) şayett kıskanıosamm kıskandığımm kişinin bunuu öğrenmesidirr.çokk üstüne gidipp eşinide havalandırmaya gerekk yok dimii.kadın istersee...........
gururuma yediremiyorum.kocasına sözünü geçiremiyor bana gelmiş yalvarıyor diye düşünmesine asla dayanamam.gerekirse boşanırım ama o kadına gidip konuşmam.eşimin bana olan saygısızlığı bu noktaya getirdi bu işi.ben beklerdimki bana değil karıma sor.ama demedi hemen atladı.sanki planlı programlı gibi.işyerleri aynı semtte hatta yanyana nasıl kuşkulanmamki
bence o bayanı gördüğünde direkt olarak sizin eşimle işe gitmenizi hoş karşılamıyorum milletimiz asılsız dedikodu çıkarmayı sever bu yüzden hem sizin hemde bizim açımızdan bu doğru olmaz.Lütfen işinize kendini başınıza gidin diye söylemen en mantıklısı.Çünkü erkekler asla böyle bir şeyi söyleyemezler.erkek milleti yapmayacakta olsa böyle bir durumdan inan hoşnut olurlar.Onları evde eşlerinle sohbet etmeyi sevmeseler yabancı bir bayanla bayıla bayıla konuşurlar.Yanlış anlamaı istemem eşinde bu tür erkektir demiyorum.Ama sen tedbiri elden bırakma.Olayı uzatacağına direkt muhattabın olan bayana söyle
çok iyisiniz hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum ve öpüyorum. gerçektende kendimi daha güçlü hissetmemi sağladınız. yarın pazar eşimle ne olursa olsun bu konuyu konuşup asla kabul edemeyeceğimi kendisi söyleyemiyorsa kadına ben söyleyeceğim diyeceğim.eğer bana kabalaşır veya kabul etmezsede kesinlikle boşanmaya karar verdim.görüyorumki endişelrim boşuna değilmiş.herkes benimle hemfikir.
bayanın böyle bir teklifi etmesi çok yanlış ama bu teklife de eşinizin olumlu yanıt vermesi de daha büyük yanlış....
rahatsızlığınızı dile getirin...
laf ,söz olur,daha da huzurunuz kaçar..
sizde çalışıyorsunuz sanırım,eşinize söyle diyin ''kış geldi,zor oluyor bende ahmet ile( adı herneyse)işe gidip geleceğim''ama gayet normal ,olağan bir şekilde söyleyin bunu... bakalım tepkisi ne olacak kendisinin...
çok iyisiniz hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum ve öpüyorum. gerçektende kendimi daha güçlü hissetmemi sağladınız. yarın pazar eşimle ne olursa olsun bu konuyu konuşup asla kabul edemeyeceğimi kendisi söyleyemiyorsa kadına ben söyleyeceğim diyeceğim.eğer bana kabalaşır veya kabul etmezsede kesinlikle boşanmaya karar verdim.görüyorumki endişelrim boşuna değilmiş.herkes benimle hemfikir.
Şu an aklıma geldi acaba bu bayanı eşin daha önce tanıyor olup oda izin evin yakınlarına taşınmış olmaın.İçine kurt düşürmek istemem ama öyle edepsiz kadınlar varkiii insan hemen olaya kötü yönden bakmaını ağlıyor.Eşin bu bayanı taşınmadan öncede iş yeri yakınlarından tanıyor olmasın?