canikom şekercim, ben zaten diyorum ki, herkes özgürdür fikrini beyanda
. fakat uslup önemlidir diyorum.sengözlerimebaksanab
Sardunyacim burda sana katiliyorum, dedigin gibi uslub cok önemlidir!!
Konu sahibi arkadasimizin bu durumdan rahatsiz oldugnu hepimiz anlayisla karsiladik, hangimiz olsa bunu kabul etmezdi, burda hemfikiriz!!kaydirigubbakcemile3
Samimi söylüyorum, ben arkadasimizin tekrar evinde esi ile mutlu huzurlu olmasina sevindim, hickimsenin yuvasinda tatsiz olmasini istemem cünkü, yeterince zorluklar, problemler maddi manevi yasiyoruz birde böyle gereksiz olaylarla ugrasmanin bir anlami yok....
He, konu sahibimizin o kadina konusma tarzini dogru buldummu? Hayir bulmadim ama bu benim düsüncem ve madem burda bu konu konusuluyor tartisiliyor bunu dile getirmektende cekinmem, arkadasim iyi güzel kurtulmussun lakin keske daha degisik söyleseydin derim olur biter!!
Fakat konu sahibi arkadasmiz hicbir sekilde uslubunu bozmadan ki taktir ettim kendisini onunla ayni fikirde olmayan insalara cevabini veriyorken, baskalarinin buna neden gerek duydugnu anlayamiyorum...
Usbi arkadasimizin görüsü farkli onu dile getirdi ve ben hicbir mesajinda uslubsuz birsey görmedim kendimce, ama her mesajina tsk. ettigin fairy like arkadasimizin yazdiklarina bakarsak uslub önemli dedigmiz zaman bunu sadece karsi görüste olanlara degil bizim görüsümüzü paylasanlarada dememiz lazim...yoksa hicte inandirici olmayiz kanimca....
Ayrica bilmiyorum belkide ben cok eski kafali bir insanim, lakin ben benden yasca cok büyük insanlara sanalda olsa hitapimdada söylediklerimdede dikkatli olmaya calisirim!
Bu arada tekrar aramiza hosgeldin sardunyacim...a.s
Sevgilerimle