bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

zaten çogu erkek yüzük takmayı sevmez
hoşuna gidecegi bişey alın taksın
altın takmıyorsa gümüş olsun
hem gümüş alerjide yapmaz
düz hoşuna gitmezse tugralı vav lı birsürü çeşidi var mutlaka birini begenir

eşinin peşinde bir kız 3 sene boyunca koşuyorsa bu kızın degil eşinin hatasıdır
adam yüzük takmadı kimse üstüne atlamaz
yüzük takmasa bile hareketleriyle evli oldugunu belli etmesi lazım
iş için bayanlara telefon veriyorsada
kendine iş için hat alsın akşam mesaisi bitince kapatsın ögle araları da dahil
iş saattlerinde açık kalsın
kişisel hesaplarında hatlarına iş hayatını yansıtmasın

bunları yazdım diyede bekar sanmayın beni bende evliyim
bahsettiginiz gibi eşimde sosyal aktiviteler peşinde koşuyor

Ha birde eşinizin kızlarla iş görüşmesi yapmasına kızmıyorsunuz değil mi. Onu kabullendiniz. O zaman bu eşinizi bekar sanan kızı neden arama gereği duydunuz.

Kardeş benimki de böyle, yakışıklı, karizmatik, lacileri çekince bir içim su oluyor. İşinde başarılı, kariyer tavan. İşiyle ilgili eğitimler veriyor hem de yurt dışında. Arabası da altında, hemi de sıfır. Ha bir de ayfonu var cebinde. Ama o bekar kızlar benim eşime asılmıyor. Neden acaba? Kendimi ezik hissettim şimdi.

Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş diyerek anlamlı bir atasözü ile bitiriyorum mesajımı...

Ha birde eşinizin kızlarla iş görüşmesi yapmasına kızmıyorsunuz değil mi. Onu kabullendiniz. O zaman bu eşinizi bekar sanan kızı neden arama gereği duydunuz.
evet,ve neden kız telefonlarını açıyor diye tepki veriyor.. ee iş konuşuluyormuş , neden o zaman bu tepki.

ayrıca ben sorunun yüzük takıp takmamada olduğunu sanmıyorum davranışlarda kızların değil eşinizin rahatlığında
yoksa yüzük taksa ne olur evden çıkıp köşeyi dönene kadar yüzüğü çıkarıp cebine atmayacağı ne malum

üç yıl boyunca adamın evli olduğunu düşünemiyorsa bir kadın bu adam evli olsa bu kadar rahat olmaz düşüncesindedir büyük ihtimal

Valla ben bunu bilir bunu söylerim. Eşim bir yere gittiğinde " acaba orada bekar kızlar var mıdır, biri ona bakar mı diye düşünüp, sıkıntı çekmektense, benim eşim adam gibi adamdır, orada kim olursa olsun bakmaz, yapmaz" demeliyim.

Yüzük takmayan eşiniz. Tamam hadi her yüzüğü olmayana asılınmaz ama her kız asılıyorsa burda sorun kızlarda değil eşinizde diye düşünüyorum. Sonuçta eşiniz mesafesini korumuş olsa tüm bunlar yaşanmaz :KK14:

genellemeler ne kadar güzel değil mi?
buyrun bir genelleme de benden
"kocalarınız yalan söylüyor güzel kadınlar, size ay bu kız da peşimi bırakmıyor derken, aslında o kıza evli olduğunu söylemiyor, kadına ilgi gösteriyor, başını döndürüyor, kendisine bağlayıp aşık ediyor sonra da evli olduğu ortaya çıkınca karımla senelerdir birlikte yatmıyoruz, çocuk için tahammül ediyorum, yoksa boşayacağım, ben sana aşığım" diyor ve tıpkı sizin gibi adamın kanatsız bir melek olduğunu düşünen o kadın da bunları afiyetle yiyor.
hikayenin %90'nı böyle.
ister misiniz evli bir erkeğe ilgi göstermiş bir kadın olarak başımdan geçeni size anlatayım:
adamla aynı mesleği yapıyorduk, işimiz gereği devlet dairelerine girip çıkıyor, homeoffice tarzı çalışıyorduk yani aynı iş yerinde değiliz, ben meslekte yeniydim ve çok tanıdığım yoktu. iş için gittiğim bir devlet dairesinde bana yardımcı, işi nasıl yapmam gerektiği konusunda yol gösterdi, o gün ilk günümdü ve üzerimden büyük bir yük aldı, çünkü acemiydim ve yol göstericiye ihtiyacım vardı. ben de yardımına karşılık ona kahve ısmarlamayı teklif ettim.
parmağında yüzük yoktu ve ben de evli olup olmadığını sormadım. ama buraya dikkat edin "Ailenle mi yaşıyorsun" diye sordum ve bana "hayır" dedi. bu soruyu sorduğunuzda adam evliyse vereceği cevap "evliyim" olmalıdır. o zamana kadar aramızda bir flörtleşme olmadı. çünkü bu konuda kesin bir prensibim vardır.
ben de bu cevaptan sonra gayet hoş, iyi bir kazancı olan ilgi alanımız ortak olan bu adamla görüşmeye başladım.
evet gecenin bir yarısı aradım ve benimle gayet rahat konuştu. evden çocuk sesi geldiğinde "yeğenim geldi" dedi. akşam aradım, gündüz aradım, o da beni aradı, buluştuk vs vs... 2. ayda foyası meydana çıktı çünkü evde yeğeni vardı, yengesi vardı, annesi vardı, ablası vardı. sürekli bir kadın sesi vardı. bir gün gece saat 4'e kurdum saatimi ve gecenin o saatinde aradım, yatakta olması gereken bir saatte ve arkadan bir kadının ".... kim bu saatte ya" diye söylendiğini duydum.
iki seçenek vardı ya sürekli kadınlarla birlikteydi ya da bir karısı vardı ve 2. seçenek doğruydu.
ben kadına bir şekilde ulaşıp olanı biteni, bana attığı smsleri ve facebook mesajlarını gösterdim ki bazıları müstehcendi.
şimdi boşandılar, adamın yeni bir karısı ve söylenene göre bir de sevgilisi var.
sizin kocalarınız bulunmaz hint kumaşı değil.
evet bazı evli erkeklere ilgi gösteren, evli olan erkeği daha makbul gören kadınlar var ama inanın o hikayenin oranı en fazla %10dur. ama hikayenin geri kalanında ya kadınlarla olan mesafesini ayarlayamayan/kadınların ilgisinden hoşnut olan ya da kadınlara bile isteye yalan söyleyen erkekler var.
bekar kadınlar yılışık ve saf değil efendim, siz kendi kocanıza hesap sorun 3 yıldır bir kadına evli olduğunu anlatamadıysa.
Verilmis sadakaniz varmis...

Bekar bir kız eşinizin peşinde 3 yıl koşmuşsa bu eşiniz kuyruk salladığı içindir, başka bir izahı yok
Sizi aldatmasa da demek ki flörtleşmeyi seven bir yapısı var, etrafına yeşil ışık yakıyor ki bu kadar taciz ediliyor

iş görüşmesinde iş konuşulur. ki, bekar zannettim diyorsa demekki konuşmanın yönü değişik. iş görüşmesinde karşındaki kişinin medeni durumu kimseyi ilgilendirmez zaten.
çünkü konuşulan iştir.
eşiniz iş için arıyorsa tabii cevap verir.ama ortada olan konuşmaların iş ile alakalı olmadığı. ve eşiniz kızı tekrar arıyor.
eğer dediğiniz gibi ise olay işse, neden kız açtı diyorsunuz. demekki olay iş değil.

kesinlikle. demek ki konu sahibinin eşi kızla 3 sene boyunca bekar gibi takılmış.

Eşiniz çok flörtöz bir erkek bence ,kızlarada bilerek evli oldugunu söylemiyo gibi duruyo bana göre 3 sene bir insanla konuşup görüşüp evli oldugunu söylememişse art niyet ararım öncelik kızları değil eşinizi sorgulamak olmalı

bi kere eşinizin yüzük takamıyorum bahanesini bir kenara bırakması lazım o işin bahanesi. sizde takmadan gezin bakalım ne dicek. ayrıca bi arkadaşın dediiği mantıklı dövme yaptırabilir. madem bu kadar rahatsızsınız sorunu dışarda değil evinizin içinde aramalısınız önce. eşinizle konuşup bir çözüm yolu aradnızmı.

öyle yada böyle olan olmuş, siz de kızlar üzerinden çok genelleme yapmışsınız.Bu zamanda evli erkeklerle beraber olmaktan utanmayan hatta onların peşlerini bırakmayan çok kız var doğru , ama her bekar kızı böyle görmek yanlış.öncellikle sonuçta bir zamanlar Sizde bekar bir genç kızdınız. Siz aynı şeyleri yaparmıydınız bir düşünün ondan sonra genelleyin derim. Belkide başınıza gelen olayın kızgınlığıyla böyle yazdınız.
ikinci diyeceğim bence eşinize birazcık baskı yapın, ona , onun kızlara karşı tavrından rahatsız olduğunuzu anlatın. Ondan daha ağır olmasını isteyin. yeri gelince uyarın. hatta ona ''bende aynısını erkeklere yapsam nasıl olurdu bir düşün ''deyin.
üçüncü diyeceğim eşinizin gittiği o kurslara ve iş yerine, arasırada sizde gidin ziyaret edin eşinizi . Eşinizi tanıyan herkes onun evli olduğunu bilsin. Madem eşin evliyim diyemiyor sen çevresine evli olduğunu söyle.

Bekar bir kız eşinizin peşinde 3 yıl koşmuşsa bu eşiniz kuyruk salladığı içindir, başka bir izahı yok
Sizi aldatmasa da demek ki flörtleşmeyi seven bir yapısı var, etrafına yeşil ışık yakıyor ki bu kadar taciz ediliyor
Peşinde koşan da yok aslında, iş için konuşuyorlarmış...

Pardon ama kadının suçu ne o zaman ben onu anladım. Eşinin iş gereği aramasına bişey demiyorsun ama kadının iş gereği o telefonu açmasına kızıyorsun. Mantık bunun neresinde. Kadın bekar sanıyordu ama kocana yavşadım demiyor öyle bişey olmadı diyor. Madem rahatsızsın kocana da aratma bi zahmet.

Aynen :KK66:

Bir ilişkide güven tesis etmek taraflara düşüyor siz eşinize güven duymuyorsanız bunu eşiniz tesis edememiş yüzük takmamış filan
Ha bu tarz kadınlar var mı var yok demiyorum ancak bu çok ince bir çizgi, nerden baktığınızla alakalı, eşiniz burda herkesin anlatmaya çalıştığı evli duruşunu sergilemiş mi? Bunu kendi içinizde evet eşim hiçbirşey yapmaz diye cevaplayabiliyorsanız karşı tarafa b.k atın derim ben lakin iş eşinizde başlıyor gibi geldi bana
Biz yeni evliyken eşimle aynı yerde çalışan bir kadından üstelik o da evli bizden 10 yaş büyük kocasının da mesleği iyi filan süphelendim ben, tavırları sulu makara muhabbeti herkesle böyle bir kadın eşim de onun amiri ve hanım lı konuşuyor ben rahatsızlığımı dile getirince eşime ben zaten mesafeliyim iş gereği dedi bizim eve yemeğe davet ettim eşiyle geldiler eşi de gayet düzgün bir adam her ikisi de eğitimli doktoralı filan ama o bakış var ya gözlerdeki herşeyi anlatıyor
Önceleri dedim ki kadın neden kocama ilgi duysun? Saçma geliyor ama gözleri görüyorsunuz bir yandan da
Çok değil 3-4 sene sonra kadının haberi geldi kulağımıza kocasını aldattığı ile ilgili eşim bana sordu nerden bildin nasıl anladın diye dedim gözler anlatıyor heryerini kapa kadının gözleriyle çağırabilir
Yani böyle insanlar var evli bile olsa mutlu değilse bir insan başka erkekler kendinden küçük erkekler bile cazip gelebilir bilmiyoruz ki 4 duvar arasında insanlar mutlu mu değil mi
Siz o yüzden eşinizle konuşun herşeyi moralinizi bozmayin başka kadınlarla neden muhattap oluyorsunuz ki
Bana ben bekarken çalıştığım isyerinin patronunun karısı bu tarz bir konuşma yapmıştı anlamistim ne demek istediğini ve içimden zavallı kadın demiştim kocasına guvenmiyor adam karısını aldatan parayı sonradan bulmuş başkasından çocuk peydahlamis filan 1 erkek o kalsa dönüp de bakmayacagim cahil bir adamdı ama karısı sırf orda güzel bekar bir kadın istemediginden bana biz kocamla şöyle iyiyiz böyle seviyoruz tarzında konuşma yapmıştı o kadını hala zavallı hatırlarım üstelik ogretmendi babamı tanıyordu bizi ailemizi tanıyordu
Boşu boşuna kuruntu da yapabiliyor olabilirsiniz yani

Sorun eşiniz den kaynaklı olabilir ki bunu kadınlar hisseder. Direk eşiniz yüz vermiştir demek taciz edilen kadınlara kuyruk sallıyor yakistirmasiyla birebir aynı hele günümüzde kızların arasinda bu kadar evli erkek modası varken...

Benim eşim çirkin zaar hiç Asılan arayan soran yok!!!! Hıı bide benimkide yüzük takmaz!! Bende takmam,

Peşinde koşan da yok aslında, iş için konuşuyorlarmış...

Orası çok açık ancak konu sahibesinin fark etmesi gereken şu ki; hepimiz eşlerimizden sorumluyuz, o kızın eşinin peşinde 3 yıl dolanabildiğine inanıyorsa, bunun hesabını kocasından sorması gerektiğini fark etmeli. Başka kadınlar tü kaka adamlar melek yok ki öyle bir şey :) Sonra çok beğenilen bir adam olsa bile insan kaç kadını arayabilir ki ? Ömür boyu başkalarını kovalamakla mı yaşayacak, bu sorunu eşiyle çözebilmeli, biraz fark edebilmesi için yazdım ama inşallah faydası olur. Üzülüyorum böyle şeylere, insan başka bir kadını arayacak kadar kendini düşürmemeli, yazık değil mi

X