bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Dişi kuyruk sallamadıkça erkek bakmaz diye bi laf var sizinkinde tam tersi sanırım. Eğer eşiniz gerçekten anlattığınız gibi biri olsa bence her kız peşinden koşmaz hani 1-2 kişi anca etkilenir. onlara arama cesaretini vs veren kişi eşiniz. kimse evli adamın peşinde "karşılık görmezse" koşmaz

Konu basligi ne kadar sevimsiz.

Ne tatsiz, manasiz bir genelleme bu.

Duyan da bekar kizlar evli erkekleri avlamak icin karargah kurmus...

Basini yerden kaldirmayan masum erkekler tehlike altinda sanacak.

Bekar genc kizlar bu denli zararli bir potansiyel tasiyacak kadar kurnaz ve cin fikirliyse...

Forumda aldatilan kandirilan onca tecrubesiz kiz nereden geliyor?

Mesele rahatliksa evli erkekler bekar veya evli kadinlara...

Evli kadinlar da bekar ya da evli erkeklere olumune yazabiliyor.

Cunku ahlaksizlik medeni hal ya da cinsiyetle degil karakterle alakali bir durum.

Ben sizin gibi düşünüyorum ki... ama sizin gibi konuşmuyorum diyorum.

Genelleme yaparak ben ve benim gibi bekar arkdaslarimizin vebalini aliyorsunuz,

Sizi kiniyorum...
Kendinizi yıpratmayın; bu düşünceye sahip bir insan zaman içinde boşanır ve diğer evli kadınlar için potansiyel tehlike kabul edilir.O zaman size yaşattığı duyguyu bizzat tadacaktır.Ama yine de dileğim bu duyguyu yaşamaması.

Genelleme yaparak ben ve benim gibi bekar arkdaslarimizin vebalini aliyorsunuz,

Sizi kiniyorum...
arkadasım orada bütün bekar kızlar bütün evli erkeklere asılıyor diye bi anlam mı çıkıyor, böyle birsey anlaşıyorsa özür dilerim tabi ki..önceki yazdıklarıma bakarsanız böyle bi genelleme yapmadığımı acıklamıştım ve basımdan gecen bi kaç olayı anlatıp tavsiye bekledim.. sorunun kaynagı eşimin rahat tavırları, yüzük takmaması dedim.ben yanındayken bile böyle BAZI bayanların yılışık hareketlerine şahit oldum ve bu benm canımı sıktı dedim. başlık öyle gbi gelebilir ama bu bütün bekar kızlar böyledir, bütün evli erkekler avdır demedim ASLA.. konu nerelerden nerelere tasındı.. keşke başlığı değştirme seçeneğim olsa dahi iyi anlaşılırdım, yardım istediğim konudan ziyade tonla eleştiriye maruz kaldım. ben anlayacağımı anladım. yorumlarınız için teşekkür edyorum.. hepinize mutlu günler dilerim.

bakın siz de yanlış anlımışsınız, sizin gibi diğerleri de.. bi üstteki mesajımı okumanızı tavsiye ediyorum..baslıktan dolayı yanlış anlaşıldığım için de çok üzgünüm gercekten.. amacım kesinlikle GENELLEME yapmak DEĞİLDİ.başlığın böyle anlaşılacagını bilsem tabi ki öyle bir başlık kullanmazdım, ama benim konum özel ve birkac örnekle sınırlı. derdimle ilgili tavsiyeler olmuş, onları degerlendirip böyle olaylar yasamamak için cabalayacagım. amacım polemik vs. degil. eleştiren hiç kimseye karsı da kırıcı konuşmadım..ben bazı yorumlardan bi kaç mesaj aldım.tesekkür ediyorum hepinize.sevdiklerinizle mutlu günler dilerim..

Konu sahibi seni tenzih ederim ama kocam da kocam yakışıklı kocam herkes onun peşinde tarzında olan kadınlar var seni de sadece bu konuyla gördüm bilemem sen de onlardan mısın, yazmıştım daha önce iş arkadaşımın eşi 9 yaşındaki kızını babasıyla işe yolluyodu 9 yaşında bebe bana evli misin yaşın kaç çocuğun var mı babam sence yakışıklı mı gibi sorular soruyordu, içini ferah tut kimse kimseyi kimsenin elinden alamaz eş eşinden vazgeçmedikten sonra

Hanımefendi tekrar tekrar söylemeyeceğim.İş yeri politikası BENİM KOCAMI BAĞLAMAZ.Ben konuşturana,karşısındakine o kadar cümle kurdurtma hakkı verene bakarım.

Hanımefendi tekrar tekrar söylemeyeceğim.İş yeri politikası BENİM KOCAMI BAĞLAMAZ.Ben konuşturana,karşısındakine o kadar cümle kurdurtma hakkı verene bakarım.

Tamam da neden kızdınız bana...
Ben herkesin zaten bildiği bir gerçeklikten bahsettim
Erkeklerin bu zaafı olmasa zaten öyle bir yöntem de kullanılmzdı değil mi. Düşüp düşmemek erkeğin elinde olan bir şey o kısmı öyle. Sohbeti çaya davet etme aşamasına getiren kişi kabahatlidir burada elbette.

başlığa bakın ''BEKAR KIZLAR'' çok ayıp ve çirkince bir hitap ,önce üslubunuzu değiştirmelisiniz!!! bunun bekarı evlisi yok hanımefendi, ahlak meselesi bu!

bir olur iki olur ama dünyadaki bütün bekar kızlar sizin eşinizin peşinde değil merak etmeyin :) azıcık eşinize aşırı güveni bırakında onun davranışlarını sorgulayın demek ki zarf atıyor millete millette atlıyor bekar sanıp :) eşiniz azıcık evli gibi davransın ağırlığını koysun bakışlaryla sözleriyle davranışlarıyla belil etsin :)

Konu sahibi bir tek koca sende mi var?bizimkiler soba borusu mu daha bir tane kadinin kocama asildigini gormedim ki belirttigin niteliklere o da sahip ama adam mesafesini koruyor onemli olan bu
Kadinlara bahane bulacagina kocana bak derim etrafa mavi boncuk dagitmasin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…