- 7 Şubat 2015
- 272
- 109
-
- Konu Sahibi elifsu0225
kimin saldırgan üslubu?
bu saldırganlık değil mi sizce? tek bir kişiyi hedef almadınız, tam tersine sizin gibi düşünmeyen herkesi "sevgisiz büyümüş" diyerek genellediniz ki konu sahibine yönelik de bir saldırı yoktu ortada. insanlar sadece olayı diğer açıdan görmeyi reddeden konu sahibine sorunun kocasında olduğunu anlatmaya çalışıyordu ki ortada kocasının etrafındaki "tüm" bekar kadınları "yılışık" ve "rahat" tanımlayan bir konu sahibi var, tepkilerin biraz sert olması gayet normal bana göre.
Freud ve sevgisizlik konusuna gelince. o gayet de "çocukluk anıları" ile ilgili bir göndermeydi, sevgisizlikle ilgili değil. oldu emredersiniz! hemen yarın birkaç psikanalizci öğreniyorum, dilerim siz de biraz nezaket öğrenirsiniz.
Kendinizi yıpratmayın; bu düşünceye sahip bir insan zaman içinde boşanır ve diğer evli kadınlar için potansiyel tehlike kabul edilir.O zaman size yaşattığı duyguyu bizzat tadacaktır.Ama yine de dileğim bu duyguyu yaşamaması.Genelleme yaparak ben ve benim gibi bekar arkdaslarimizin vebalini aliyorsunuz,
Sizi kiniyorum...
arkadasım orada bütün bekar kızlar bütün evli erkeklere asılıyor diye bi anlam mı çıkıyor, böyle birsey anlaşıyorsa özür dilerim tabi ki..önceki yazdıklarıma bakarsanız böyle bi genelleme yapmadığımı acıklamıştım ve basımdan gecen bi kaç olayı anlatıp tavsiye bekledim.. sorunun kaynagı eşimin rahat tavırları, yüzük takmaması dedim.ben yanındayken bile böyle BAZI bayanların yılışık hareketlerine şahit oldum ve bu benm canımı sıktı dedim. başlık öyle gbi gelebilir ama bu bütün bekar kızlar böyledir, bütün evli erkekler avdır demedim ASLA.. konu nerelerden nerelere tasındı.. keşke başlığı değştirme seçeneğim olsa dahi iyi anlaşılırdım, yardım istediğim konudan ziyade tonla eleştiriye maruz kaldım. ben anlayacağımı anladım. yorumlarınız için teşekkür edyorum.. hepinize mutlu günler dilerim.Genelleme yaparak ben ve benim gibi bekar arkdaslarimizin vebalini aliyorsunuz,
Sizi kiniyorum...
bakın siz de yanlış anlımışsınız, sizin gibi diğerleri de.. bi üstteki mesajımı okumanızı tavsiye ediyorum..baslıktan dolayı yanlış anlaşıldığım için de çok üzgünüm gercekten..Kendinizi yıpratmayın; bu düşünceye sahip bir insan zaman içinde boşanır ve diğer evli kadınlar için potansiyel tehlike kabul edilir.O zaman size yaşattığı duyguyu bizzat tadacaktır.Ama yine de dileğim bu duyguyu yaşamaması.
Hanımefendi tekrar tekrar söylemeyeceğim.İş yeri politikası BENİM KOCAMI BAĞLAMAZ.Ben konuşturana,karşısındakine o kadar cümle kurdurtma hakkı verene bakarım.Resmi politikadır demedim tabii ki ama kadının cazibesini kullanarak ikna etmesi herkesin bildiği bir gerçek
Sadece sigorta şirketleri değil pek çok firma öyle yani genel bir durum bu
Ayakkabı alırken bile karşılaşıyorum, kıyafet alırken de
Her çalışan da öyle değildir, normal davranıp işini yapanlar da çok
bunlar gibi mesela
hayır kozmetik moda vs. sektörlerde olsalar tamam da
öyle değiller hiç alakasız sektörlerde, pr ya da satın alma birimlerinde böyle bayanlar kullanılıyor, amaç belli
Hanımefendi tekrar tekrar söylemeyeceğim.İş yeri politikası BENİM KOCAMI BAĞLAMAZ.Ben konuşturana,karşısındakine o kadar cümle kurdurtma hakkı verene bakarım.
konu mart ayından kalıncane guzel heyecanli atraksiyonlu konu iste tatil gunune yakisir
Soz konusu koca bekar kizlar tarafindan zorla kacirilmis olabilir onemli yani bunlar hahahhakonu mart ayından kalınca