- Konu Sahibi elifsu0225
yanlış anlaşıldık arkadaşım ama,her durum kendı içinde bir paketÇocukların suçu ne o zaman.Senin dediğine göre evdeki kadın nerde ne yaptım diye sorgulamalı aldatılınca öyle mi?.Yani evdeki kadın suçluysa,aldatılmak meşru mu oluyor.
canımın içi karma değil aslında onu biliyorum,o modern öğreti bi çeşit uyuşturma avuntu,yoksa o konu islamda tatışılıyor,diyorlarki yedi göbejten çıkar hayır asla değilkarma diyorsun...ve evet kısmen haklısın
ya senin ya da atalardan uzanan karma olay vardır...birde kader vardır
bu ve benzeri deneyimleri yaşatan ki
sana birşeyler öğretir...
yani herşey karmadan ibaret değil
yaşamda deneyimlerin olan kader de işin içinde...
Kuran da bunla ilgili o kadar ayet varki eğer karma olsa bu sav çok yanlış,o zaman Allah haşa adaletsiz olurdu,yanı dedenınki senden çıkar gibi ki asla ayet yazar herkes kendı gunahından sorumludur dıye,yanı ceza bizzat işleyene dir
ben konu uzamasın dıye cevap vermek istemedim tatlım arkadaşlara
ama ektiğimiz biçeriz,herkez nıyetıne göre seçimlerinin bedelini öder,kımse aynaya bakmıyor,bak benım başıma birşey geldi,2,5 yıl Nerde kıme ne ttim diye düşün düşün buldum,nıye bu cezayı aldım dıye
yanı bızım hanımlarda öel fenaki öle artnıyetle yaklaşıyorki kocasına sonra vayyy adam gitti,ben erkeklerin yaptığını asla doğru bulmuyorum,ben bulsam ne olcak Allah doğru bulmuyorki