mutlaka ama evlilik yıldönümü kutlaması olarak ikiniz bir den ama rest çekerek bir yolunu bulup yüzük parmağına bir dövme yaptırtın. arabasını sattırıp havalı olmayan birşey almasınısağlayın parfümlerini ve kıyafetlerini kediniz ayarlayın. arada bir süslenip ortalarda görünün. eşinizin ahlkasız insanlardan hiç hoşlanmadığını milllete kendi ağzından rica ederek duyurtun ipleri çok ele aldığınızı anlamasın . yani paranızı da havanızı da kimsecikleri bilmesin. Aileyi daha da bilsinler ileri giden kadınlar için artık hukuk yolu açık bu konuda çıkmış kararlar var aile kurumuna zarar vermekten tazminat davası açıp ayağındaki d...a kadar alırsınız. ileri giden olursa yapın benimbir arkadaşım ev parası aldı kızdan yaklaşma yasağı flaan çıkarttırdı. bu konuda avukat ve hukuki danışmalıkm sağlayan kadın dernekleri var. ...
Bir de çok sıcakkanlı olmasın eşiniz, gerçi ahlak çok düşük gülüyorum kendime benim eşim moronun tekidir ağzından laf çıkamaz öbür departmanlardan karılar kanka olmaya çalışır bunla. Karıların da çoğu evli haaa or... lar ( bundan sonrasında namus timsalleri diye geçecek :) ). Ne oldu bu topluma yaa kadın erkek oranı öyle kötü de değil hani.. bence şehre aşırı göçün dejenerasyonu + şehirdekilerin de globalleşmenin geitrdiği serbestlik dejenerasyonu. Bir de sosoyal medya felaket. eşinizi sosoyal medyadan uzak tutun... ben başlıyorum gün itibariyle bakalım...