bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Yarasi olan gocunsun bakmazsaniz gormezsiniz bu kadar basit. Kadin genellemelerini sahsen uzerinize neden aliniyorsunuz ki cok manasiz. Adam ne kadar bakarsa baksin siz bakmiyorsaniz gormezsiniz yada tepkinizi belli ederek o bakarken sizde bakarsaniz yapacak birsey yok. Ben bakmiyorum umursamiyorumda. Taciz olayina gelecek olursak o bambaska bisey. O milli sorunumuz. Adaletsiz ulke problemi. Bununla bunu nssil kiyaslsrsiniz. Kadin fingir fingir kendini sergileyerek gezsin sonra aa bana baktilar aa bilmem ne. Basin onunde yurursen kimsede o kafayi neden kaldirmiyorsun diye tutup yukari kaldirmaz kafani. Maal veren kadinlardir. Aksi olsa konu sahibi kendinden muzdarip bir konu acardi esiyle alakali degil. Oda yuzuk takmamis olabilirdi. Her yuzugu olan evli degil ama olmayanda bekar diye bir kaide yok bende takmiyorum. Ama evliyim. Yuzuk ne kadini ne erkegi korur. Kadini koruyan gozleri bedeni ve tavridir bilmem anlatabildim mi ama siz yine ustunuze alinirsiniz yapacak birsey yok :KK66:

iyide 3 yıl biri eşinizin peşindeymiş, eşinizin aklına en başta evliyim demek gelmemişmi? eşinizin tanıştığı bütün kızlarmı asılıyor eşinize? bu rahatlığı eşiniz veriyor olmasın?
İlk başta evliyim demiyormuş ya! Yani bu ilk baş 3 seneden de uzun demek:KK70:

Firmaların satış politikalarından biri....Gerçekten asıldığını düşünmüyorum.
Nasıl ki reklamlarda çıplak kadınlar kullanılıyor, bunda da aynı mantık
Müşteri başına prim alıyorlardır onlar. haliyle satabilmek için her yol mübah müşterinin zaaflarını kullanmaktan geri durmazlar
Yoksa yüzünü bile görmediği adama ne asılacak kadın, satana kadardır o iltifatlar, erkekler de kendini bir şey sanıyor
Yolda görse belki yolunu değiştireceği adamlara sırf ürün satabilmek için öyle davranıyorlar.

Eşim uyanık para konularında, Adriana Lima olsa satış yapamazlar ona. Ama etkili bir satış politikasıymış çoğu erkek düşer bu tuzağa :) Halimize şükretmek lazım, millet ne biçim işlerde çalışıyor, yapılacak iş değil valla :)

Eşim uyanık para konularında, Adriana Lima olsa satış yapamazlar ona. Ama etkili bir satış politikasıymış çoğu erkek düşer bu tuzağa :) Halimize şükretmek lazım, millet ne biçim işlerde çalışıyor, yapılacak iş değil valla :)

Bana gore fahiselikten baska birsey degil.

Yarasi olan gocunsun bakmazsaniz gormezsiniz bu kadar basit. Kadin genellemelerini sahsen uzerinize neden aliniyorsunuz ki cok manasiz. Adam ne kadar bakarsa baksin siz bakmiyorsaniz gormezsiniz yada tepkinizi belli ederek o bakarken sizde bakarsaniz yapacak birsey yok. Ben bakmiyorum umursamiyorumda. Taciz olayina gelecek olursak o bambaska bisey. O milli sorunumuz. Adaletsiz ulke problemi. Bununla bunu nssil kiyaslsrsiniz. Kadin fingir fingir kendini sergileyerek gezsin sonra aa bana baktilar aa bilmem ne. Basin onunde yurursen kimsede o kafayi neden kaldirmiyorsun diye tutup yukari kaldirmaz kafani. Maal veren kadinlardir. Aksi olsa konu sahibi kendinden muzdarip bir konu acardi esiyle alakali degil. Oda yuzuk takmamis olabilirdi. Her yuzugu olan evli degil ama olmayanda bekar diye bir kaide yok bende takmiyorum. Ama evliyim. Yuzuk ne kadini ne erkegi korur. Kadini koruyan gozleri bedeni ve tavridir bilmem anlatabildim mi ama siz yine ustunuze alinirsiniz yapacak birsey yok :KK66:

Bitmiyorsunuz da be kardeşim!

Of isine baksana sen ya. Sana mi sorcam ne yazacagimi fikir olarak ne soyleyecegimi herkes kendi yazdigindan sorumlu benim dusuncem bu. Sen katil yada katilma banane

Firmaların satış politikalarından biri....Gerçekten asıldığını düşünmüyorum.
Nasıl ki reklamlarda çıplak kadınlar kullanılıyor, bunda da aynı mantık
Müşteri başına prim alıyorlardır onlar. haliyle satabilmek için her yol mübah müşterinin zaaflarını kullanmaktan geri durmazlar
Yoksa yüzünü bile görmediği adama ne asılacak kadın, satana kadardır o iltifatlar, erkekler de kendini bir şey sanıyor
Yolda görse belki yolunu değiştireceği adamlara sırf ürün satabilmek için öyle davranıyorlar.
Hiç bir sigorta şirketinde böyle bir satış politikası uygulanmaz.Ekmeğiyle çalışan insana,adamı türlü türlü yollarla ikna et,çay içme teklif et denmez.

Eşiniz ''sesiniz çok güzel'' cümlesinden sonra ''ne münasebet amacınız ne'' gibi bir cevap verse idi diğer cümlelerin hiçbiri kurulmazdı.Eşinizin tavrı normal mi geldi size?
Şöyle düşünün bir sigorta firmasının erkek çalışanı sizi arayıp sadece 'sesiniz çok güzel' dedi.Ne cevap verirsiniz?Anında terslersiniz değil mi?Ama muhabbeti uzatırsanız çaya bile davet edilme olasılığınız var.
Eşiniz resmen kadının flört etmesine izin vermiş,şaşıracaksanız eşinize şaşırın bence.

Çok ilginç bir diyalog geçmiş. Ne konuşulduğunu bilemem. Ama eşim satış taktiği olduğunu bildiğinden tersleyememiş. Zaten normalde de çok kibar kimseyi kırmaz. Ben de bu huyuna kızıyorum.

Of isine baksana sen ya. Sana mi sorcam ne yazacagimi fikir olarak ne soyleyecegimi herkes kendi yazdigindan sorumlu benim dusuncem bu. Sen katil yada katilma banane

Kadınları yaftalayıp suçlayacaksanız, hatta taciz olayını bile kadının maal vermesine bağlayacaksanız bir kadın olarak bana sorun evet!

Bu nedir ya? Taciz edilmemek için, kimse bize bakmasın diye başımız önde yürüyeceğiz, giyimimizi değiştireceğiz yani öyle mi? Kusura bakmayın yok öyle bir dünya. O bakan, taciz eden adam ayağını denk alacak. Bu ülkede sizin gibi düşünen kadınlar olduğu sürece bir adım ilerleyemeyiz, sizin yetiştirdiğiniz çocuklar da sizin zihniyetinizde olacak çünkü. Sizinle hemcins olmaktan utanıyorum....

Zaten saf ve yilisik kizlar var demis. Butun bekarlar saf ve yilisik dememis. Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!! Allah yuva bozacak insanlari etrafimizdan uzaklastirsin insallah

Konu sahibesinin örneklerini okudunuz mu ? Markette tebessüm eden kasiyer örneğini mesela ? Şöyle sorayım size ; bir yerden alışveriş yaptınız , hayırlı işler diyerek girdiniz , tebessüm ettiniz. Veya herhangi bir yerdeki çalışana kolay gelsin deyip tebessüm ettiniz. Densizin biri de çok basit bir görgü kuralını uyguladığınız için ardınızdan sizin söylediğiniz tabirlerden birini kullandı. Bu normal mi ?

Evlilik birliği kadın ve erkek iki kişi arasında kurulur. Konuyla ilgisi olmayan 3.şahısların evlilik birliğinize dair direkt sorumluluğu yoktur.

Yalan söyleyen kadın veya erkek evlilik birliği içinde arayışta ise hesap sorulması gereken kişi evli olduğunuz insandır.

Ustune alinman senin yaran yada her ne kadar alinan varsa. Tacizi nerden nereye bagladiginizda ayri bir alakasizlik. Dunyayi sen kurtacakmissinda son anda isin cikmis gibisin. Defalarca ayni seyi yazmak zorunda degilim istedigin yerden alabilirsin anlamak istedigini

Ustune alinman senin yaran yada her ne kadar alinan varsa. Tacizi nerden nereye bagladiginizda ayri bir alakasizlik. Dunyayi sen kurtacakmissinda son anda isin cikmis gibisin. Defalarca ayni seyi yazmak zorunda degilim istedigin yerden alabilirsin anlamak istedigini

Basi onde yuruyen, giyimine dikkatli, hatta tesetturlu insanlar da bu tur seylerle karsilasiyor. Buna ne diyeceksiniz?

Yazdıklarınız gayet açık. Neymiş kadın dikkat edecekmiş. Yok efendim o ihtimal. Erkek sahip çıkacak kendine. Siz sevgili kocalarınızı elinizde tutacaksınız diye kimse kendini kısıtlamak zorunda değil. Üstüme alınmadım, evliyim, mutluyum. Kocamı altın kafeslerde saklamıyorum. Ya da olur da bir ahlaksızlık yaparsa bunun suçunu başka bir kadına yüklemem, eşimdedir problem. Ama sizin eşleriniz sütten çıkmış ak kaşık, bütün suç mini etek giyen kadında öyle değil mi?

benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.
Eşimde gülerek anlatıyor bana bunu, ben de güldüm hiç oralı olmadım. Şaşırdım da böyle bayanların olmasına.

Eşiniz , sizi kıskandırmak istemiş. Çoğu firma telefonla satış yapıyor ise ; ses kayıtlarını muhafaza ve kontrol ediyor. Telefonla satış kadrolarında müşterilerin garip cümleleri olsa da çalışanlar ustaca bu cümleleri duymazdan gelmeye ve savuşturmaya programlılar.

eşin nasıl sempatik ve girisken ise belki karşı tarafta sadece girisken ve sempatiktir olamaz mı

ben bekarım ama şunu söylemek isterim,şimdi evli erkek bekar kızla olyorya,cezasını elbet çeker,hanı o bekar kızda evli adamla olyorya,e oda çeker,yanı ıkı sahtekar ektikleri şer tohumunu biçer,İlahi Adalet var,ha bı de şu var peki adamın karısının suçu ne ozaman dıceksınki aldatılıp bu acıyı çakıyor,ee onlarda bı sorsun kendıne nerde ne yaptım dıye
yanı duzenek bu şekilde herkes paşa paşa öder bedelini
karma diyorsun...ve evet kısmen haklısın
ya senin ya da atalardan uzanan karma olay vardır...birde kader vardır
bu ve benzeri deneyimleri yaşatan ki
sana birşeyler öğretir...
yani herşey karmadan ibaret değil
yaşamda deneyimlerin olan kader de işin içinde...

Hep kadınlar değiştirsin kendini, kadınlar söylediklerine, giydiklerine dikkat etsin ama erkekler elleri şeylerinde gezsin dimi?

Tecavüze mi uğradın? Hımm, erkek suçlu ama kimbilir sen de ne yaptın.

Taciz mi ettiler? Hımm, erkek sapık evet ama sen de öyle giyinmeseydin.

Laf mı attılar? Hımm, terbiyesizlik etmişler ama kimbilir belki de sen davetkar baktın adama.

Hep bir şekilde kadına suç bulan zihniyetinizden midem bulanıyor artık. Üstüne bir de hemcinsine 'dişi köpek' diyebilen zihniyetin üzerine kusasım geliyor.

Kadın açık giyinmesin diyen pek sevgili ahlak bekçisi arkadaş, bak şimdi iyi oku. Bir gün okuldan eve dönüyordum, üstümde kot, kazak, kalın mont ve çizme var, kafamı da kapatmışım yağmur yağıyor diye. Babam yaşındaki adam yanımdan geçerken kulağım doğru eğilip 'YALARIM' dedi. Hadi o güzel zihniyetinle yine bana suç bul şimdi.

Konu sahibi, sen de önce bi mükemmel kocana bak ondan sonra suçla bekar kızları.

Resmen nefret ettim kocişim kocişim, o olmasa ben bir HİÇİM triplerinizden.

Bir kadın olarak kendi yaptığınız genellemelere siz de dahilsiniz , fark etmeseniz de. Dünyada değişmesi gereken şeyler var ise bunu yapacak olanlar da içinde yaşayan insanlardır.

" Bir mıh bir nal kurtarır, bir nal bir at kurtarır, bir at bir er kurtarır, bir er vatan kurtarır. "

X