bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Yeminle evlilikten sogudum..
Okul bitsede evlensek durumu bitti, artik istemiyorum..

Ahanda ayında ben :KK70: :KK70: Düşünce ikizimi buldum burda şimdi ayol :KK70: Erkeğin yakışıklı Olanından değil egoist olanindan korkucaksin. Bişey yapmicagi varsada sırf begenildigini görmek için g*t baş ayrı oynuyo. Erkeklerin yüzde sekseninin de begenilmekten hoslandigini göz önüne alırsak, ne bileyim evlilikte olacak şey değil. Okul bitmesin öğrencilik devam etsinnnnnnn

Ahanda ayında ben :KK70: :KK70: Düşünce ikizimi buldum burda şimdi ayol :KK70: Erkeğin yakışıklı Olanından değil egoist olanindan korkucaksin. Bişey yapmicagi varsada sırf begenildigini görmek için g*t baş ayrı oynuyo. Erkeklerin yüzde sekseninin de begenilmekten hoslandigini göz önüne alırsak, ne bileyim evlilikte olacak şey değil. Okul bitmesin öğrencilik devam etsinnnnnnn
:KK70::KK70:Ayy sen ne diyon,
Ben benimkiyle ilk tanistigimda(Allah var yakisikli valla) icimden "ayy bunun totosu kesin Everesti delip gecmistir, ben buna yuz versem astarini ister" diyip suratina bile bakmamistim..
Eee ama kac yil olmus adami kendine sevgili yapmissin diceksin:-)
Cok dogru ama atalarimiz ne demis "gonul bu ota da konar, b.ka da":mad:

O dedigin %80e de katiliyorum hatta daha cok bile olabilir..
Allah var adam gibi adam(bazi konularda beni uzse de),
ama begenilmekten hoslaniyor seziyorum ben de:KK67:

:KK70::KK70:Ayy sen ne diyon,
Ben benimkiyle ilk tanistigimda(Allah var yakisikli valla) icimden "ayy bunun totosu kesin Everesti delip gecmistir, ben buna yuz versem astarini ister" diyip suratina bile bakmamistim..
Eee ama kac yil olmus adami kendine sevgili yapmissin diceksin:-)
Cok dogru ama atalarimiz ne demis "gonul bu ota da konar, b.ka da":mad:

O dedigin %80e de katiliyorum hatta daha cok bile olabilir..
Allah var adam gibi adam(bazi konularda beni uzse de),
ama begenilmekten hoslaniyor seziyorum ben de:KK67:

Anaaa bak vallahi bu da aynı bennn :KK70: Benimkide oo bu hem yakışıklı hem zengin egosundan geçilmez vallahide cekemem ben bunu dedim sonra nası oldu ne oldu bende anlamadım yıllar geçti begenilmekten hoslaniyor ay gibi görüyorum yani. Öküz.

gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
Eşinin aktif girişken sempatik........ vs. olması onun sosyal olduğu anlamına gelmez.Sosyal olana da kızlar yapışıyor diye bir kural yok.Eşin çok sosyalse,o zaman sen asosyalsin.Kendi başına kurslara şuraya buraya giden,evli olduğu anlaşılamayacak kadar bekar gezen erkek pek sosyal sayılmıyor bana göre.Ben eşimin benimle paylaşımlarına bakarım.

Bir kız 3 yıl boyunca eşini sık aradığı halde evli olduğunu anlayamıyorsa,daha doğrusu eşinin evli olduğunu insanlar anlamıyorsa bunda suçu eşinde ve sen de görürüm.Demek ki bekar izlenimi veriyor demek ki fazla birikte gözükmüyorsunuz.Face te resimlerinizin olmaıs birşey ifade etmiyor.Hayat face üzerine kurulu değil.

Bir erkeğin evli olmaıs için ille de yüzük takması da gerekmiyor.Bu insanlar bu anlattığın şekildeyse,bence cesareti nerden aldıklarını sorgularım.Ve de bana göre dışardaki kadınlar beni bağlamaz.Ben eşimi tanırım.Varsa bir yanlışlık.Tavrım eşime olur.

var ya sırf sana yorum yazmak için üye oldum. senin gibi birisi de benim başımda vardı. neymiş bekar zannedip konuşmuş da evli olduğunu öğrenince şaşırmış da. iki çocuğum olduğunu öğrendi,hala adamın telefonlarına cevap veriyor, bile bile konuşuyordu. erkekler zaten hep yok karımla sorunluyuz da falan filanlarla idare etmeye çalışır. (hiç sorunlarımız yokken dahi) senin adam demiş karım hasta, o yüzden onu seninle aldatıyor ve onu bırakmak istiyor. adam hasta olunca karısı (çok afedersiniz altına kadar temizler de) bir kadın hasta olunca bunu hakediyor yani!! burada beddua etmesi gereken siz değil, aldatılan kadın. ben 2. çocuğumu emzirirken sütümü sağıp o sütün hürmetine evli olduğunu bile bile hala kocamla konuşan bu kadının DÜNYASI ZİNDAN, AHİRETİ CEHENNEM OLSUN diye beddua verdim. belki görürüm belki göremem. adam evli ya evli.Allahın izniyle istediler, nişanlandı, düğünü oldu, gelinlik damatlık gidiler. belki çocuk hayalleri kurdular.birileri böyle musallat gibi yapışmasa eminim herkes daha mutlu olacak.. sana da tavsiyem, birileri sana beddua vermese de Allahtan kork derim. git kendine tertemiz bir adam bul. karısını aldatandan, zor zamanda bırakandan, yalan üstüne yalan söyleyenden hayır gelmez. arkana bakmadan kaç Allah aşkına. bazı kadınlar daha fazla üzülmesin. bilsen zaten çekiyodur kocasından. bi de senden çekmesin. ha adam dersen, er ya da geç muhakkak bir şekilde cezasını çekecektir.

neden hala eşiniz o kızı arıyor. :KK14:
Sırf kocasıyla telefonda konuştu diye,böyle büyük zalimce bir beddua edecek kalp taşıyan insana sadece acırım ben.Evladına süt emzirirken,sütü bedduata vesile eden insana ne denir bilmiyorum.Kocası ak sütteki ak kaşık.Kadınalr kendi kendilerine konuşuyor telefonda.

Eşim değil ama ben de sevgilimle aynı şeyleri yaşıyorum. Başlarda kızların bu kadar yazıyor olmasindan fotograflarimizi bilmemneleri gördükleri halde vazgeçmiyor olmalarindan dolayi deli oluyodum. Ama sadece kızlara... sonra zaman geçti yıl geçti yıllar geçti, hala ayni sekilde devam edince anladım ki sorunu etraftaki kadinlarda değil sevgilimde aramaliyim. Nitekim dönüp baktığımda gerçekten bunun sorumlusunun sevgilim olduğunu gördüm. Ne yalan söyliyim içimde soğudu. Açtığım ilk konuda gorebilirsin, başlarda mezun olur olmaz evlenmeyi düşünürken bu sebeplerden ötürü de evlilik yerine okulu uzatmaya karar verdim. Sevgilimin beni aldattigini hiç yakalamadim, son açtığım konuda da gorebilirsinki kıskançlık seviyem eşittir ağrı dağı zirvesi :KK70: ama begenilmekten ve ilgi görmekten çok hoslandigini fark ettim. Bu yüzden yeşil ışık yakar bir tavrı var. Kasilmalar bilmemneler yani. Inan hiç bir şey asla tesadüf değil. Bir iki normal ama sürekli devamı geliyorsa bil ki sorun eşinde. Ne yapabilirsin bilmiyorum bilsem kendim yapardım, ben sadece korkutma ve yıldırma politikası izledim bu aralar geçmişe nazaran cok çok daha sorunsuzum bu konularda. Nasıl yaptigima gelirsek herseyini alenen onun gözünün önünde kurcalamaya başladım, hiç ilgilenmedigim halde tedirgin olsun diye yanında buldugum faturalari incelemisligim bile vardır. Oda zamanla ulen bi şey yapsam kesin yakalanicam karı Sherlock Holmes oldu filan mi dediyse artık bu durumlar seyreklesti. Başlarda kızdı guvenmiyomusun bilmemne diye bende dedim ben herseyi bilicem guvenmemekle ne alakası var bilmemne. Tirsti yani sanırım bilemiyorum. Ama inan biraz üzerinde durup kurcalayinca aslında kizlarin nasıl böyle cesaret aldiginin kesinlikle bir sebebi var. Bunları söylemek istemezdim benim için daha kolay en fazla ayrilirim yola devam ederim sen evlisin daha zor senin için bazı şeyler. yine de bili kesinlikle tek sorumlu o kızlar değil. Bende en yakın örnek sevgilmin is yerinde sekretere sekreterden çok arkadaş gibi davranması sebebiyle kızın cesaret almasaydi. Nitekim sirket sahibinin sekreterle kanka olmasi kadar gerizekalica başka ne olabilir? Eşinizin kurs arkadaşının beni al demesi Eşinizin vermiş olduğu cesaret orneginden başka bişey değil. Bize niye kimse demiyo ulen gel beni al gelip seni aliyimmi diye. Gerçekler bunlar ne yazikki.
çok güzel anlatmışsınız. ya bazı kadınları bu anlamda anlamıyorum hemen etraftaki kadınlara saldırıyorlar. etraftaki insanlar herşeyi yapabilirler burada önemli lan eşin yahut sevgilin ne yapıyor .

Keşke başlığa BAZI BEKAR KIZLAR deseydiniz.
Bende bekarım ama evli erkekler hiçte dikkatimi çekmiyor.
Hatta haftasonu birini gördüm bir ortamda, beğendim, araştırdım, evliymiş anında sildim aklımdan.
Neyse, bazen suçu her iki taraftada aramak gerekiyor.

Ya yüzük takmıyorsa yüzük yerine dövme yaptırsın parmağına, hem tanışan kızlar sorar evliyim der, ha dövme dinen caiz değil diyorsa bi zahmet yüzüğü takıcak.
Ne yazık ki bazı kadınlarda sahipli olan şeye bir ilgi oluyor, hele de güzel giyimli, bakımlı, paralı ve arabalıysa. Hele adam da yüzük takmayınca, karısından da çok bahsetmeyince "adam evinde mutsuz sanırım, oysa ne kadar kusursuz, evdeki kadın kıymatini bilmiyor, kesin paspaldır, bakımsızdır, suratsızdır" diyerek varsayımda bulup yürüyorlar, dizi drama tutkusu bu, filmlerdeki gibi bir aşk akıllarınca.

ne esmış arkadas ! Sankı bulunmadık hınt kuması:)) bır senın esın var yakısıklı karızmatık demı bence sorunu etrafında arama esınde ara olurmu ayrıca burada bekar kardeslerımızde var insanları bır genelleme ıcıne sokmussun hıc demıyorsun ama evli adamlar gencecık kızlara gozlerıne dıkıyorlar falan fılan dıye de gelmıssın burada mılletı eleştiriyorsun biraz ızle bakalım esını nedır ınsanlara ne kadar tavız verıyorda karsı taraf acaba oyle davranıyor dıye hatta sen once yuzuk taktırmakla basla diyecem de ınsanın ıcı temız olmayınca yuzuk neye yarar...

Zaten saf ve yilisik kizlar var demis. Butun bekarlar saf ve yilisik dememis. Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!! Allah yuva bozacak insanlari etrafimizdan uzaklastirsin insallah

Bir kadının "Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!!" demesini anlamak istemiyorum. Siz de kadınsınız.

Ben kadin genellemesi yaparken ustune alinan alinir. Sallayan cok oldugu icin bunu ustunuze alinmayin

X