bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.
Eşimde gülerek anlatıyor bana bunu, ben de güldüm hiç oralı olmadım. Şaşırdım da böyle bayanların olmasına.

yaw hadi bazı kızlar rahat diyelim, peki bazı evli erkekler de neden sürekli gözleri fıldır fıldır :confused: Bu bazı rahat kızları kafaya takıp uğraşıp hayatı zindan etmek yerine, böyle erkekleri kıçına tekmeyi vurup rahat kızlara fırlatıp atmak,, en mantıklısı. :KK59:

Yüzük takmıyorsa eşiniz bu durumdan hoşlanıyor bence.. egosu tatmin oluyor.
bekar kız tabi ki bekar erkeğe bakabilir ve eşinizin yüzüğü olmayınca bekar sanabilir. 30 unu geçen bekar bir sürü erkek var sonuçta.. evli olduğunu görünce hayal kırıklığı yaşıyor kızlar.. eşinizin bunu yapmaya hakkı yok.

ben bekarım ama şunu söylemek isterim,şimdi evli erkek bekar kızla olyorya,cezasını elbet çeker,hanı o bekar kızda evli adamla olyorya,e oda çeker,yanı ıkı sahtekar ektikleri şer tohumunu biçer,İlahi Adalet var,ha bı de şu var peki adamın karısının suçu ne ozaman dıceksınki aldatılıp bu acıyı çakıyor,ee onlarda bı sorsun kendıne nerde ne yaptım dıye
yanı duzenek bu şekilde herkes paşa paşa öder bedelini

Sosyal olmak demek, evliyken kari kizin onu rahatlikla araya bilmesi flört etmesi anlamina gelmez... Esiniz ona göre davransa, yani buna izin vermese, karsisindaki istedigi kadar yilisik olsun fark etmez... Sizin esinizinde hosuna gidiyor belli ve yesil isik yakiyor ki bukadar araniyor, soruluyor... Size sosyalim gösterisi altinda bu yasantidan mutlu... Önce sorunu yakininizda cözün, sonra uzaga sicrarsiniz...:KK14:

Son düzenleme:
Allah aşkına madem o kadar imrenilecek nazar değecek bir ilişkiniz var,
Eşiniz 3 yıl boyunca nasıl bir kızla konuşuyor? Ve siz neden eşinizi değilde kızı sorguluyorsunuz?
Çünkü eşinizi sorgularsanız o samimi karizmatik evi arabası işi olan eşinizin belkide asıl yılışık olan kişi olduğu ortaya çıkacak değil mi?
Rica ediyorum saçma düşüncelerinizi olmuş birşey gibi söyleyip insanları suçlamayın
Yada yanınızda sürekli kurşunla gezin mazallah bekar bir hanım bakar nazarı değer kurşun dökersiniz !!!

Ben kadin genellemesi yaparken ustune alinan alinir. Sallayan cok oldugu icin bunu ustunuze alinmayin

Bu zihniyet yüzünden tacize uğrayan küçücük çocuklara dahi rızası var deniliyor farkında mısınız ? Hepimiz kadınız. Yarın öbür gün sorunlu bir zihniyet asılsız bir ithamda bulunsa ve kendimiz için söylense bu söz hoşumuza gider mi ?

benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.
Eşimde gülerek anlatıyor bana bunu, ben de güldüm hiç oralı olmadım. Şaşırdım da böyle bayanların olmasına.
Sana birşey söyliyim mi arkadaşım.Bu anlattığın şey bu konunun bi benzeri aslında.Hiç bir kadın (en kötü niyetlisi dahi olsa) telefonda kasko bilgisi almak için arayan adama böyle laflar etmez.En azından durduk yere etmez.Laf lafı açar,laf lafı geçer.Akıl sağlığı yerinde olan biri de telefondaki bilgi isteyen adama yaşadığın yere gelirim çay ısmarla.......bunları demez.Hele ki sigorta gibi bankalara bağlı çalışıp telefon görüşmeleri bile denetlenen firmalar.Eşin biraz seni kıskandırmak için mübalağ yapmış olabilir.
Benim eşim bana bunu anlatsa,ben gülmem.(bak öyle aşırı kıskanç değilim) bu iş konuşmasını sohbet tadına nasıl getirdi diye eşime kızarım.Yani bu açılan konudaki gibi,karşı taraf değil,karşı tarafa o imkanı verendir suçlu

ben bekarım ama şunu söylemek isterim,şimdi evli erkek bekar kızla olyorya,cezasını elbet çeker,hanı o bekar kızda evli adamla olyorya,e oda çeker,yanı ıkı sahtekar ektikleri şer tohumunu biçer,İlahi Adalet var,ha bı de şu var peki adamın karısının suçu ne ozaman dıceksınki aldatılıp bu acıyı çakıyor,ee onlarda bı sorsun kendıne nerde ne yaptım dıye
yanı duzenek bu şekilde herkes paşa paşa öder bedelini
Çocukların suçu ne o zaman.Senin dediğine göre evdeki kadın nerde ne yaptım diye sorgulamalı aldatılınca öyle mi?.Yani evdeki kadın suçluysa,aldatılmak meşru mu oluyor.

Sana birşey söyliyim mi arkadaşım.Bu anlattığın şey bu konunun bi benzeri aslında.Hiç bir kadın (en kötü niyetlisi dahi olsa) telefonda kasko bilgisi almak için arayan adama böyle laflar etmez.En azından durduk yere etmez.Laf lafı açar,laf lafı geçer.Akıl sağlığı yerinde olan biri de telefondaki bilgi isteyen adama yaşadığın yere gelirim çay ısmarla.......bunları demez.Hele ki sigorta gibi bankalara bağlı çalışıp telefon görüşmeleri bile denetlenen firmalar.Eşin biraz seni kıskandırmak için mübalağ yapmış olabilir.
Benim eşim bana bunu anlatsa,ben gülmem.(bak öyle aşırı kıskanç değilim) bu iş konuşmasını sohbet tadına nasıl getirdi diye eşime kızarım.Yani bu açılan konudaki gibi,karşı taraf değil,karşı tarafa o imkanı verendir suçlu
Aynen.katiliyorum.sana.bugun gulersen.yarin bi.bakmissin.agliyosun

Çocukların suçu ne o zaman.Senin dediğine göre evdeki kadın nerde ne yaptım diye sorgulamalı aldatılınca öyle mi?.Yani evdeki kadın suçluysa,aldatılmak meşru mu oluyor.
Yok artik ya kadin.aldatildim.diye dusunecek.neden diye oylemi ne.erkekler var rvde gul.gubi karisi Ama.adam ac gozlu.ne.olacak.simdi.kim.durdaracak.o.adami kadin aa neden beni.aldattiki.sorunmu var bende dicek.ya su.zihniyettede bayanlar varmis arkadasim.ne.yazikki

Firmaların satış politikalarından biri....Gerçekten asıldığını düşünmüyorum.
Nasıl ki reklamlarda çıplak kadınlar kullanılıyor, bunda da aynı mantık
Müşteri başına prim alıyorlardır onlar. haliyle satabilmek için her yol mübah müşterinin zaaflarını kullanmaktan geri durmazlar
Yoksa yüzünü bile görmediği adama ne asılacak kadın, satana kadardır o iltifatlar, erkekler de kendini bir şey sanıyor
Yolda görse belki yolunu değiştireceği adamlara sırf ürün satabilmek için öyle davranıyorlar.

Eşiniz ''sesiniz çok güzel'' cümlesinden sonra ''ne münasebet amacınız ne'' gibi bir cevap verse idi diğer cümlelerin hiçbiri kurulmazdı.Eşinizin tavrı normal mi geldi size?
Şöyle düşünün bir sigorta firmasının erkek çalışanı sizi arayıp sadece 'sesiniz çok güzel' dedi.Ne cevap verirsiniz?Anında terslersiniz değil mi?Ama muhabbeti uzatırsanız çaya bile davet edilme olasılığınız var.
Eşiniz resmen kadının flört etmesine izin vermiş,şaşıracaksanız eşinize şaşırın bence.

Bu durum sizin başınıza gelseysi erkekler sizi evli olduğunuzu bildikleri halde arayıp sorsalardır hatta 3 yıl boyunca arayan olsaydı. Siz de yüzük takmasaydınız bunca şeyin üstüne eşiniz "kişiliğe saygı" boyutunda mı bakardı olaya?
eşiniz "karım çok sosyal hoş ve güzel bir kadın, ee parası arabası da var iş güç sahibi o yüzden erkekler asılıyor şu erkekler yokmu" diye sadece onlara mı kabahat bulurdu acaba??
Ya da hangi erkek böyle düşünür?
Bir olur iki olur tamam ama sürekli böyle kötü tecrübeler yaşayıp huzursuz oluyorsanız suçu eşinizde arayın diyor herkes
O izin vermese ve de istemese bunlar olmaz, eşiniz başka kadınlar tarafından beğenilmekten hoşlanıyor belli ki istemem yan cebime koy hesabı
Eşinize bu konudaki rahatsızlığınızı belirttiniz mi ?

Evli bir kadınım ama bekar kadınlara değil evli erkeklere kızıyorum bu tip durumlarda, biz kadınlar da kendimizi korumasak etrafımıza adamlar dolar, emin olun, azıcık flörtöz davransanız erkekler uzak durmaz ama biz iffetli kadınlar etrafımıza duvar örüyoruz.
İffetli erkek de bu duvarı örebilmeli, karşı cinsle mesafe koyabilmeli, ben sosyalim demek kolaycılık.

Ama önceden dediğim gibi, evi arabası olan hali vakti yerinde sempatik erkek bazı kadınlar için hedef, bazı kadınlar için para ve rahatlık dünyanın en önemli şeyi, ahlak, etik anlayışı, empati falan yok. Adam eşinden bahsetmediği an "aa eşinden bahsetmiyor sanırım evde mutlu değil" diye varsayımda bulunuyor.

Esiniz fazla samimi oldugu icin olmasin? Bu kadari da tesaduf olamaz. Baskalarina suc atmak kolay.

Benim esim de hos adamdir ama hic boyle seyler yasamadik. Cunku rahatsiz olacagimi bildigi icin kadinlarla gereksiz diyaloglara girmiyor, konusulacak ne varsa kisaca konusup bitiriyor. Esinize de tavsiyem bu sekilde davranmasi yonunde...

X