- 29 Kasım 2011
- 418
- 244
- Konu Sahibi elifsu0225
benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kadin genellemesi yaparken ustune alinan alinir. Sallayan cok oldugu icin bunu ustunuze alinmayin
Nasil kadinliksa bu pesBir kadının "Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!!" demesini anlamak istemiyorum. Siz de kadınsınız.
Sana birşey söyliyim mi arkadaşım.Bu anlattığın şey bu konunun bi benzeri aslında.Hiç bir kadın (en kötü niyetlisi dahi olsa) telefonda kasko bilgisi almak için arayan adama böyle laflar etmez.En azından durduk yere etmez.Laf lafı açar,laf lafı geçer.Akıl sağlığı yerinde olan biri de telefondaki bilgi isteyen adama yaşadığın yere gelirim çay ısmarla.......bunları demez.Hele ki sigorta gibi bankalara bağlı çalışıp telefon görüşmeleri bile denetlenen firmalar.Eşin biraz seni kıskandırmak için mübalağ yapmış olabilir.benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.
Eşimde gülerek anlatıyor bana bunu, ben de güldüm hiç oralı olmadım. Şaşırdım da böyle bayanların olmasına.
Çocukların suçu ne o zaman.Senin dediğine göre evdeki kadın nerde ne yaptım diye sorgulamalı aldatılınca öyle mi?.Yani evdeki kadın suçluysa,aldatılmak meşru mu oluyor.ben bekarım ama şunu söylemek isterim,şimdi evli erkek bekar kızla olyorya,cezasını elbet çeker,hanı o bekar kızda evli adamla olyorya,e oda çeker,yanı ıkı sahtekar ektikleri şer tohumunu biçer,İlahi Adalet var,ha bı de şu var peki adamın karısının suçu ne ozaman dıceksınki aldatılıp bu acıyı çakıyor,ee onlarda bı sorsun kendıne nerde ne yaptım dıye
yanı duzenek bu şekilde herkes paşa paşa öder bedelini
Aynen.katiliyorum.sana.bugun gulersen.yarin bi.bakmissin.agliyosunSana birşey söyliyim mi arkadaşım.Bu anlattığın şey bu konunun bi benzeri aslında.Hiç bir kadın (en kötü niyetlisi dahi olsa) telefonda kasko bilgisi almak için arayan adama böyle laflar etmez.En azından durduk yere etmez.Laf lafı açar,laf lafı geçer.Akıl sağlığı yerinde olan biri de telefondaki bilgi isteyen adama yaşadığın yere gelirim çay ısmarla.......bunları demez.Hele ki sigorta gibi bankalara bağlı çalışıp telefon görüşmeleri bile denetlenen firmalar.Eşin biraz seni kıskandırmak için mübalağ yapmış olabilir.
Benim eşim bana bunu anlatsa,ben gülmem.(bak öyle aşırı kıskanç değilim) bu iş konuşmasını sohbet tadına nasıl getirdi diye eşime kızarım.Yani bu açılan konudaki gibi,karşı taraf değil,karşı tarafa o imkanı verendir suçlu
Yok artik ya kadin.aldatildim.diye dusunecek.neden diye oylemi ne.erkekler var rvde gul.gubi karisi Ama.adam ac gozlu.ne.olacak.simdi.kim.durdaracak.o.adami kadin aa neden beni.aldattiki.sorunmu var bende dicek.ya su.zihniyettede bayanlar varmis arkadasim.ne.yazikkiÇocukların suçu ne o zaman.Senin dediğine göre evdeki kadın nerde ne yaptım diye sorgulamalı aldatılınca öyle mi?.Yani evdeki kadın suçluysa,aldatılmak meşru mu oluyor.
benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.
Eşimde gülerek anlatıyor bana bunu, ben de güldüm hiç oralı olmadım. Şaşırdım da böyle bayanların olmasına.
Eşiniz ''sesiniz çok güzel'' cümlesinden sonra ''ne münasebet amacınız ne'' gibi bir cevap verse idi diğer cümlelerin hiçbiri kurulmazdı.Eşinizin tavrı normal mi geldi size?benim eşim de kasko ve trafik sigortası için internetten bir sigorta sitesini aramış. Kız eşime baya baya asılmış telefonda. Yok sesi çok güzelmiş, çok zarif ve kibarmış, yok sesinden iyi biri olduğu belli olurmuş, yok bizim yaşadığımız yere gelirmiş bazen eşim ona çay ısmarlar mıymış, eşim evli olduğunu söylemiş, kız da ben evliliğe karşıyım demiş, hayat boyu aynı insanla olunur muymuş vs. vs.