- 4 Kasım 2010
- 392
- 214
- 303
Canım bu defa Yunus peygamberin duasını mı okusak acabaArkadaşlar merhaba,yeni duamiz cuma suresi olsun mu? Katilmayacak olan var mi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu defa Yunus peygamberin duasını mı okusak acabaArkadaşlar merhaba,yeni duamiz cuma suresi olsun mu? Katilmayacak olan var mi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Bana uyar.Arkadaşlar merhaba,yeni duamiz cuma suresi olsun mu? Katilmayacak olan var mi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Bana uyarCanım bu defa Yunus peygamberin duasını mı okusak acaba
Olur tabi Yunus peygamber in duasi da cok guzeldir yarin baslariz inşallah katılmayan yok sanirimCanım bu defa Yunus peygamberin duasını mı okusak acaba
Okunabilir tabii ama biraz uzun olduğu için toplu okumak zor olabilirYatsıdan sonra Fetih suresinin okunmasını tavsiye ediyorlar. Yalnız sayının tek olması gerekiyormuş. 1-3-5-7 gibi dediler. Bugün karar verip yarın başlasak mı acaba? Yarın Cuma gecesi oluyor çünkü.
Çok güzel olur canım ben varımArkadaşlar merhaba Yunus peygamberin duasini 100kere okusak cok gelir mi dua sahibi de ustune 1000e tamamlar cok guzel bir duadir çünkü
«Yunus Aleyhisselam’ın balığın karnında bulunduğu sürece bu duayı okudu.:
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN.
Manası :
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerden oldum»
Her kim bu dua ile herhangi (meşru) bir işinde, dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
Ben öyle bir söz biliyorum ki sıkıntı ve kedere düşmüş bir kimse onu söyleyecek olursa mutlaka o sıkıntı ve kederden kurtulur. O söz, kardeşim Yunus’un sözüdür. Karanlıklar içinde şöyle sesleniyordu: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Ben varımArkadaşlar merhaba Yunus peygamberin duasini 100kere okusak cok gelir mi dua sahibi de ustune 1000e tamamlar cok guzel bir duadir çünkü
Manası :
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerden oldum»
Her kim bu dua ile herhangi (meşru) bir işinde, dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
Ben öyle bir söz biliyorum ki sıkıntı ve kedere düşmüş bir kimse onu söyleyecek olursa mutlaka o sıkıntı ve kederden kurtulur. O söz, kardeşim Yunus’un sözüdür. Karanlıklar içinde şöyle sesleniyordu: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Aslında kişi başı 150de okunur sanki canım çok uzun değil ya Ama öyle de böylede bende varım :)Arkadaşlar merhaba Yunus peygamberin duasini 100kere okusak cok gelir mi dua sahibi de ustune 1000e tamamlar cok guzel bir duadir çünkü
Manası :
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Ben de okurum ama bazen aksamalar oluyor uzun olup aksamasin diye yuz dedim o zaman 150 diyorum itirazi olan varsa yazar degistiririzAslında kişi başı 150de okunur sanki canım çok uzun değil ya Ama öyle de böylede bende varım :)
Tabii canım nasıl dersen hepsi uyar banaBen de okurum ama bazen aksamalar oluyor uzun olup aksamasin diye yuz dedim o zaman 150 diyorum itirazi olan varsa yazar degistiririz
Tamam eklerim herkes 150 okur böylece 1000 i gecmis bile oluruz inşallah Allah kabul etsin