Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah arkadaşlarmuhursuzpusula ve asi_melek sevgili arkadaşlar dualariniz tamamlandi Rabb'im kabul etsin
@sbell13 için okumayanlar muhursuzpusula asi_melek @Aylinn_06
A Aylinnn_06 icin okumayanlar
muhursuzpusula
asi_melek
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
Özge için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahDuamız gunluk bir arkadaşımız için 41 tane Kadir Suresi
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ﴿٤ سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿
BismillahirRahmanirRahıym
1-) İnnâ enzelnaHU fiy LeyletilKadr.
2-) Ve mâ edrake mâ LeyletülKadr.
3-) LeyletülKadri hayrün min elfi şehr.
4-) Tenezzelül Melâiketü ver Rûhu fiyha Biizni Rabbihim min külli emr.
5-) Selâmun, hiye hattâ matle’ılfecr.
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
M Mandarins Özge nin duasi
Allahım iç sıkıntılarımdan, kuruntularımdan kurtar, hayatımdaki insanı bana hayırlı kıl. Mutlu olmayı, evlenmeyi, cocuklarımın olmasını, sağlıklı ve huzurlu olmayı nasip et.
Özlem için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahDuamız gunluk bir arkadaşımız için 41 tane Kadir Suresi
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ ﴿٤ سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿
BismillahirRahmanirRahıym
1-) İnnâ enzelnaHU fiy LeyletilKadr.
2-) Ve mâ edrake mâ LeyletülKadr.
3-) LeyletülKadri hayrün min elfi şehr.
4-) Tenezzelül Melâiketü ver Rûhu fiyha Biizni Rabbihim min külli emr.
5-) Selâmun, hiye hattâ matle’ılfecr.
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
love_story Özlem in duasi
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Özlem kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Özlem kulunun gönlünden geçen tüm istekler sana ayandır Allahım.. istediği kişiyle afiyetle yollarını aç duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Aminnn
Ozgecim duan tamamlandi Rabb'im gönlüne göre versin inşallah hepimizin karşısına hayırlı birini cikarsinKendim için okudum. Allahım kabul etsin
Cok geçmiş olsun Özlem. İnşallah sadece tansiyondur Allah acil şifalar versinAnnemin tansiyonu çok yüksek dil altı hapı verdiler kan tahlil sonuçları da çok iyi çıkmamış kalp krizinden korkuyoruz lütfen duanızı esirgemeyin arkadaşlar
İnşallah canım kan değerlerine tekrar bakılıcakmış sonrasında anjiyo yapılabilirmiş bekliyoruzCok geçmiş olsun Özlem. İnşallah sadece tansiyondur Allah acil şifalar versin
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah canım.İnşallah canım kan değerlerine tekrar bakılıcakmış sonrasında anjiyo yapılabilirmiş bekliyoruz
Cok şükür atlatmış anjiyo cok zor degildir rahat ol canim inşallah eskisinden daha iyi olur annene de tüm hastalara da acil şifalar Allah'ın izniyle
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatır annenAnnemin tansiyonu çok yüksek dil altı hapı verdiler kan tahlil sonuçları da çok iyi çıkmamış kalp krizinden korkuyoruz lütfen duanızı esirgemeyin arkadaşlar
Okudum canım, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin