Yok niye kızayım. Zaten bir süredir bende arıyorum evde temizlik yapacak birini. kendine de bunu söyledim. Evliliğimizin başlarında, bu fikrime karşı çıktı. Ben de yardım ederim, beraber yaparız dedi. Ama gel zaman git zaman dediği gibi çıkmadı tabi. Ben de konuştum eve bir temizlikçi bayan alacağımı, herşeye yetişemediğimi söyledim. Bişey diyemedi. Ben en iyisi biraz üzerine düşeyim de biran önce bulayım birini.Bu arada benim evim öyle her zaman derli toplu olmaz. O yüzden temizlik yaptığım bariz anlaşılır yani evde
Sevgiliyken de pek farklı değildik. Sadece yazın hep planlarımızı beraber yaptık. O da arkadaşları yazın burda olmadığından. Ama önceki sonraki zamanlarda böyleydi yine. zaten kaç ay sevgili kaldık kı taş çatlasın 8 ay.. aslında o kadar da sayılmaz ama neyse o konulara girmiyim.
avm için arabayla biraz yol yapmam gerekiyor. O yüzden üşeniyorum biraz ama bu haftasonu yapıcam dediğini. Kendime sözüm olsun
O gezip tozma işini yapıcam ben de. Bu haftasonu öyle olacak. hayırlısı bakalım
evet ailemden çok uzakta yaşıyorum maalesef.minnos26 ailenden uzakta mı yaşıyorsun? nerde yaşıyorsun merak ettim. olsun daha iyi yolda da zamanın geçer :) önemli olan eve tıkılmayacağını bilsin. Anladım şimdi o ben evlendim ama arkadaşlarımdan kopmam havasında kendi arkadaşlarına hava atmak için seni eziyor. Klasik erkek muhabbeti ev erkeği oldun diye dalga geçerler çünkü.
Hemen bu pazar çık evden yanına bir de kitap al avm bankında otur oku geçsin zaman ciddiyim sırf zaman dolsun. Aileni şu yüzden sordum annen yakınsa mesela haftaiçi ayarla temizlikçi annen başında durur sonuçta evine yabancı almakta zor onunda başında beklemek gerekebilir. Ne yap et çık dolaş eve gitme bana sormadığın için bende yalnız takılıyorum dersin. Bir de her hafta doğa yürüyüşü de yani hiç mi farklı bişey yapmak istemez insan.
İşten gelince nasılsınız peki yemek faslı bitiyor sonra ne yapıyorsunuz? Ortak bir diziye başlayın mesela patlamış mısır yada cips çıkarın . O diziyi bitirin ama ortak nokta bulun.
Girmemişsiniz ama cidden erken olmuş evlenmeniz olabilir bir sürü sebebiniz. Sizinde onunda alışması lazım güzelce anlatmanız da gerekiyor erkekler söylemeyince anlamıyor ya cidden.
Öyle oluyo zaten. onun evlilikten kasta çorbam pişsin, çamaşırlarım ütülensinmiş meğer.Valla ben canını okuyorum bi pazar var tatil olan, onda da bir zahmet eşlerine vakit ayırsinlar. Verme yüz filan, gitsin yüzünü o arkadaşları güldürsün o zaman, huzurunu da onlar sağlasın.
Aylardır yapmam gereken buydu ama nedense üşendim, zor geldi falan. O yüzden hep evde oturdum. Bulunduğum ilçede avm olmadığından, araçla gitmek durumunda kalıyorum. Bir de zaten o beni tınlamayıp evden gidince hevesimi kırdığından daha üşengeç oluyorum. Bu sefer aşıcam inşYap ve de çok rahat ol.Sinirlenmeden,trip yapiyormuş gibi degilde,canin öyle istiyormuş gibi...Bir şey derse "ne var ki bunda "de...O da önemsenmediğini , pek tinlanmadigini düşünsün.
Bir pazar günü. Eşim plan yapmış yine kendine, kahvaltıdan sonra evden çıktı. "yine" diye vurguluyorum, orası önemli. Her hafta sonu farklı aktivitelere katılıyor, bize pek zaman kalmıyor. Ben de evde topla, sil, süpür bildiğiniz ev isleriyle uğraştım. Malum çalıştığım için bu işler hafta sonuna kalıyor. Akşama doğru atla arabaya alışveriş merkezine git, gez dedim kendi kendime. İşlere mi kaptırdım kendimi yoksa üşendim mi orasını hatırlamıyorum. Bi baktım akşam olmuş. Evde oturdum bi bok yapmadım anlayacağınız. Fazladan kapıları falan da sildim.
Severim de evde yalnız olmayı aslında. Ama gururuma dokunuyor, her sefer her sefer ben yokmuşum gibi plan yapması.Yemek de yapmadım o yüzden. 'Madem o bekar gibi davranıyor, sende bekar gibi düşün ve kendine bişiler hazırla, yemeğini ye' dedim. Kendi kendime çok akıl veririm ben, yalan yok, iyi de akıl veririm çoğu zaman. Neyse işte saat 7 gibi geldi eve. Sarıldı, öptü. Sormadım pek bişi. Ne küstüm ne boynuna sarıldım. Buz gibi kaldım. Baktı benden pek ses yok, zor konuşuyorum, onu takmıyorum evin içinde, e yemeğimi de yemişim üzerine. Bozuldu biraz, yanımdan gitti diğer odada takılıyor. Küs değiliz ama küs gibiyiz aynı evin içinde. Zorunlu bir şey olmadıkça da konuşmayacağız sanırım.
Belki de çok abartıyordum, herkesin kendine özel bir hayatı olmalıydı. Evlendik diye yapışık gezmek zorunda değildik. Her hafta sonu o erkek arkadaşlarıyla gezmeliydi, ben de kız arkadaşlarımı toplayıp bir yere gitmeliydim. Her gece birbirimizi mecbur görüyoruz zaten. Yetmez miydi bana? Bilmiyorum...
Öyle oluyo zaten. onun evlilikten kasta çorbam pişsin, çamaşırlarım ütülensinmiş meğer.
Aylardır yapmam gereken buydu ama nedense üşendim, zor geldi falan. O yüzden hep evde oturdum. Bulunduğum ilçede avm olmadığından, araçla gitmek durumunda kalıyorum. Bir de zaten o beni tınlamayıp evden gidince hevesimi kırdığından daha üşengeç oluyorum. Bu sefer aşıcam inş
bende artık benimle birlikte yaşamaya zorluyor gibi hissediyorum.arkadaşının yanında kahveye kota koyduk diyor.hala gururuna yediremiyor şaka gibi.onunda varlıktan anladığı dizimin dibinde oturmak.o yüzden böyle yapamam diyor halbuki ben yanımda olduğunu hissettirmesini istiyorum ki.bedensel varlığını aramama gerek kalmasın.fakat bunu hiçbir zaman beceremedi.beni varlığı ile bir doyuma ulaştırmadı ki onu sepetleyip başka plan kurmayı düşüneyim. hep yoktu hep yoktu hep bana yalnız hissettirdi.suratına söylesem dahi bi halt anlayacağını sanmıyorum.yoksa bu zaman kadar jeton düşerdi.Canım eşle yapışık ikiz gibi olmamalı.. bi de kafalar tutmuyorsa zorlamanın bi mantığı yok. O gezmeyi seviyorsa senden habersiz plan yapıyorsa sende yap mutlu ol. Trip atmak yerine inadına mutlu ol.. ben öyle yapıyorum ikimizde mutlu oluyoruz. Mesela bu pazar uyuyordu kahvaltımı yaptım baktım hala uyuyor giyindim çıktım. Yürüdüm alışveriş yaptım. Ona cips ekmek vs aldım eve bıraktım o ara uymadı ben çıkıyorum dedim arkadaşa gittim.. arkadaşla oturduk dışarı çıktık Sonra ayrıldık biraz daha yürüyüp eve geçtim. Oysa evde kalmış tüm gün. Ona katılsam pazarım evde geçecekti . Muhtemelen eşin de senin için aynını düşünüyordur. Olmadı sen plan yap önceden. Şurda kahvaltıya gidelim gibi
Kız hatırlamam mı tabi ki hatırladım, unutmam benTikkabillaaademek hatırladın benii, yeni evlendim daha bu yaz.. yani nerdeyse her hafta sonu
ben 4 senedir uğraşıyorum bana kimler ağlasınKız hatırlamam mı tabi ki hatırladım, unutmam benHayırlı olsun canım, tebrik ediyorum, Allah mutlu mesut etsin yeni yuvanızda.. Bunlar aşılmayacak problemler değil, Rabbim daha büyük dertler vermesin
O zaman adamın huyu buymuş değişmediyse.. Siz çalışıyor musunuz peki? Yoksa hep evde misiniz? Çalışan kadınlar bu konuda biraz daha serbest oluyorlar çünkü..ben 4 senedir uğraşıyorum bana kimler ağlasın
çalışıyorum.ama evlilik evlilik olmuyor.sanki beni kaçırmadı da kendi kocaya kaçan yeni gelin gibi.zamanla ancak karpuzlar olgunlaşıyor benim adam değil. gitmişim bu numuneyi bulmuşum resmen.O zaman adamın huyu buymuş değişmediyse.. Siz çalışıyor musunuz peki? Yoksa hep evde misiniz? Çalışan kadınlar bu konuda biraz daha serbest oluyorlar çünkü..
Amin canım benim teşekkür ederimKız hatırlamam mı tabi ki hatırladım, unutmam benHayırlı olsun canım, tebrik ediyorum, Allah mutlu mesut etsin yeni yuvanızda.. Bunlar aşılmayacak problemler değil, Rabbim daha büyük dertler vermesin
bu işin önüne geçmelisinizYok nereye gittiğini biliyorum. Arkadaş çevresinde tanıdıklarım olduğundan. İns. hikayelerden falan takip edebiliyorum. Arada bişiler yaparsa bilemem tabi.
Hıc konuştun mu bu konuyu eşinle. Evlılık bılıncine erişememiş demek ki konus belki düzelir. Ama sunu da söylemeden gecemıcem yanı bu kadar düşüncesizlık olur mu. Illa konuşmaya ne gerek var kendısinin düşünüp bekar alışkanlıklarını bor kenara bırakması gerekmelıydı
bu işin önüne geçmelisiniz
çocuğunuz yok sanırım ileride çocuk olduğunda çok çok daha zor olacak
bu arada eşim ara sıra dışarı çıkabilir ama çocuk olduktan sonra hepten daha zorlaştı
artık ara sıraya bile pek tahammül edemiyorum :)
kız alemsin yaaçalışıyorum.ama evlilik evlilik olmuyor.sanki beni kaçırmadı da kendi kocaya kaçan yeni gelin gibi.zamanla ancak karpuzlar olgunlaşıyor benim adam değil. gitmişim bu numuneyi bulmuşum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?