Bekar gibi takılmalar

Eşlerinizin erkek arkadaşlarıyla plan yapmasını nasıl karşılarsınız?

• İstediği zaman gidebilir

OY: 29 15,1%
  • İzin vermem gidemez

OY: 12 6,3%
  • Bana da yeterli zamanı ayırmak koşuluyla gidebilir

OY: 151 78,6%

• Ankete Katılan
    192

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Bir pazar günü. Eşim plan yapmış yine kendine, kahvaltıdan sonra evden çıktı. "yine" diye vurguluyorum, orası önemli. Her hafta sonu farklı aktivitelere katılıyor, bize pek zaman kalmıyor. Ben de evde topla, sil, süpür bildiğiniz ev isleriyle uğraştım. Malum çalıştığım için bu işler hafta sonuna kalıyor. Akşama doğru atla arabaya alışveriş merkezine git, gez dedim kendi kendime. İşlere mi kaptırdım kendimi yoksa üşendim mi orasını hatırlamıyorum. Bi baktım akşam olmuş. Evde oturdum bi bok yapmadım anlayacağınız. Fazladan kapıları falan da sildim.
Severim de evde yalnız olmayı aslında. Ama gururuma dokunuyor, her sefer her sefer ben yokmuşum gibi plan yapması. Yemek de yapmadım o yüzden. 'Madem o bekar gibi davranıyor, sende bekar gibi düşün ve kendine bişiler hazırla, yemeğini ye' dedim. Kendi kendime çok akıl veririm ben, yalan yok, iyi de akıl veririm çoğu zaman. Neyse işte saat 7 gibi geldi eve. Sarıldı, öptü. Sormadım pek bişi. Ne küstüm ne boynuna sarıldım. Buz gibi kaldım. Baktı benden pek ses yok, zor konuşuyorum, onu takmıyorum evin içinde, e yemeğimi de yemişim üzerine. Bozuldu biraz, yanımdan gitti diğer odada takılıyor. Küs değiliz ama küs gibiyiz aynı evin içinde. Zorunlu bir şey olmadıkça da konuşmayacağız sanırım.
Belki de çok abartıyordum, herkesin kendine özel bir hayatı olmalıydı. Evlendik diye yapışık gezmek zorunda değildik. Her hafta sonu o erkek arkadaşlarıyla gezmeliydi, ben de kız arkadaşlarımı toplayıp bir yere gitmeliydim. Her gece birbirimizi mecbur görüyoruz zaten. Yetmez miydi bana? Bilmiyorum...

Her pazar yapiyorsan yanlis tabi ki.ama hic plan yapmayip hep birlikte zaman gecirseniz o da yanlis olacagindan konusarak dengelemelisiniz

'Yine' diye vurgulamissin,bence de O kisim onemli.Bazen ayri planlar cok iyi oluyor ama her zaman degil. Kendimi degersiz gorurdum ne yalan soyleyeyim

Arada sırada tabiki arkadaşlarınızla gezmelisiniz
Ama devamlı böyle olması normal değil
Bence bu konuyu oturup konuşun

Anketinizde "istediği zaman gidebilir" seçeneğini işaretledim.Çünkü tuzum kuru, eşim hiç bir zaman bensiz bi aktivite yapmaz haftasonu.

Bu konuda haklısınız. Tabiki yapışık değiliz, kimse kimseye zorunlu değil ama adı üstünde "eşiz". Biliyorum ihtiyacınız var onunla zaman geçirmeye, eğlenmeye. Bence çok büyük bencillik yapıyor.Bu konuyu konuşmalısınız bence.

Bisey diycemde.. sen bu adami aldatsan kadin yapamaz diycekler.. ee bu herif plan yapiyor sensiz hatta her hafta sonu nereye takildigi mechul?!?!? Valka bu erkek milletinden bay geldi
Yok nereye gittiğini biliyorum. Arkadaş çevresinde tanıdıklarım olduğundan. İns. hikayelerden falan takip edebiliyorum. Arada bişiler yaparsa bilemem tabi.

Ne bicim adamlar var ya.bana saygisizlik yapti diye esim ayni ortama girmiyo bir arkadasiyla.cok ayip ediyor esiniz.siz de kiz arkadaslarinizla takilin bir sure sonra zoruna gider belki.ama bazi adamlarda anlatmadan anlamiyor.acik acikta konusabilirsin.evli bir insan neden esini yaninda istemez

Arada sırada tabiki arkadaşlarınızla gezmelisiniz
Ama devamlı böyle olması normal değil
Bence bu konuyu oturup konuşun
Ne konuşayım. Sevgili olduğumuzda da böyleydi. Sende gel diyor, mesela dağ yürüyüşü. Laf olsun diye diyor işte. Ama planı kendine göre yapıyor. Olurda gruptaki erkek arkadaşlarından biri eşini de getir, benim de eşim gelecek derse, onların hatrına beni de çağırıyor. Telefon konuşmasından duyuyorum. Gitmiyorum bende, çok saçma değil mi.

Ya işin kötüsü yok öyle arkadaşım. Hepsi evli, çocuklu... bende evliyim ama onlar daha fazla çocuk derdinde falan, benimle gelemezler.
Bu konudan daha önce ciddi tripte yaptım. Ne yaparsam yapayım gitmek istiyor. benimle zaman geçirmekten pek hoşlanmıyor sanıyorum

minnoş sen ne zaman evlendin? :) Benim eşim istediği zaman arkadaşlarıyla buluşabilir, bir şey demem ama eğer seninki her hafta sonu aynı şeyi yapıyorsa orada bir sıkıntı var demektir.

aynen böyle devam et.
ancak yaşayarak anlayabilen erkek türü demek ki.
onun canına tak edene kadar yokmuş gibi yaşa.

Ayni seyleri yapmaktan mi hoslanmiyorsunuz acaba ? Biraz daha ilgi alanlarini anlasaniz ? Biz bir hafta ayni evin icinde takiliyoruz sıkılmıyoruz.gorusursek toplu gorusuyoruz arada bir erkek muhabbeti seviyorlar gidiyor ama her haftasonu banada cok ters ilgiyi seven biriyim cunku bende

benımkı de bu cıns ökz.nefret edıyorum.bende anlamış değılım neden boşanmadığımın.suratına söyledım oturup konuştum yok ağladım yok ağlamadım bağırdım.hala davara anlatıyorum.bazen şu hayvnlara hakaret olduğunu düşünüyorum kocamı tanımlarken.damızlıktan başka bı halta yaramıyorlar.

Yanlis anlamayinda ben de bir seyi merak ediyorum sevgiliyken anlamiyor muydunuz boyle olduklarini mesela ortak seylerden konusamadiginizi ortak hayallerinizin olmadigini.atiyorum bir kafede saatlerce oturup sohbet edebiliyorduk bugun evliyiz dun gece soyle dolasalm diye sahilde bir kafeye gittik bir seyler ictik dertlestik saatlerce konustuk.yani esten once dost olabilmek sanirim olay.ayni acidan bakmayinca hayata kopuyor baglar

Eşler arası hoşgörüden yanayım elbette ama siz bu hoşgörme işini biraz daha uzatırsanız eşiniz sizi hiç görmemeye başlar diyorum. Bu kadarı fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…