Yok nereye gittiğini biliyorum. Arkadaş çevresinde tanıdıklarım olduğundan. İns. hikayelerden falan takip edebiliyorum. Arada bişiler yaparsa bilemem tabi.Bisey diycemde.. sen bu adami aldatsan kadin yapamaz diycekler.. ee bu herif plan yapiyor sensiz hatta her hafta sonu nereye takildigi mechul?!?!? Valka bu erkek milletinden bay geldi
Iyi takip et derim, ummadik tas bas yariyor cunkuYok nereye gittiğini biliyorum. Arkadaş çevresinde tanıdıklarım olduğundan. İns. hikayelerden falan takip edebiliyorum. Arada bişiler yaparsa bilemem tabi.
Ne konuşayım. Sevgili olduğumuzda da böyleydi. Sende gel diyor, mesela dağ yürüyüşü. Laf olsun diye diyor işte. Ama planı kendine göre yapıyor. Olurda gruptaki erkek arkadaşlarından biri eşini de getir, benim de eşim gelecek derse, onların hatrına beni de çağırıyor. Telefon konuşmasından duyuyorum. Gitmiyorum bende, çok saçma değil mi.Arada sırada tabiki arkadaşlarınızla gezmelisiniz
Ama devamlı böyle olması normal değil
Bence bu konuyu oturup konuşun
Benim taş pek öyle "umulmadık" cinsten değil.Iyi takip et derim, ummadik tas bas yariyor cunku
Ya işin kötüsü yok öyle arkadaşım. Hepsi evli, çocuklu... bende evliyim ama onlar daha fazla çocuk derdinde falan, benimle gelemezler.Ne bicim adamlar var ya.bana saygisizlik yapti diye esim ayni ortama girmiyo bir arkadasiyla.cok ayip ediyor esiniz.siz de kiz arkadaslarinizla takilin bir sure sonra zoruna gider belki.ama bazi adamlarda anlatmadan anlamiyor.acik acikta konusabilirsin.evli bir insan neden esini yaninda istemez
aynen böyle devam et.Ne konuşayım. Sevgili olduğumuzda da böyleydi. Sende gel diyor, mesela dağ yürüyüşü. Laf olsun diye diyor işte. Ama planı kendine göre yapıyor. Olurda gruptaki erkek arkadaşlarından biri eşini de getir, benim de eşim gelecek derse, onların hatrına beni de çağırıyor. Telefon konuşmasından duyuyorum. Gitmiyorum bende, çok saçma değil mi.
Ayni seyleri yapmaktan mi hoslanmiyorsunuz acaba ? Biraz daha ilgi alanlarini anlasaniz ? Biz bir hafta ayni evin icinde takiliyoruz sıkılmıyoruz.gorusursek toplu gorusuyoruz arada bir erkek muhabbeti seviyorlar gidiyor ama her haftasonu banada cok ters ilgiyi seven biriyim cunku bendeYa işin kötüsü yok öyle arkadaşım. Hepsi evli, çocuklu... bende evliyim ama onlar daha fazla çocuk derdinde falan, benimle gelemezler.
Bu konudan daha önce ciddi tripte yaptım. Ne yaparsam yapayım gitmek istiyor. benimle zaman geçirmekten pek hoşlanmıyor sanıyorum
benımkı de bu cıns ökz.nefret edıyorum.bende anlamış değılım neden boşanmadığımın.suratına söyledım oturup konuştum yok ağladım yok ağlamadım bağırdım.hala davara anlatıyorum.bazen şu hayvnlara hakaret olduğunu düşünüyorum kocamı tanımlarken.damızlıktan başka bı halta yaramıyorlar.Ne bicim adamlar var ya.bana saygisizlik yapti diye esim ayni ortama girmiyo bir arkadasiyla.cok ayip ediyor esiniz.siz de kiz arkadaslarinizla takilin bir sure sonra zoruna gider belki.ama bazi adamlarda anlatmadan anlamiyor.acik acikta konusabilirsin.evli bir insan neden esini yaninda istemez
Yanlis anlamayinda ben de bir seyi merak ediyorum sevgiliyken anlamiyor muydunuz boyle olduklarini mesela ortak seylerden konusamadiginizi ortak hayallerinizin olmadigini.atiyorum bir kafede saatlerce oturup sohbet edebiliyorduk bugun evliyiz dun gece soyle dolasalm diye sahilde bir kafeye gittik bir seyler ictik dertlestik saatlerce konustuk.yani esten once dost olabilmek sanirim olay.ayni acidan bakmayinca hayata kopuyor baglarbenımkı de bu cıns ökz.nefret edıyorum.bende anlamış değılım neden boşanmadığımın.suratına söyledım oturup konuştum yok ağladım yok ağlamadım bağırdım.hala davara anlatıyorum.bazen şu hayvnlara hakaret olduğunu düşünüyorum kocamı tanımlarken.damızlıktan başka bı halta yaramıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?