- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Yok niye kızayım. Zaten bir süredir bende arıyorum evde temizlik yapacak birini. kendine de bunu söyledim. Evliliğimizin başlarında, bu fikrime karşı çıktı. Ben de yardım ederim, beraber yaparız dedi. Ama gel zaman git zaman dediği gibi çıkmadı tabi. Ben de konuştum eve bir temizlikçi bayan alacağımı, herşeye yetişemediğimi söyledim. Bişey diyemedi. Ben en iyisi biraz üzerine düşeyim de biran önce bulayım birini.Arkadaşım kızacaksın ama sen bildiğin maaşlı hizmetçi olmuşsun.... Sen evim düzenli olsun temiz olsun yaparım diyorsun da kocan o yaptığın temizliği hiç görüyor mu? Zaten ev hep derli toplu olduğu için sen desen de bütün gün temizlik yaptım diye nereyi temizledin ki der sana. İkinizde maaşlısınız güvenilir bir temizlikçi bul evi temizlet sen yapma yada hiç yapma niye toz her yer derse bir pazar günüm var temizlik yaparak geçirecek değilim de. Ayrıca tabi ki de sana sorması gerekiyor Pazar günü bir planımız var mı diye bu izin almak değil beraber plan yapmak . Sevgiliyken nasıldınız? Yeni evlenmişsiniz bir de ya evde oturup beraber film dizi falan izleyin yada dışarıda beraber plan yapın. Ama ikinizin de eğlence anlayışı farklıysa bir hafta biri bir hafta birini yapın. Çıkıp ayrıca plan da yapın yapışmayın birbirinize. Bu pazar aynen çıkıp gidecektir o gittiği gibi sende git hatta geç gel bence. Dışarıdayken de napıyorsun diye seni aramıyor anladığım kadarıyla. Bırak merak etsin. Evde bekler nasıl olsa diye görmesin seni.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama git bi avm ye vitrin gez kıyafet giy çıkar ne bileyim sinemaya bilet al :) Ne yaptın nerdesin diye illaki sorar artık diye umuyorum :) Sen aktif olmadığın sürece o da dışarı çıkmayı çok seviyorsa gelmek istemeyeceğin için planlarına dahil etmiyor da olabilir.
Biz de ben çok gezentiyim ama eşim ev kuşu mesela :) Ama hep böyleydi sevgiliykende... İkimizden işten çok yorgun gelirdik ama ben bi arkadaşım ararsa fırlardım dışarı o mesela gitmezdi evde oturcam ya dinlenicem sen nerden buluyorsun ki enerjiyi derdi :) Ben de böyle deşarj oluyorum işte diyorum.
Biraz anlayış gösterin birbirinize ortasını bulun ama böyle devam ederse çok sıkılırsın. Takipteyim:)

Sevgiliyken de pek farklı değildik. Sadece yazın hep planlarımızı beraber yaptık. O da arkadaşları yazın burda olmadığından. Ama önceki sonraki zamanlarda böyleydi yine. zaten kaç ay sevgili kaldık kı taş çatlasın 8 ay.. aslında o kadar da sayılmaz ama neyse o konulara girmiyim.
avm için arabayla biraz yol yapmam gerekiyor. O yüzden üşeniyorum biraz ama bu haftasonu yapıcam dediğini. Kendime sözüm olsun